VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 763
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 335
  • софия
Да бе, залепена, Къци и говори, а на нея и е досадно...
Иначе най-готините се били събрали в хола  hahaha

# 1 336

Хахаха, чудех се аз каква е тая толкова сладичка дума, синоним на ''накъркал''. hahaha

Марианка нещо е вдигнала мерника на Багата.
По-скоро Къци се е залепил за Мариана.

Явно днешната игра се е харесала на всички. Нямам търпение да я гледам. Laughing

# 1 337

Току що ББ ги предупреди да не обсъждат хора от екипа на предаването, защото ще бъдат наказани. И, естествено, спряха стрийма.

Ама по какъв повод  newsm78 ?

И на Орлин му стана неприятно според мен. Но реши да си замълчи. По-добрия вариант в случая

На Орлин му стана най-неприятно. Люси усети и тя каква е работата, ама така като инструктура приятелката си усещам, че Брадъра скоро ще измисли нещо и за тях двете.

ето видеото, където Люси иска среща https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99912922375814946

иска да говори за някакви неща, които редакторите вчера са говорили и тези неща са стигнали до къщата...Може би, това са онези неща, които Златка каза че е чула и не може да повярва.

Явно е нещо което касае Люси или Камелия

Mari_Mar , страхотна си  Hug  Но пак ми дава  page was not found Sad

# 1 338
Baby_Girl, когато не мога да вляза през линк към конкретен клип, влизам през линка към целия албум и там си го намирам. Линк към албума има на първа страница. Grinning

Mari_Mar Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 00:00 от Бианkа

# 1 339
  • София
Много ми е противен Юлиан още от преди.
Арогантен и високомерен.
Никол и тя нещо почва да ми опротивява, както и Патраша.
Мариана не ме дразни. Орлин, Люси са ми много земни.
Камелия ми прилича на използвачка, може и да греша.
Интересно ми е кой ще е новия съквартирант.
А откъде разбрахте, че вече ще гонят по двама?

# 1 340
Камелия за Бони 'Как може да има такива изкуствени хора, измислени'.
Айде бе, присмял се хърбел на щърбел, това момиче дори няма място там  Twisted Evil . Ако не беше Люси да я инструктира, такава уста щеше да отвори. Дим да я няма #2gunfire .

# 1 341
  • София

Току що ББ ги предупреди да не обсъждат хора от екипа на предаването, защото ще бъдат наказани. И, естествено, спряха стрийма.

Ама по какъв повод  newsm78 ?

И на Орлин му стана неприятно според мен. Но реши да си замълчи. По-добрия вариант в случая

На Орлин му стана най-неприятно. Люси усети и тя каква е работата, ама така като инструктура приятелката си усещам, че Брадъра скоро ще измисли нещо и за тях двете.

ето видеото, където Люси иска среща https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99912922375814946

иска да говори за някакви неща, които редакторите вчера са говорили и тези неща са стигнали до къщата...Може би, това са онези неща, които Златка каза че е чула и не може да повярва.

Явно е нещо което касае Люси или Камелия

Mari_Mar , страхотна си  Hug  Но пак ми дава  page was not found Sad

поправих линка, опитай сега, а в по-преденият ми пост има линк към цялата галерия с видео

а тук Златка тръгна да казва какво е чула, но я спряха от брадъра https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99871157949882114

# 1 342
Толкова ли нямат какво да дават, че повтарят едни и същи моменти  ooooh!

# 1 343
Бони е на вратата, проверява как е отбора навън, разменят се реплики, уж доброжелателни, когато Николай казва:
- Ай, затваряй, че замириса!  ooooh!
Истинско съкровище, мъж - мечта за всяка жена! Sick

Мари,
благодаря за видеото!   bouquet

# 1 344
  • София
Бони е на вратата, проверява как е отбора навън, разменят се реплики, уж доброжелателни, когато Николай казва:

Мари,
благодаря за видеото!   bouquet

няма защо

# 1 345

Мари,
благодаря за видеото!   bouquet
Ха ха Николай Мартинов бил истинско съкровище.И бил мечта за всяка една жена.Ужас такива мъже не мога да ги понасям.
По скоро е голям лицемер и да не ти е вкъщи.Дано Николай или Юлианчо бъдат номинирани.И един от тях да си ходи в къща в понеделник 22 октомври 2012.Време им е.Тъкмо ше се раздури лагера на пияниците.Разбрахме от Никол ще от другата седмица започват да гонят по двама.

# 1 346
Baby_Girl, когато не мога да вляза през линк към конкретен клип, влизам през линка към целия албум и там си го намирам. Линк към албума има на първа страница. Grinning

Mari_Mar Heart Eyes

Едно голямо благодаря  Hug  Ами ясно , че думите на Злати и реакцията на Люси са свързани..а втората изглежда и видимо притеснена де

# 1 347
  • софия
И защо, по дяволите, резултатите от анкетата не са видими  Mr. Green Mr. Green

# 1 348
Oх, гледам откъси в сайта на ББ. Ще падна от смях с Къци и Багата! Определено ще останат приятели и извън шоуто, въпреки, че за различни от земята до небето!
Тоя Бага непрекъснато е във физически контакт с Къци. Златка има нова конкуренция!  hahaha

Багата и Къци
Багата за Къци
пак те
отново

И днес като гледаха "феновете" на двора и пак бяха прегърнати. Ще ме уморят!

# 1 349
Обаче аз от няколко дни забелязвам,че Златка и Люси са с розови гривни на ръцете и се чудя дали и преди са ги имали или сега са си ги сложили заради нещо. Имам предвид такива гривни.

Общи условия

Активация на акаунт