VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 768
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 050
Новата им мисия, която щяла да започне утре, ще е на тема ''Богове''.
Орлин щял да бъде Зевс.
Чудеха се Люси богиня ли ще е или бог.

# 1 051
  • Враца
къцко кърти мивки! Joy
имало едно време на запад и свиренто на кристални чаши, обаче наистина ме впечатлиха Hug

сега ни изглежда смешно, но едва ли има някой, който да не го е гледал Риска. Беше забавно и интелигентно предаване, а в момента друга игра, за която да кажа същото, няма. Какво ви говори това?  Peace

# 1 052
Орлин щял да бъде Зевс.
Ау.. а пък Никол е типичната Афродита!

# 1 053
Снощи най-после гледах интересен ВБ. Не заради участниците, а заради гостите!

Искам МарЯна на детектора - била ли е Г.П?
Баго - също !

Иначе за Бонка хич не бяха коректни въпросите:

На Орлин - исктинска ли е: че кой може да е 100 % истински в продължение на месец пред камери? - естествено, че има моменти, в които е себе си и такива, в които играе.

И последния въпрос съм сигурна, че не разбра какво я питат!

А за обувките: може да има такива обувки, и може да не си ги е купила тя, а да са й подарък.
Какво лошо има ако от сватбичка си е докарала 5 бона за 1 вечер да си отдели 1-2 за обувки?
Аз например не помня кои от дрехите ми съм ги купувала аз и кои са ми подарък!
Ако беше по-умна щеше да не отговаря на въпросите и да поиска да ги перефразират!

# 1 054
къцко кърти мивки! Joy
имало едно време на запад и свиренто на кристални чаши, обаче наистина ме впечатлиха Hug

сега ни изглежда смешно, но едва ли има някой, който да не го е гледал Риска. Беше забавно и интелигентно предаване, а в момента друга игра, за която да кажа същото, няма. Какво ви говори това?  Peace
В последните години се залага на предавания , в които да не се използва особено мисловна дейност.Защо е така - вие решете. Simple Smile

# 1 055
Орлин щял да бъде Зевс.

Ми кентавър - с женска горна половина  Laughing

# 1 056
Орлин щял да бъде Зевс.

Аааааааааа...защо утре??? Друг път игрите започваха към 15ч. във вторник...Точно започнат да се маскират и....свърши предаването по ДФ........

# 1 057
  • Велико Търново
Орлин щял да бъде Зевс.

Или пък Сафо, нищо че не е богиня, нали е от о-в Лесбос.

# 1 058
къцко кърти мивки! Joy

bouquet

Къцко е като едно голямо дете в душата си, такъв си е и останал след 20 години. Simple Smile

Въздишкова, добре, че имаше такива свежи предавания едно време,
че иначе голяма част от народа беше издрънчал по оня Кашпировски. Laughing

http://vbox7.com/play:44b40109

# 1 059
Орлин щял да бъде Зевс.

Или пък Сафо, нищо че не е богиня, нали е от о-в Лесбос.

Може и богинята на войната ...Хера или Нике беше...нали понеже е такава борбена

# 1 060
  • Враца
но нещо друго се сетих за къци-
явно нещо ни убягва за него, но очевидно той е типаж "жертва" в очите на много хора. сетих се конкретно как слави трифонов го подиграваше до полуда, сякаш нямаше с кой друг да се занимава по онова време. и накрая, като свалиха Риска, се говореше че е заради Слави  свалено, а не заради нисък рейтинг и т.н. Какво кара хората така да се държат с къци, не мога да си отговоря, но явно  не е случайно, че точно той е жертвата в къщата, от 20-ина човека.
вчера попаднах и на някакъв клип от записваните от вас тук, в който клип в компанията къци се опита да каже нещо, но понеже абсолютно никой не искаше да го чуе, и той горкият  спря изречението по средата.
интелигентен човек ми се струва, аз бих го слушала с интерес, ще ми е приятен събеседник. и, макар че марияна без съмнение, когато го номинира го поласка нарочно /според мен някой й е подшушнал как да се държи и какво да говори, та да не е черанта овца в очите на зрителите/, все-пак тя добре определи къци като кротък, възпитан човек, който, за разлика от другите мъже там, се съобразява с момичетата в къщата.

# 1 061
Въздишкова, добре, че имаше такива свежи предавания едно време,
че иначе голяма част от народа беше издрънчал по оня Кашпировски. Laughing

http://vbox7.com/play:44b40109

А канал 2001?  Толкова измамници накуп сега има само в парламента

# 1 062
  • София
Орлин щял да бъде Зевс.

Не знам какво е станало снощи, някой май е коментирал нещо за Камелия, че не Вип, и затова тя обмисля дали да си тръгне от къщата. Люси й казва,,Нищо тук не е на живот и смърт'' - обясняваше й и какво според нея е ВИП, но и нещо, че вип не те прави само това, ако имаш успехи като примерно:певец. а и като човек, нещо в този дух си шепнеха и не се чуваше добре.
вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

ето видеото https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99678062177327490

# 1 063
   И аз съм доволна ,че разкараха Бони. Използваха я  продуцентите и като изчерпаха етническия конфликт (щото Ники стана боклукчия и влезе в ромски дом , даже се спусна да готви там) измислиха детектора. Нали знаете,че полиграфа е филмова измислица и в нито един съд не се признава за доказателство , най-успешно го минават големите престъпници ,щото немат нерви и не трепват. Обаче голямо малоумие ги тресе продуцентите , етническия конфликт не стана, Злата рева, рева, пък се озъби и показа простотия до шия.Макар,че явно като е спокойна е готина, щом Ники вчера я прегърна като остана, а тя беше първата му номинация щото нямал какво да си говори с нея. Радвам се,че Къци остана, той наистина е позитивист и внася настроение.Друго ми направи впечатление – в студиото обсъждаха Бг чертата групово да се нахвърлят върху един набеден за аутсайдер, обикновено най-кроткия и възпитан.Но никой не запита директно „мъжкаря“ Ласкин - какво толкова смешно имаше в ядящия ябълка Къци или в начина по-който спи? Или понеже не е от наште дайте да го смачкаме. Видяхте ли ги героите – в глутница имат кураж, а пред него всеки се извинява. Мила родна картинка, а извода е да  забравим библейското „подай и другата буза“ , май по-здравословно е да нахапем ръката която ни сочи.

# 1 064

Не знам какво е станало снощи, някой май е коментирал нещо за Камелия, че не Вип, и затова тя обмисля дали да си тръгне от къщата. Люси й казва,,Нищо тук не е на живот и смърт'' - обясняваше й и какво според нея е ВИП, но и нещо, че вип не те прави само това, ако имаш успехи като примерно:певец. а и като човек, нещо в този дух си шепнеха и не се чуваше добре.
вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

Аз така и не разбрах защо я оставиха в къщата! Нали всички я разкриха!

Общи условия

Активация на акаунт