VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 764
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 020
Г овори Баш Бай Брадър:
Чшшш, Мярияноо, пача такава, пусни тая вилица ма. 2 хляба и 3 буркана лютеница смота ма оуу
шта изплющя!!!

hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Вчера като гледах и Ники като Патрашкова се опита да "изплете" кошничка за номинация на Марианка ...като говори с Юли за това...

# 1 021

Предлагам анкета за следващия път -
Коя в Въздишкова?
а) Приятелката на Багата
б) Съпругата на сегашната половинка на Златка
в) Русата Златка

Joy

г)„Въздишкова“  - такъв ник би си избрал според мен мъж, с леко личностно разстройство и твърдо  консервативно мислене, попрехвърлил доста средната възраст, който се пробва  за пръв път  в „женски“ форум ... Никът е някак подигравателен, и предполагам според него   събирателен образ, характеризиращ потребителките в подобен форум – опитал се е да се впише човекът – няма лошо Wink.
В доста от мненията, изразните средства, терминологията, начина на мислене ми лъхат леко на мухъл, а тъй като на  повечето (нормални) Laughing  мъже изобщо не им пречи съществуването на такива като Златка,  необяснимата агресия към нея  може би  идва от някакви подтискани, подсъзнателни (или пък не) хомосексуални наклонности ...  Е, не е чак Jack the Ripper, но  определено има нещо гнило в нашата  „Въздишкова“  Mr. Green

Че има нещо гнило в идентичността на Въздишкова и аз не се съмнявам. Между другото, именно след горния коментар, Въздишкова се усети да коментира и нещо друго освен Златка, т.е. Ласкин. Сега ако си смени и аватара, може би ще успее да убеди поне някои от по-невнимателно челите, че нейната/неговата raison d'être в този форум не е единствено Златка. Мен няма как да ме убеди.

Относно последните развития: 1) много се радвам, че излезе Бони; 2) абсолютно прекали ББ с наливането на масло в огъня с отношенията между Златка и Багата. Идеята с вечерята, а после и писмото бяха абсолютно мелодраматични и излишни; нямаше никакъв такт, чувство за мярка и деликатност в тези неща и с тях направиха мечешка услуга на момичето, на което му се разровиха в душата и очевидно успяха да му разпалят чувствата към Багата в името на рейтинга; 3) според мен не е изключено да се случи нещо между Багата и Златка след края на предаването - според това, което виждам, той не е безразличен към нея; 4) Златка буди у мен някакви симпатии, защото е отривиста, емоционална и автентична, но определено има нужда от много работа над себе си... И някой да й каже просто ВЕДНАГА да спре да носи черни дрехи всеки път като иска да е красива или официална. Не й отиват, забиват я, много по-добре изглежда с плитка и скъсани дънки, въобще - спортният стил определено е по-подходящ за нея, особено ако иска да избяга от досегашния си имидж. 5) Къци ми беше тотално безразличен, даже леко неприятен от "историческа" гледна точка, защото именно неговите предавания активно рекламираха и станаха причина хората да инвестират в т.нар "пирамиди" (Лайфчойс), които по-късно завлякоха спестяванията им. А в ония млади години на демокрацията народът вярваше на телевизията повече... Нооо, от това предаване определено започна да ми става малко по-симпатичен, а освен това внася разнообразие. Радвам се, че остана. 6) Следващия път се надявам да си тръгне Камелия. Не й е мястото там; очевидно продуцентите са искали да ни разтушат с лесбийска история, но са останали излъгани в очакванията си за нещо по-така.

# 1 022
  • София
стори ми се че снощи Ласкин много нервно стоеше на дивана до НК, непрекъснато си навираше пръстите в косата и надничаше от слънчевите си очила

# 1 023
стори ми се че снощи Ласкин много нервно стоеше на дивана до НК, непрекъснато си навираше пръстите в косата и надничаше от слънчевите си очила

Ласкин го беше срам от поведението му, особено от издевателствата над Къци! И с право. А може и да го е било срам, че въобще участва в такъв тип формат. Както мен понякога ме е срам, че гледам предаването  Joy

# 1 024
Няма регламент капитаните  на отборите да не се повтарят

# 1 025
Въздишкова е мъж , който е отрязан от някоя като ЗЛатка и сега си й го изкарва ...

=====

за мен гост32 е мъж , който се бъзика с аудиторията тук ...

# 1 026
Ох, наистина много се забавлявам с психоаналитичните размишления на някои от милите ни съфорумки, чели-недочели книжките на чичко Фройд Joy

# 1 027
Цитат на: Sv. link=topic=683408си.msg23266244#msg23266244 date=1350383752

Ласкин го беше срам от поведението му, особено от издевателствата над Къци! И с право. А може и да го е било срам, че въобще участва в такъв тип формат. Както мен понякога ме е срам, че гледам предаването  Joy
Ласкин е имунизиран срещу срам. Косата му беше адски мръсна, а и сигурно е огладнял и ожаднял Wine Glass за повече от 2ч ефир
П.С.
Бонка оставила медальона си на Люси

# 1 028
Ох Гала ми е ужасна[....]!И все съгласна,все да-да,мхм..фуу,много ми е мазна

Да не забравяме, че Гала излиза на "голямата сцена" благодарение не на кой и да е, а на самия Къцко, явно добра школовка е получила при него, пък и връзки си е създала (сещайте се от какво естество tooth ), щом толкова време се задъ́ржа в ефир.

