VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 005
Не, че харесвам Бони, но не бяха честни с нея, мисията детектор.
Къци- среща с психолог, Златка- романтична вечеря...
Не бяха равнопоставени!

Николай ри боклуците в циганската махала, Бонка пя джаз и ходи на училище...

А всъщност каква бе целта на тия мисии? Какво печелят или губят?...

# 1 006
  • софия
Пфф, Марияна изяжда 11 филия сигурно

# 1 007
А всъщност каква бе целта на тия мисии? Какво печелят или губят?...[/color]

И аз това се чудех снощи  newsm78 Зависи ли оставането в къщата от това? Струва ми се не, нали уж от смс-ите  Rolling Eyes

# 1 008
Патрашкова, като един виден търтей нищичко не пипа, затрудни се дори да нареже луканката...

# 1 009
  • софия
Мариянче, спри се бе братче  Laughing

# 1 010
сладко, сладко си хапва филийки с лютеничка, а Патрашкова плюска луканка и суджук иначе днес щеше да е  на плодове Simple Smile

От сутринта ги слушам и ми се струва, че Патрашкова леко се опитва да ги манипулира да номинират Багата, от сутринта на всеки обяснява как щяло да му бъде по-добре навън и колко и било жал за него.Много ми е антипатична тази жена.

# 1 011
Момичета, какво толкова правеше Ласкин, та нямало шоуто да бъде същото без него?
Аз доколкото видях - само спеше, ядеше, пиеше, псуваше и говореше простотии. И всичко това с огромното самочувствие на неразбран гений и голям ерудит. Пък той нито едното, нито другото Laughing Поошлайфал се е с годините и средата, покрай висенето и пиенето из актьорските барчета в компанията на наистина ерудирани и интересни хора, хвърля разни фишеци пред момите в къщата и те клепат с мигли и викат "ах, к'ъв е интелигентен тоя".
Нали го чух като обсъждаше Булгаков и "Майстора и Маргарита" с Юлиан. Жалка работа. Всеки втори гимназист ще направи по-смислен коментар и за автора, и за романа.
Много точно, Птица! Peace В днешно време каквито ни 'ерудитите" такива ни и ценностите- когато е нахален , невъзпитан и арогантен има какво да се "види" и да допринесе за шоуто.

Браво, най-после да прочета точни мнения за прословутата "ерудираност" на пияницата Ласкин - този измислен интелектуалец с душа на каруцар може да мине за ерудиран само пред хора, които са твърде далеч от сферите, в които Ласкин се изживява за ерудит, но един специалист на тема култура, изкуство или философия, веднага ще хване Ласкин в издънка - красноречив е примерът с Никол, на която Ласкин й сви сърмите още в "Черешката на тортата", понеже тя е боса в тия сфери, където Ласкин умишлено я издърпа да се "сражават", затова тя му има такъв респект. Ако сте гледали снощи късното предаване, дадоха спор между Ласкин и Юлето, в който определено прехвръкнаха искри и се видя, че ако срещу Ласкин стои опонен с достатъчно самочувствие и  разностранни познания, какъвто е Юлето, то селските му тарикатлъци въобще не вървят  Naughty

# 1 012
  • софия
Г овори Баш Бай Брадър:
Чшшш, Мярияноо, пача такава, пусни тая вилица ма. 2 хляба и 3 буркана лютеница смота ма оуу
шта изплющя!!!

# 1 013
Някой може ли да ме светне от коя раса е Бонка,че нещо не мога да се ориентирам...

Расите по принцип са три - европеидна, монголоидна и негроидна, сиреч циганите и българите спадат към една раса. В случая става въпрос за два етноса от една раса и ако българин мрази циганите, това не е проява на расизъм, а си е проява на етническа нетърпимост, най-общо казано, каквато наблюдаваме дори и в Европа, за справка - отношението  на французите към румънските и българските цигани, тоест не само у нас много българи не понасят циганите, но подобно е положението и в далеч по-цивилизовани и културни държави в Европа като вече споменатата Франция, а също и Швеция.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 13:34 от Въздишкова

# 1 014
Струва ми се, че темата стана прекалено расистска  Tired.

# 1 015
Ей изморих се докато ви изчета,но пък благодарение на вас все едно съм гледала
Радвам се ,че Бонка си тръгна  ,време беше
Сега искам да видя клюкарката Мариана на елиминации и тя да си ходи,защото на мен тя ми е най дразнеща в къщата
Дразни ме дори и повече от Бонка и Къци взети заедна

# 1 016
Имаше една сцена - Бони готви нещо с чушки. Патрашкова минава край нея, отрязва си за себе си парче чушка и продължава.Хайде сега гледащите да ни разказват какво става в къщата   bouquet

# 1 017
Г овори Баш Бай Брадър:
Чшшш, Мярияноо, пача такава, пусни тая вилица ма. 2 хляба и 3 буркана лютеница смота ма оуу
шта изплющя!!!

hahaha hahaha hahaha

# 1 018
сладко, сладко си хапва филийки с лютеничка, а Патрашкова плюска луканка и суджук иначе днес щеше да е  на плодове Simple Smile

Те нали вчера Никол и Кристина уж бяха на диета, пък като Мариана изпържи кюфтета решиха, че нямало как да не ги опитат! Joy Joy

# 1 019
Снощи Бони посочи за капитани Ники и Юлиян. Thinking Те не бяха ли вече веднъж такива?  newsm78 Защо имам някакво дежавю?  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт