VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Пловдив
Ейй веднага го спряха ,Златка разказва ,че е чула нещо по коридорите като е излизала снощи Crossing Arms

# 1 036
  • софия
Нищо свято не остана ей... и на баш бай брадърчо кусури намерихте  Naughty
 Joy

# 1 037
Ей, голяма радост, че Бонка си заминала.
....... Много е грозно да се гледа в чуждата купичка, 1000 лв. обувки, екстеншъни 2000 лв., козметика не знам си колко, какво значение има това, ако може да си ги позволи, нека купува, нали не е крала от мен в крайна сметка ? По-черна от дявола я изкараха. .......

В къщата се дразниха не колко й струват нещата, а на разминаванията между онова, което говори и твърди разпалено, и какво върши всъщност. Имаше откъси, как тя не разбирала показността на нейните колежки, коя за колко какво си била купила, пък тя  Бонка си купувала чорапи от "Левчето"...Та затова я захапаха за обувките и за екстеншъните - уж не било важно за нея, ама май не точно...

И да е имала обувки от 1000 лв. то навярно са ѝ подарък, както тя самата се опита да обясни. Едва ли има цял куфар пълен с маркови дрехи и обувки от по не знам си колко лева. Като я гледам как се обличаше в къщата, допускам, че може и да си е купувала чорапи от левчето. Ако беше коментирала кое колко струва, щяха да кажат 'Тая пък какво се фука'. В крайна сметка угодия няма Peace .

# 1 038
  • София
Ох Гала ми е ужасна[....]!И все съгласна,все да-да,мхм..фуу,много ми е мазна

Да не забравяме, че Гала излиза на "голямата сцена" благодарение не на кой и да е, а на самия Къцко, явно добра школовка е получила при него, пък и връзки си е създала (сещайте се от какво естество tooth ), щом толкова време се задържа в ефир.

Въщност тя доста рязко наскоро каза ,че не Къци е този който я открива и благодарение на който е на сцената, а продуцента на Невада Димитър Станчев,с Къци просто работили за него.Доста беше разка когато каза това.Като ,че ли се дразни ,че я свързват с Къци по някъкъв начин.
Бони си е Бони.Тя междудругото е съсетка на Гала и дори Гала я беше поканила да си покаже апартамента ,който бИл по голям от нейния и имал невероятна тераса  Joyза, която Гала много и завижда.Апартаманта на Бони много ми хареса ,страхотен просто ,личи си ,че дизайнер е работил там.На Гала не ми хареса толкова ,ама нейния е по идея на Кремена  Joy

само една поправка, продуцентите не са работили за Къци, а той за тях.

Гала винаги когато коментират Къци, казва, че той си е такъв човек - кротък, деликатен, добър.
А това че реаги по-остро, когато някой от коментиращи каза, че той я е открил, това е, защото й е писнало от това ширещо се НЕВЕРНО впечетление, което имат повечето хора. Тогава обясни, че продуцентите са избрали Къци за водещ, Гала и другите момичете(май и Вулева сред тях) за момичета на късмета.

# 1 039
Ох, наистина много се забавлявам с психоаналитичните размишления на някои от милите ни съфорумки, чели-недочели книжките на чичко Фройд Joy

Ох, ама наистина ли? Wink

Айде при  следващото превъплъщение да внимаваш  повече  Mr. Green

# 1 040
Юпииии  newsm44
Със закъснение да си изкажа щастието, че Бонита излезеееее  newsm48
и ме е яд, че изпуснах снощи предаването, сигурно е било доста интересно..........

П.П. Човек да не ви изпусне, 55 страници нямат изчитанееее  Joy

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 14:38 от angelche9

# 1 041
Aз пак ще ви върна на детектора. Чудя се доколко могат да се задават въпроси в бъдеще време. Абстрахирам се от Бони и слагам мен на нейно място.

Имаш ли обувки за сумата хикс - минало е и мога да отговоря със сигурност "да" или "не"
Ходила ли си в Аляска - минало и отново мога да отговоря с да или не.

Обаче въпроси за бъдещето? По принцип задават ли се в реалните разследвания?
Защото, ако мен мен попитат дали искам да се омъжа за сегашния си приятел.... ами аз наистина не знам. Тогава и двата отговора ще са и верни и грешни.  Thinking

По същият начин ми се струва невъзможно да се тълкува въпроса "смяташ ли да продължиш образованието си? Айде в моя случай примерно да завърша магистратура. Ми от къде да знам какво ще се случи в бъдеще? Как да отговоря еднозначно. Може да кажа "да", да го мисля и вярвам искрено, но нещо да ми попречи. Може да кажа "не" и хоп утре да го завърша.....

# 1 042
Ама някои от вас в големи дребнавости взеха да изпадат. Thinking
Голяма работа, че Бонка имала обувки за 1000лв, че са толкова обсъждани
вътре и тук. Работила - купила си ги е, не ги е откраднала от някоя от вас. Simple Smile
Къци я пита дали в крайна сметка има обувки за 1000лв, а не защо ги има
и ако аз бях на мястото на Бонка щях да отговоря ДА, но нейната грешка беше,
че се опита да отрече и да се направи на по-народен човек, който не би си
позволил да си купи такива на фона на мизерията в момента в БГ.
Иначе ми беше смешна с напъните си да се хареса и да се позаяжда,
явно си е малко по-дръпната по характер, но не ме е дразнила с ромски произход. Peace

Ники повече ме дразни и какво беше това от него "Да живее България" накрая?
Все едно сме на война с някакъв враг на народа. Shocked Тъпо, в кой век живеем все пак?!