Въщност тя доста рязко наскоро каза ,че не Къци е този който я открива и благодарение на който е на сцената, а продуцента на Невада Димитър Станчев,с Къци просто работили за него.Доста беше разка когато каза това.Като ,че ли се дразни ,че я свързват с Къци по някъкъв начин.
Бони си е Бони.Тя междудругото е съсетка на Гала и дори Гала я беше поканила да си покаже апартамента ,който бИл по голям от нейния и имал невероятна тераса  Joyза, която Гала много и завижда.Апартаманта на Бони много ми хареса ,страхотен просто ,личи си ,че дизайнер е работил там.На Гала не ми хареса толкова ,ама нейния е по идея на Кремена  Joy

# 1 029
и аз забелязах , че ГаЛа хич не обича да говори за Къци и да си спомня работата си с него ...

# 1 030
Ей, голяма радост, че Бонка си заминала.
Ами вие забравяте ли, че тя сама е избрала въпросите на които да отговори Thinking ?
Вижте, че Николай първо искаше да пита дали толкова искренно обича всички и няма лоши чувства към никого, но този въпрос така и не беше зададен. Плюс това само 8 съквартиранта и зададоха въпроси, така че тя със сигурност е избрала тези на които смята, че ще отговори наистина честно. За мен тя не си е купувала обувки от 1000 лв., може да са ѝ ги подарили. Гледах я в къщата как се облича, независимо дали беше в домашно облекло или не, тази жена определено не носи скъпи дрешки и обувки. Аз Къци да го питам ли колко му струват кедровите ядки за килограм newsm78 ? Много е грозно да се гледа в чуждата купичка, 1000 лв. обувки, екстеншъни 2000 лв., козметика не знам си колко, какво значение има това, ако може да си ги позволи, нека купува, нали не е крала от мен в крайна сметка ? По-черна от дявола я изкараха. Никой в тази къща не е толкова отвратителен или толкова хрисим колкото се опитват да го изкарат. И Бони, и Къци, и Златка, всички си имат позитивна, и негативна страна.

# 1 031
Леле мале, на какво попаднах  Joy, погледнете само на какво се е радвал бедният ни народец, а след това пак се чудете защо сега имаме такива "звезди" като Златка  ooooh!

# 1 032
Г овори Баш Бай Брадър:
Чшшш, Мярияноо, пача такава, пусни тая вилица ма. 2 хляба и 3 буркана лютеница смота ма оуу
шта изплющя!!!

Добре, че ме подсетихте, от кога се каня да питам, защо толкова грубо и вулгарно ги имитират Господарите  newsm78, Имат страхотни попадения с лафовете, но казани по този начин , на мен лично ми опротивявят Rolling Eyes

# 1 033
Ох Гала ми е ужасна[....]!И все съгласна,все да-да,мхм..фуу,много ми е мазна

Да не забравяме, че Гала излиза на "голямата сцена" благодарение не на кой и да е, а на самия Къцко, явно добра школовка е получила при него, пък и връзки си е създала (сещайте се от какво естество tooth ), щом толкова време се задъ́ржа в ефир.

Въщност тя доста рязко наскоро каза ,че не Къци е този който я открива и благодарение на който е на сцената, а продуцента на Невада Димитър Станчев,с Къци просто работили за него.Доста беше разка когато каза това.Като ,че ли се дразни ,че я свързват с Къци по някъкъв начин.
Бони си е Бони.Тя междудругото е съсетка на Гала и дори Гала я беше поканила да си покаже апартамента ,който бИл по голям от нейния и имал невероятна тераса  Joyза, която Гала много и завижда.Апартаманта на Бони много ми хареса ,страхотен просто ,личи си ,че дизайнер е работил там.На Гала не ми хареса толкова ,ама нейния е по идея на Кремена  Joy

Казва се Бонка-според публикациии в пресата де.

# 1 034
Ей, голяма радост, че Бонка си заминала.
....... Много е грозно да се гледа в чуждата купичка, 1000 лв. обувки, екстеншъни 2000 лв., козметика не знам си колко, какво значение има това, ако може да си ги позволи, нека купува, нали не е крала от мен в крайна сметка ? По-черна от дявола я изкараха. .......

В къщата се дразниха не колко й струват нещата, а на разминаванията между онова, което говори и твърди разпалено, и какво върши всъщност. Имаше откъси, как тя не разбирала показността на нейните колежки, коя за колко какво си била купила, пък тя  Бонка си купувала чорапи от "Левчето"...Та затова я захапаха за обувките и за екстеншъните - уж не било важно за нея, ама май не точно...

Общи условия

Активация на акаунт