VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 765
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 095
НОВА       _______сюжетна линия_______

Да вкарат някой НЕОБВЪРЗАН мъжки индивид, да ухажва Златка.

Просто за проба, да видим наистина ли Багата НЯМА никакви чувства към нея.
Мисля, че и да вкарат някой як мъжага, по възможност необвързан, много ще и дойде на Златка, Багата няма да предпреме нищо, с риск да се повторя или е голям актьор и умело прикрива чувствата си, или изобщо не го ебе за Златето. Бях чела, че той изпитва чувства към русата Златка, но беше в жълтурка, така че инфото може да не е достоверно.

# 1 096
Сега прочетох , че в къщата ще влиза Божидара Бакалова.Различни версии - преди това чух , че ще влезе и Любина !Интересно ще е ! Simple Smile А за Багата ми се струва , че прикрива чувствата си към Златка.

# 1 097
Сетих се как гледачката Николета,при Гала,много уверено каза,че Къци ще излезне LaughingДа й имам гледаческите способности,но пък иначе много добре псува LaughingЧудя се що се излагат да я канят?? newsm78 И накрая що пък не поканят Къци да смени Гала в "На кафе",като водещ!Със сигурност ще се справи идеално  с  рецептите за  здравословното хранене ,както и с поканените гости Peace

Между другото Гала е много красива на живо и има страхотно тяло.
Скрит текст:
Преди 3 години случайно почивахме семейно в един хотел в Априлци - "Марагидик",
в който също почиваха Гала с дъщеря си и приятелят й и сем.Кремена и
Магърдич Халваджиян. Много бяха готини всички, вкл. като поведение.
А Гала е супер мадама по бански.

# 1 098

newsm10

# 1 099
Хората от 22 октомври понеделник ще почнат да гоня по две звезди от къщата на вип брадър 2012.Май идва ред на Николайчо Мартинов  да изчезва въпросът е кои е втория кои ще напусне може би Камелия или пък Марианка .Нещо не и се седи .А отностно Орлин вече е полудял него свърта на едно място  Laughing Laughing Laughing

# 1 100
Багата не личи да се преструва, просто не му дреме за Златка ама грам  Mr. Green , явно отдавна нещата са приключили при него (ако е имало такива разбира се), няма смисъл вече да се опитват да докарат някаква интрига там или стари чувства ...  Whistling

# 1 101
НОВА       _______сюжетна линия_______

Просто за проба, да видим наистина ли Багата НЯМА никакви чувства към нея.

Чудесна идея!

# 1 102
А за Къци... къде, къде по-привлекателен щеше да изглежда за Златка и останалите, ако Къци беше милионер.. е те тогава да видиш мазнене...  Laughing
Че той не е ли милионер?
Само имотите, които е споменавал че има, надхвърлят милиона.

# 1 103
може ли някой да ми помогне - коя беше песента преди малко - когато журналистката говореше с марияна за златка? не последната песен, а предпоследната....? Много ви благодаря!!!
Тази песен, със сигурност беше като фон по време на разговора, за който говориш, въпросът е дали за тоз момент от предаването питаш Simple Smile

Много благодаря! Точно тази е!

# 1 104
Между другото Гала и на живо си има същия ужасен нос и същите очи....Тялото и преди 3г може и да е било хубаво, но към днешна дата...уви, не е.

# 1 105
Сетих се как гледачката Николета,при Гала,много уверено каза,че Къци ще излезне LaughingДа й имам гледаческите способности,но пък иначе много добре псува LaughingЧудя се що се излагат да я канят?? newsm78 И накрая що пък не поканят Къци да смени Гала в "На кафе",като водещ!Със сигурност ще се справи идеално  с  рецептите за  здравословното хранене ,както и с поканените гости Peace

Скрит текст:
Преди 3 години случайно почивахме семейно в един хотел в Априлци - "Марагидик",
в който също почиваха Гала с дъщеря си и приятелят й и сем.Кремена и
Магърдич Халваджиян. Много бяха готини всички, вкл. като поведение.
А Гала е супер мадама по бански.

Потвърждавам. И аз съм я виждала на живо, и не мога да кажа нищо лошо. Не знам, защо е толкова мразена newsm78 ? Плюс това ми направи впечатление далеч по-професионалното ѝ отношение към Памела.

# 1 106
  • София
Багата не личи да се преструва, просто не му дреме за Златка ама грам  Mr. Green , явно отдавна нещата са приключили при него (ако е имало такива разбира се), няма смисъл вече да се опитват да докарат някаква интрига там или стари чувства ...  Whistling

приключили, приключили, колко да са приключили..ако под носа му, бившата му се ....да не уточнявам, с някой друг.

това искаме да провериме и да го раздвижиме! че то ако не е Златка, кой щеше да забележи че Багата е в къщата? Rolling Eyes

# 1 107

Значи е редно Биг Бро да зачекне този въпрос , ето им идея за нова сюжетна линия : Какво знае Орлин за Камелия ? От къде се познават ? Поне няколко издания ще си запълнят с тази линия , пък току виж Камелия взела , че се вписала , понеже за сега е като една кръпка там .

А тя след като се е бутала да става фолкзвезда , толкоз ли е чудно , че се е съгласила да влезе и тук ? По всичко личи , че е бръмчалка !

Орлин ще мълчи като пукал, сигурна съм Laughing . Но и аз предлагам на Брадъра да го привика в изповедалнята и да го пита има ли нещо което иска да му сподели за Камелия.

А тя пък кога се е бутала да става фолк звезда Joy ?
Миналата седмица в музикалната задача квичеше като настъпан хамстер  Laughing . Брей, не можа ли просто да си пее заедно с другите та да не се чува колко е зле Rolling Eyes ?

Ми разказала , е че се явявала на кастинг за попфолк певица , и даже са я одобрили.

# 1 108
А за Къци... къде, къде по-привлекателен щеше да изглежда за Златка и останалите, ако Къци беше милионер.. е те тогава да видиш мазнене...  Laughing
Че той не е ли милионер?
Само имотите, които е споменавал че има, надхвърлят милиона.

Не знаех, че има... къде е споменавал?

# 1 109
Между другото Гала и на живо си има същия ужасен нос и същите очи....Тялото и преди 3г може и да е било хубаво, но към днешна дата...уви, не е.
Въпрос на вкус - на мен си ми харесва все още. Hug
Държи се мило и без звездна мания, дано все още е така.

-----------------------------
Бо, Къци каза, че имал имот в Гърция и ходел да сее там разни работи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт