VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 771
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 885
Мале, сега Къци като почне да пости... ще иска нещо през 5 мин Simple Smile Според вас дали си купува толкова често ананас, колкото му доставят в къщата... То само капризи наистина..

# 886
  • София
Че ананаса не е луксозен продукт. Защо да не си купува?

# 887
Че ананаса не е луксозен продукт. Защо да не си купува?

така си е и като има предвид, че нито пуши, нито пие... спокойно могат да го снабдяват с подобни. Пък преди малко видях(по нова), че изяли рибата и въобще не го отразили...
как пък не се усещат, недоумявам...

# 888
Но как може Николай да  каже, че миришела пред цяла България[...]никой няма право да унижава по този начин човешко същество.

Не мога да се съглася с това твърдение, все пак няма нищо обидно, ако един циганин мирише, това си е характерна физиологична особенос на този етнос, отделно при тях хигиената не е традиционен елемент на културата им,  но ако за един българин кажеш такова нещо, това вече си е обидно.

# 889
Абсолютна.
Ако има тип поведение, което за мен е крайно неприемливо, да не кажа противно, това е повединието на Мариана. Интригантско-клюкрският и манталитет ми е крайно неприятен.

За мен Орлин е златната среда . Приятен, възпитан, с чувство за хумор, неконфликтен, но и адаптивен.
Отделно него и Никол мога да ги гледам с часове - толкова са ми красивички, като кукли са и двамата.

Но Фънки ми е любимец,с добрите и с лошите страни.Laughing

Сензация - Багата отново говори! Laughing

# 890
Багата е много приказлив Rolling Eyes

# 891
Но как може Николай да  каже, че миришела пред цяла България[...]никой няма право да унижава по този начин човешко същество.

Не мога да се съглася с това твърдение, все пак няма нищо обидно, ако един циганин мирише, това си е характерна физиологична особенос на този етнос, но ако за един българин кажеш такова нещо, това вече си е обидно.

Дори и да си изпрося бан, трябва да ти кажа, че си изключително елементарна и проста жена!  ooooh!

# 892
Багата е много приказлив Rolling Eyes

Той само със Златка май не иска да говори.  Laughing

# 893
а някой от вас гледа ли предаването на Луканов с кутиите (забравих му името) и участието на Никол. Как я прецакаха!
Аз веднага бих се обърнала към нотариуса да го попитам дали е по правилата това да си променят офертата, въпреки, че съм я приела. По закон, не би трябвало да имат право.
Но Никол се съгласи.. и не отстоя правата си.

# 894

Сензация - Багата отново говори! Laughing

Направо бърборко, да му се не надява човек!  Laughing

# 895

Не мога да се съглася с това твърдение, все пак няма нищо обидно, ако един циганин мирише, това си е характерна физиологична особенос на този етнос, но ако за един българин кажеш такова нещо, това вече си е обидно.

Дори и да си изпрося бан, трябва да ти кажа, че си изключително елементарна и проста жена!  ooooh!

те българите не миришат  Laughing Laughing

# 896
Грубо и невъзпитано беше от страна на Николай да каже , че Бони мирише.
По-скоро ако му е замирисало на лошо, да поглене себе си. Има крайно нечистоплътен вид. Rolling Eyes

Хич не мога да го гледам Румен Луканов аз. Пропуснах играта на всички участници.

# 897
Като сме заговорили за "Сделка или не", благотворително ли играят или за себе си?

# 898
...
Хич не мога да го гледам Румен Луканов аз. Пропуснах играта на всички участници.

останаха 2 кутии с 300 и 50 000лв. и предложиха на Никол да смени кутиите и тя веднага се съгласи и Луканов остана изненадан - защо си е променила мнението от преди това, по време на играта твърдяла, че това било нейната кутия пък сега веднага се съгласила. И тя каза, че така го е усетила, почувствала.. и той и вика - Чакай, не бързай... а тя си държи на смяната.. В този момент се обади пак банкера и промени офертата на 25 000лв или си остава с нейната си кутията. И се оказа, че вече не може да смени кутиите защото била закъсняла с натискането на бутона преди да се обади банкера повторно. А той Луканов я забави и не и даде. Такова правило до сега не е имало никога!!!
Толкова прозрачно.. това беше абсолютно нечестно.
Накрая се оказа, че в другата кутия е имало  50 000лв и тя щеше да ги спечели, както и си искаше смяната. Резултатът е, че остана с 300лв.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 01:09 от Бо_

# 899
а някой от вас гледа ли предаването на Луканов с кутиите (забравих му името) и участието на Никол. Как я прецакаха!
Аз веднага бих се обърнала към нотариуса да го попитам дали е по правилата това да си променят офертата, въпреки, че съм я приела. По закон, не би трябвало да имат право.
Но Никол се съгласи.. и не отстоя правата си.
Ясно е, че като кадър на НоваТв няма да оставят Никол да спечели 50 000.Да не кажат другите, че има нещо нагласено...

Общи условия

Активация на акаунт