VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 765
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 440
Ясно стана ,че Бонка дразни всички в къщата и явно затова и хвърлиха плаката
Но защо според вас хвърлиха и плаката на Мариана, заедно с този на Бони
И защо бяха такива овации за Багата и това отношение към Мариана

# 1 441
Ще си споделя мнението за Мариана, което може и да ви изненада.
В началото много ме дразнеше с това постоянно мърморене и клюкарене,
обаче от известно време реших да я наблюдавам по-внимателно и
забелязах, че има много точна преценка за ситуацията и хората в къщата.
Не мога да не й призная, че е умна и знае точно какво прави, защо го
прави и какво ще постигне с това. Никога не казва нещо просто ей така,
а го казва с ясната мисъл, че ще бъде чута от съквартирантите и зрителите. Simple Smile
ББ е игра все пак, игра на характери и стратегии, а Милейди определено
показва характер и умение да манипулира. За разлика от Ники и Патрашкова,
които също се опитват да правят същото, Мариана се справя доста по-успешно.
В този смикъл ще ми бъде интересно да остане още и да видя как ще се
справи по-нататък и дали някой от съквартирантите ще бъде по-умен и
ще успее да разбере това й поведение, което всички виждаме отвън.
И не само да разбере, а дали ще има характера да й се противопостави. Peace

newsm10

# 1 442
Защото Багата е мъж и то як. Не смеят.

Моят коментар за случилото се е "каквото повикало, такова се обадило", т.нар. звезди сами си изпросиха това отношение от страна на феновете, така че могат да се сърдят само на себе си.

да, бе, те някои и жените си бият затова, защото си го просят.

# 1 443
То пък кукумявка е една обида... ooooh!
Колко по- подходящи думи има за Марияна  Mr. Green

Моят коментар за случилото се е "каквото повикало, такова се обадило", т.нар. звезди сами си изпросиха това отношение от страна на феновете, така че могат да се сърдят само на себе си.
Явно не си обърнала внимание като гледаш концерти или театър в живота -
първо феновете аплодират и след това излизат актьорите или певците на сцената,
за да започне представлението.

Тук липсваха феновете, които да изкарат актьорите на сцената за шоуто.
Naughty

# 1 444
Някой може ли да ми каже, защо Юлиан не изпя нито един тон в мисията на триото?Само се прави на клоун и после физиономии,че не го харесали.Никакво чувство за хумор няма този човек,не успя да запази самообладание и си показа рогцата. Много грозна беше постъпката с мрънкането му и заканата ooooh!.

Аз изобщо не харесвам Юлиан и единственото нещо, което ми хареса откак е в къщата е тази мисия с клиповете и това , че не пя / всички знаем, че той е добър певец/ а заложи на друг тип изпълнение...на мен техния клип най- много ми хареса, смях се от сърце и се забавлявах,но реакцията му след като разбра за загубата беше противна.Не можа да се въздържи и да се държи достойно и ми напомни защо толкова не го харесвам Simple Smile както и когато трябваше да се извини на Къци...или се извини като хората или изобщо не ...5 пътти повтори "извинявам се за  това , че съм констатирал , че ядеш ябълка..."ма то изобщо не беше само констатация....беййй няма ли мъже бееееее ...аман от... #2gunfire

# 1 445
Според мен снощи се заяждаха с Мариана, защото танцуваше чалга заедно с Бони. Постъпката на Иван не беше никак красива, но да се разстройваш и да рониш сълзи за такова нещо е прекалено. На мен няма да ми стане приятно, обаче няма да доставя удоволствие на някого и да се разплача. Тя трябваше просто да ги остави да си пият и да крещят, без да им обръща внимание.
И е права за едно - всичко вътре е е*ати цирка. Не може един ден да псуваш и замеряш някого, на другия ден "Ама тя ни е сърдита!" Има си някаква граница и за майтапите.

# 1 446
Монологът на Ласкин относно чувствата му към Александра ми се стори наизустен, и все си мисля, че тази история се скалъпи от продуцентите, за да излъскат малко имиджа му. Видиш ли, не бил толкова лош, това е истинският Иван Ласкин - добър, кротък като мушичка, любвеобвилен.... Радвам се за него, че е толкова добър човек, ама да беше се държал и с останалите така - щях да повярвам.

# 1 447
Като говори за своята голяма любов,поне черните очила да си махнал,да видим очите му.На моменти дори ми се стори ,че аха ,да избухне в смях.Не успях да усетя иистина и любов ,звучеше като монолог от някъква пиеса......съжалявам ,не се съмнявам в чуствата му ,но от показаното вчера останах с впечетление ,че играе

# 1 448
Патрашкова е мнооооого противна жена!

# 1 449
Марияна има твърде високо самочувствие за себе си и снощи не понесе как й се подиграха.Не един път е казвала,че пее много добре/лкична самооценка/,дори в Гласът на България се заяде с някого от журито и излезе да покаже как трябвало да се изпее еди коя си песен  ooooh! Естествено изпя я по нейния си специфичен и груб начин,който изобщо не беше пододящ за въпросната песен  Rolling Eyes

Също така и когато не я избраха за Евровизия бълваше змии и гущери.Беше много ядосана тогава  Crazy

Въобще Мариянка не понася някой да се подиграва с личността й.

Голяма драма направи ,а изобщо не беше чак такава ситуацията.Сълзи,сополи....  Whistling

# 1 450
Монологът на Ласкин относно чувствата му към Александра ми се стори наизустен, и все си мисля, че тази история се скалъпи от продуцентите, за да излъскат малко имиджа му. Видиш ли, не бил толкова лош, това е истинският Иван Ласкин - добър, кротък като мушичка, любвеобвилен.... Радвам се за него, че е толкова добър човек, ама да беше се държал и с останалите така - щях да повярвам.

И аз не спрях да мисля докато говореше Ласкин и докато Александра /която харесвам/ се просълзяваше, че и двамата са артисти и на ползу шоуто и хонурара биха го направили Simple Smile)

# 1 451
Днес номинираните ще бъдат ЧЕТИРИМА, не трима.

Така пише в сайта на Брадъра Wink .

# 1 452
Марияна има твърде високо самочувствие за себе си и снощи не понесе как й се подиграха.Не един път е казвала,че пее много добре/лкична самооценка/,дори в Гласът на България се заяде с някого от журито и излезе да покаже как трябвало да се изпее еди коя си песен  ooooh! Естествено изпя я по нейния си специфичен и груб начин,който изобщо не беше пододящ за въпросната песен  Rolling Eyes

Също така и когато не я избраха за Евровизия бълваше змии и гущери.Беше много ядосана тогава  Crazy

Въобще Мариянка не понася някой да се подиграва с личността й.

Голяма драма направи ,а изобщо не беше чак такава ситуацията.Сълзи,сополи....  Whistling

А ти понасяш ли някой да се подиграва с личността ти?

Никой нормален човек НЕ ПОНАСЯ да му се подиграват, дори и да няма кой знае
колко високо мнение за себе си, само че реакциите ни в различните такива
ситуации са си различни. Понякота можем да заплачем, понякога да се затворим в
себе си, а понякога да отговорим по-ядосано. Според характера ни и моментната ситуация.

# 1 453
Я Марианка която се кълнеше ,че няма да проговори на " феновете си" отново е първа дружка с тях

# 1 454
И това е пак лошо, така ли Laughing

Общи условия

Активация на акаунт