Единственото, с което ме впечатли Ласкин беше перманентното му пиянство и
псувни по път и над път. Shocked  А, и че обича много жена си, ама тя си заслужава
да я обичат при това нейно търпение.

Юлиян - тотално съм разочарована от огромното му его, което постоянно демонстрира.
По мои спомени участва активно само в 1 мисия - онази, в която търсеха някакви фигурки.
Мисиите или ги отказва или се прави на интересен и гледа да мине метър.
Изобщо не го ща да ми пее този жесток интригант, ако ще и на ушенце да е.  Laughing Stop

Ненавиждам хора, които за да се покажат голямата работа, унижават други хора -
без значение какви са, що са и за какво се борят! Да си пътуват по живо и по здраво.

# 1 043
  • Варна
Кефи ме Фънки как си припява и реже сиренце ,направо огладнях и аз  Laughing

# 1 044
Ice Queen, точно така Peace . Но за Брадъра това едва ли е от особено значение, ако Бони утре си завърши образованието те ще кажат 'Е нали знаете, че детектора не може винаги да бъде точен'. Могат да се измъкнат ако искат, а другите пасти да ядат.

# 1 045
  • Враца
моля, накой ще даде ли линк с предаването, в което дават апартамента на Бони? Много ми стана любопитно...

# 1 046
Спомням си,че преди доста време Бони пя в Шоуто на Слави и беше с много хубава рокля и той И направи комплимент за роклята ,тогава тя каза  ,че е едикоя си марка(сега не се сещам)и цената каза,спомням си защото тогава се шокирах от сумата която изрече.Нека си носи скъпи неща,наистина не ги е откраднала,ама да не се прави на интересна,че другите колежки парадират пък тя Светата вода ненепита с нищо не парадира.

# 1 047
  • Велико Търново
Леле мале, на какво попаднах  Joy, погледнете само на какво се е радвал бедният ни народец, а след това пак се чудете защо сега имаме такива "звезди" като Златка  ooooh!

Че какво му е на клипчето? Човекът се забавлява искрено и с това забавлява и хората. Не е хванал да натиска някоя наперена мома на сцената.
Моля те, просто замълчи вече, че ми писна от тоя твой псевдоморал.

# 1 048
Aз пак ще ви върна на детектора. Чудя се доколко могат да се задават въпроси в бъдеще време. Абстрахирам се от Бони и слагам мен на нейно място.

Имаш ли обувки за сумата хикс - минало е и мога да отговоря със сигурност "да" или "не"
Ходила ли си в Аляска - минало и отново мога да отговоря с да или не.

Обаче въпроси за бъдещето? По принцип задават ли се в реалните разследвания?
Защото, ако мен мен попитат дали искам да се омъжа за сегашния си приятел.... ами аз наистина не знам. Тогава и двата отговора ще са и верни и грешни.  Thinking

По същият начин ми се струва невъзможно да се тълкува въпроса "смяташ ли да продължиш образованието си? Айде в моя случай примерно да завърша магистратура. Ми от къде да знам какво ще се случи в бъдеще? Как да отговоря еднозначно. Може да кажа "да", да го мисля и вярвам искрено, но нещо да ми попречи. Може да кажа "не" и хоп утре да го завърша.....

"Смяташ ли да завършиш" , а не "Ще завършиш ли?". Т.е. какво и е в главата. Никой не тръгва да прави нещо, когато знае, че всъщност няма да го прави. Целта е да се разбере тя самата иска ли го и взима ли го на сериозно. До колкото разбрах тия приказки ги е разправяла от доста години..Явно използва темата за позитиви. Горката мъченица, необразована циганка , която си спуква гъза от работа за да се издържа и дава мило и драго да завърши образованието, щото видиш ли било най-важно за нея.. и на всичкото отгоре всеки, който я погледне на криво, не я харесва не и отговори или угоди веднага, бива определен, като расист.
Тц!
Като се замислим сериозно върху нещата Бони не е особено вървежна и единствените и участия са тук-таме по някоя циганска сватба. Квото изкара там - т'ва е. Друг е въпроса, че мъж я издържа и че всъщност не се трепе , като луда за тия пари.
Образованието, ако толкова е държала на него и го е искала - до сега 5 пъти да го е завършила!Не става само с говорене..
А това за расизма.Хах.. Някои етнически групи в България, чуха от тук-там думата "расизъм" и започнаха да я използват масово. Редовно се проси съжаление за тях..горките, отхвърлени, добрички хорица.. Нищо, че са необразовани, нищо, че нямат грам култура и възпитание, нищо, ЧЕ НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ да го получат, нищо, че са мързеливи.. Нека българина рони сълзи пред екрана и съжалява как някой го мързи да се изучи и работи, нека му плаща тока и водата, до като брои последните си стотинки за хляб....

# 1 049
  • София
Ейй веднага го спряха ,Златка разказва ,че е чула нещо по коридорите като е излизала снощи Crossing Arms

да! И то нещо, което не можела да повярва  Rolling Eyes

аз тъкмо записвах разговора им, и цък, няма звук  #Cussing out

https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99871157949882114

Общи условия

Активация на акаунт