Чшшш, Мярияноо, пача такава, пусни тая вилица ма. 2 хляба и 3 буркана лютеница смота ма оуу
шта изплющя!!!

Вчера като гледах и Ники като Патрашкова се опита да "изплете" кошничка за номинация на Марианка ...като говори с Юли за това...

.

за повече от 2ч ефир
), щом толкова време се задъ́ржа в ефир.
за, която Гала много и завижда.Апартаманта на Бони много ми хареса ,страхотен просто ,личи си ,че дизайнер е работил там.На Гала не ми хареса толкова ,ама нейния е по идея на Кремена
?
? Много е грозно да се гледа в чуждата купичка, 1000 лв. обувки, екстеншъни 2000 лв., козметика не знам си колко, какво значение има това, ако може да си ги позволи, нека купува, нали не е крала от мен в крайна сметка ? По-черна от дявола я изкараха. Никой в тази къща не е толкова отвратителен или толкова хрисим колкото се опитват да го изкарат. И Бони, и Къци, и Златка, всички си имат позитивна, и негативна страна.
, Имат страхотни попадения с лафовете, но казани по този начин , на мен лично ми опротивявят
), щом толкова време се задъ́ржа в ефир.
за, която Гала много и завижда.Апартаманта на Бони много ми хареса ,страхотен просто ,личи си ,че дизайнер е работил там.На Гала не ми хареса толкова ,ама нейния е по идея на Кремена 
Препоръчани теми