VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 1 425
Не знам кой, в кой отбор е бил, но от чутото Марияна е била в печелившият отбор, защото смяташе, че до евентуалният вариянт да си тръгне имало 13 дни, мисли си , че сега няма да я номинират.

# 1 426
Та той я нарече кукумявка!Може да е интригантка,да е бездарна и т.н.,но да наречеш една жена кукумявка...това просто е върха на невъзпитанието и простотията!
........
Фънки е прасе.Друго определение нямам за него.
Хмм...Някакво противоречие усещам...

# 1 427
И аз видях,че Юлиян прегърна Никол.Патрашкова беше на разстояние от тях.Навдигнаха се  и тримата,после Никол легна и Юлиян я прегърна.

# 1 428
Та той я нарече кукумявка!Може да е интригантка,да е бездарна и т.н.,но да наречеш една жена кукумявка...това просто е върха на невъзпитанието и простотията!
........
[c
........
Фънки е прасе.Друго определение нямам за него.
Хмм...Някакво противоречие усещам...
имам предвид,че той я обиди публично,в лицето й каза кукумявка,беше груб с жена,а това за мен е недопустимо.
ми да се прегръщат,кво...те си станаха един вид семейство вече,цял месец са заедно.

# 1 429
E, то няма угодия. Казал й в очите кукумявка. Тя му разправяше зад гърба селяндур и простак. Пак си беше публично - пред камерите.
Много лесно е да се лепят етикети.

# 1 430
Къде видяхте, че Иван бил прегърнал Никол? На предаването от вчера на 28мата минута няма нищо такова?

# 1 431
Не Иван, а Юлиян я прегърна

# 1 432
# 1 433
Е да,и тя не падна по долу,не симпатизирам нито на единия,нито на другия.Ласкин,може би от алкохола,нямаше никакви задръжки.От друга страна пък,пак под въздействие на алкохола,какви мили неща каза за Алекс.Не знам,раздвоена съм за него.Колкото да лепенето на етикети-всички го правим волно или неволно,така че айде не ми размахвай пръстче Wink

# 1 434
  • софия
То пък кукумявка е една обида... ooooh!
Колко по- подходящи думи има за Марияна  Mr. Green

# 1 435
Не Иван, а Юлиян я прегърна
Joy  Мерси !

# 1 436
Ще си споделя мнението за Мариана, което може и да ви изненада.
В началото много ме дразнеше с това постоянно мърморене и клюкарене,
обаче от известно време реших да я наблюдавам по-внимателно и
забелязах, че има много точна преценка за ситуацията и хората в къщата.
Не мога да не й призная, че е умна и знае точно какво прави, защо го
прави и какво ще постигне с това. Никога не казва нещо просто ей така,
а го казва с ясната мисъл, че ще бъде чута от съквартирантите и зрителите. Simple Smile
ББ е игра все пак, игра на характери и стратегии, а Милейди определено
показва характер и умение да манипулира. За разлика от Ники и Патрашкова,
които също се опитват да правят същото, Мариана се справя доста по-успешно.
В този смикъл ще ми бъде интересно да остане още и да видя как ще се
справи по-нататък и дали някой от съквартирантите ще бъде по-умен и
ще успее да разбере това й поведение, което всички виждаме отвън.
И не само да разбере, а дали ще има характера да й се противопостави. Peace

# 1 437

Просто ми направи впечатление тирадата против простащината за наричането някому кукумявка, завършваща с определението на друг човек, че е прасе. Много животинско ориентирана темата стана нещо.

Ето по този повод, следващото реалити шоу, което да очакваме и у нас:
Риалити шоу за овце в стил “Х фактор”
 Mr. Green

# 1 438
То пък кукумявка е една обида... ooooh!
Колко по- подходящи думи има за Марияна  Mr. Green
Сещам се поне няколко, които аз бих употребила вместо кукумявка и ще и лепнат като по мярка  Mr. Green

Моят коментар за случилото се е "каквото повикало, такова се обадило", т.нар. звезди сами си изпросиха това отношение от страна на феновете, така че могат да се сърдят само на себе си.

# 1 439
  • Някъде в Матрицата
От снощната мисия Звезди и фенове разбрах, че някои от тях имат още мноого да драпат докато стигнат до понятието "звезди". И тия някои бяха както от едната страна на оградата, така и от другата.
Има една песничка на ФСБ "Високо" - може Биги да им я пусне за събуждане.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт