VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 795
Юлиан и Ники вече бяха капитани може би беше редно да има някакво ограничение. Иначе рискуват да се повтарят до откат.
Да, те бяха капитани вече, един срещу друг. Аз за това предположих, че ще посочи Къци, той май не е бил капитан досега.

Аз харесвам Юлиан /май само аз/, а Николай - никак.

# 796
  • ...край Дунава
Кой получи медальона?  newsm78

Явно никой не знае Close

# 797
  • София
Искам ЮК на елиминации и да си ходи в къщи където му е мястото.Никой няма да гласува за него.Радвам се за Къци превърна се в любимец на публиката.
А не искаш ли Николай Мартинов?

Аз също харесвам Юли, казвала съм го няколко пъти в темата, направо се разтапям вечер като свири на китарата и пее.

# 798
Искам ЮК на елиминации и да си ходи в къщи където му е мястото.Никой няма да гласува за него.Радвам се за Къци превърна се в любимец на публиката.

Нема да стане ...  Никой не е изкарвал UK на елиминации  Mr. Green

Къцко - любимец на публиката?  
Няма публика - има сценаристи, продуценти, рейтинг

# 799
Супер че Къци остана!
Да!  Hug  Браво, че изгониха Бони!
БОНКА на  кого даде медальона, че не гледах до края?
Другата седмица  искам да се махне Камелия!

# 800
Медальона май даде на Златка...не съм много сигурна.Какво е казал Николай за детето на Бонка?

# 801
  • София
Медальона май даде на Златка...не съм много сигурна.Какво е казал Николай за детето на Бонка?
Дадоха за секунда Николай веднага след репликата и каза на човека до него нещо от рода на"Пак се почна, никога не съм говорил против детето"

# 802
---
хахах Дават Дянков - учил е в един клас география със Златката.
[/quote]

Айде пак неразбралите бързат да пишат - просто Дянков обърка столици и държави и Господарите го набедиха за съученик на Златка.

Не вадете нещата от контекста.

Радвам се че Бона излезе, а Злати остана. Страхотно представяне днес, и писмото ивъобще държанието й. Нека плаче, всеки има право да е емоционален. Който не му харесва, да е влезал вътре да се представи по-добре.

# 803
И аз не съм чувала такова нещо ,кой знае какво пак си е измислила бонка...  Thinking
Някой?

# 804
Мисля , че дадоха на екраните зад Ники Кънчев , как го дава на Люси

# 805

Явно дапуснаха гаф, преди ББ изрично изискваше от изгонения участник да обясни пред всички на кого и защо дава медальона, но определено много съмнителна е ситуацията.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 22:53 от Въздишкова

# 806
според мен смотолеви нещо че я излагат пред детето ..в такъв смисъл,а не че Ники е казал нещо newsm78

# 807

Нема да стане ...  Никой не е изкарвал UK на елиминации  Mr. Green

Къцко - любимец на публиката?  
Няма публика - има сценаристи, продуценти, рейтинг
Освен в темата, попрочети и коментарите във Фейсбук - за ВБ има 2 профила.
Много хора го харесват, сериозно. Останах приятно изненадана.
За мен си знаеш, че най си харесвам Орлин, Люси и Къци - засега. Simple Smile

# 808
И аз не съм чувала такова нещо ,кой знае какво пак си е измислила бонка...  Thinking
Някой?

Последна импровизация за сбогом ...
Нали чу Карбовски: Аз съм циганин - имаш ли нещо напротив? Нямаш? Аааа - имаш, имаш - знам аз

# 809

Явно дапуснаха гаф, преди ББ изрично изискваше на изгонения участник да обясни пред всички на кого и защо дава медальона, но определено много съмнителна е ситуацията.
Ми тя кът ревна като магарица и се заобяснявала колко я познавали,какво да я питат по напред

Общи условия

Активация на акаунт