VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Добре хареса ми тази Бона я харесвах но от ВБ така ми падна в очите че  се радвам че нея изгониха,независимо дали ромите пускали sms или ВБ я изгони.
Другата седмица искам НИКОЛАЙЧО да е следващият! Peace
За медальона не дадоха на кого го даде ,впрочем те никога май не дават newsm78

# 811
Какъв е тоя медальон, за който се пита през пост? То че не следя из късо е ясно, ама ми стана интересно  Blush

# 812
---
хахах Дават Дянков - учил е в един клас география със Златката.

Айде пак неразбралите бързат да пишат - просто Дянков обърка столици и държави и Господарите го набедиха за съученик на Златка.

Не вадете нещата от контекста.

Радвам се че Бона излезе, а Злати остана. Страхотно представяне днес, и писмото ивъобще държанието й. Нека плаче, всеки има право да е емоционален. Който не му харесва, да е влезал вътре да се представи по-добре.
[/quote]

Не са извадени от контекста. Два пъти точно, не се разбра за държави ли говори, или за градове. Като финансов министър не му отива. Най-малкото - не знам дали има разлика в Австрия като цяло, и във Виена. В лондон, и в Англия. Този и великата му "съветничка" тире любовница да си ходят, откъдето са дошли.
Какво е казал Ники за детето на Бони, аз не го гледах много подробно. Изпуснах и вечерята на Златка с Багата. Както и не разбрах Багата ще става ли баща или ще ни спестят сценария на Здравко и Здравковица.

# 813
И аз не съм чувала такова нещо ,кой знае какво пак си е измислила бонка...  Thinking
Някой?

Последна импровизация за сбогом ...
Нали чу Карбовски: Аз съм циганин - имаш ли нещо напротив? Нямаш? Аааа - имаш, имаш - знам аз
 hahaha Пфуу, да, аман от цигански номера, браво на ББ.  Flutter

# 814
Много се радвам, че до 1 седмица няма да гледаме повече Бони. Mr. Green Заради излъчването с 1 седмица закъснение. Това с детектора си беше голяма излагация. Mr. Green

Ще ми липсва Иван. Heart Eyes

Този път защитниците ми бяха интересни.

# 815
  • Велико Търново
Казаха, че Алекс ще влиза в изповедалнята и ще види нещо, което няма да ѝ хареса. Някой знае ли подробности?

# 816
  • София
А нов гост ще влиза ли и ако да знае ли се кой и кога  newsm78

# 817
Казаха, че Алекс ще влиза в изповедалнята и ще види нещо, което няма да ѝ хареса. Някой знае ли подробности?
Да не е нещо с Ласкин и Никол...ако са монтирали нещо ще е много тъпо.  Crossing Arms

# 818
според мен смотолеви нещо че я излагат пред детето ..в такъв смисъл,а не че Ники е казал нещо newsm78

Май най-много се засегна от думите на Николай, че мирише.
То пък от този Тарзан какво ли се обижда на хигиена, да й се чудиш?!
Беше жалко и гнусно от негова страна. Язък му за мъжкарския имидж, дето се опитва да гради. ooooh!

# 819
другата недеЛя вЛиза нов участник ,
мен никой вече не ме дразни , сЛед като Бонка изЛезе може и така да остане ...

# 820
А първата изгонена Соня на кого даде медальона си? Защо тези моменти все не ги дават, а други щуротии ги повтарят по много пъти?
Искам отново да повторя, че много харесвам Бони като актриса. Особено в един филм, където тя играеше главната роля. Искам да я гледам в нови филми, а не в реалити формати.

Аз пък харесвам Николай, Юлиан и Орлин. А Фънки не чак толкова, защото не се грижи за здравето си.  Не харесвам пушачите в къщата.

Та значи тази вечер споменаха в студиото, че правилната стратегия била "лежиш, спиш и отказваш секс" ?!?!  Крайно време е  да номинират Благой... Искам той да си ходи, а Злати да остане.

# 821
Искам ЮК на елиминации и да си ходи в къщи където му е мястото.Никой няма да гласува за него.Радвам се за Къци превърна се в любимец на публиката.

Нема да стане ...  Никой не е изкарвал UK на елиминации  Mr. Green

Къцко - любимец на публиката?  
Няма публика - има сценаристи, продуценти, рейтинг
Освен в темата, попрочети и коментарите във Фейсбук - за ВБ има 2 профила.
Много хора го харесват, сериозно. Останах приятно изненадана.
За мен си знаеш, че най си харесвам Орлин, Люси и Къци. Simple Smile

Фейсбукаджийската среда не ми понася някак ... но е показателно това  Wink

Орлин и аз го харесвам ... засега  Simple Smile Peace

# 822
На мен пък не ми е много весело, че излезе Бони, защото в началото
беше много забавна с първата си мисия и после с Памела.
Всъщност и тримата номинирани днес не ми бяха от най-непоносимите.
Бих предпочела други хора от къщата да излязат, дето са ми по-безинтересни,
ама каквото - такова - ВБ работа. Peace

# 823
  • Велико Търново
Да не е нещо с Ласкин и Никол...ако са монтирали нещо ще е много тъпо.  Crossing Arms

Ами не знам. Ники каза, че щяла да се просълзи.

# 824

Ами не знам. Ники каза, че щяла да се просълзи.

Накрая каза, че се радвала, защото Ласкин вече бил далеч от Никол, на майтап.

Общи условия

Активация на акаунт