VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 764
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
последната въпросителна на личностите в сайта на ББ все още стои, дали довечера ще влезе нов съквартирант

# 1 456
Я Марианка която се кълнеше ,че няма да проговори на " феновете си" отново е първа дружка с тях
Ами да, аз затова писах, че е интересна за наблюдаване. Laughing
Ама и те милите хич не се опитват да кръжат около нея и да й
търсят компанията, защото Joy

# 1 457
Монологът на Ласкин относно чувствата му към Александра ми се стори наизустен, и все си мисля, че тази история се скалъпи от продуцентите, за да излъскат малко имиджа му. Видиш ли, не бил толкова лош, това е истинският Иван Ласкин - добър, кротък като мушичка, любвеобвилен.... Радвам се за него, че е толкова добър човек, ама да беше се държал и с останалите така - щях да повярвам.

Това, че жена му, му мирише на жасмин сме го чували и в други предавания  Laughing
И аз не му повярвах на монолога, стори ми се изкуствен, направи го за пред нас. Такива неща се казват насаме, а не вижте ме ся колко съм любвеобилен към жена си. А Алекс не остана кой знае колко впечатлена, изигра си "изненадата". Не е добър човек Ласкин, колкото и да се опитват да ми го втълпят. Човек или е добър , или не е. Той показва лошотия.

# 1 458
Фурнаджийска лопата е Марияна, силна на думи, ама ако може да са зад гърба на човек.
Освен Никол, която пърха около нея, не виждам кой чак пък толкова и търси компанията.

# 1 459
Fan ..не,не обичам да се подиграват с личността ми,но и съм мааалко по-широко скроен човек от нея  Wink
Не заемам ничия страна,защото и двамата/Ласкин и Марияна/ са ми неприятни и не одобрявам поведението на нито един от тях.И двамата са груби и директни,сплетничат,а единият е и докачлив,освен това  Crazy
Незнам,някакси ми бяха не на място сълзите на МАрияна.Играе го силна и борбена, а в следващия момент се разцивря като дете,защото й изхвърлили плаката.Беше проява на изключителна слабост  ooooh!

# 1 460
Днес номинираните ще бъдат ЧЕТИРИМА, не трима.

Така пише в сайта на Брадъра Wink .
А добър ден нали ви казах ще от 22 октомври 2012  започват да гонят по двама съквартиранти от къщата на вип брадър 2012.Понеже финала е на 18 ноември и искат за там да са 7 или 8 души.Според мен четвъртия номиниран е Орлин.За мое съжаление няма шанс срещу Къци които се превръща в фаворит и любимец  на публиката.Той и Багата го каза.Що ми се струва че Мариана и Орлин ще са тези които ще напусна вип брадър този понеделник

# 1 461
Кога е финала?Не може да е на 18 Октомври,това е утре  Crazy

# 1 462
Кога е финала?Не може да е на 18 Октомври,това е утре  Crazy
Поправих го финала на вип брадър е на 18 ноември 2012.Според мен Мариана и Орлин ще са тези кото ще бъдат изгонени този понеделник.Просто нямат никакъв шанс срещу сървайвъра и любимеца на публиката Къци

# 1 463
Аууу,много малко остава,само месец  Confused

# 1 464
 Мариана  не прави умни интриги, тя клюкарства  негативно за хората, поддържаше Бони в етническите и бълнувания , само веднъж постъпи добре, като се опита да успокои плачещата Златка. Но зад гърба и добави ехидно „ Видя любимия и припадна“. И защо на Марина да и е разрешено да прави интриги,а на Патрашкова не? Щото Мара ви е симпатична? Соня К ще излезе права за нея – неуспяла певица, неуспяла булка , неуспяла любовница на президент. Колкото повече стои вътре, повече пада уважението към нея – рошава  интригантка  на която първата и работа сутрин е да лапне цигарата и да брани правото си на пушач / скандала с Бони забравихте ли?/. И феновете както обичат, така могат и да прогонят идола си  – справка Аксел Роуз цапнат по главата от захвърлена бутилка в Ирландия , заради прословутото му закъснение.

# 1 465
Мисля си, че Орлин ще спечели този сезон на Вип Брадър.

Камерата преди малко го следеше. От краката до главата, как се е опънал на слънце. Операторът дали не е жена... с тия забавени кадри... и фон - Юлиян свири на китара.

# 1 466
Мариана онзи ден коментира,че договорите им са до края на ноември, така че най-много да удължат до края на ноември

# 1 467
Днес номинираните ще бъдат ЧЕТИРИМА, не трима.

Така пише в сайта на Брадъра Wink .
А добър ден нали ви казах ще от 22 октомври 2012  започват да гонят по двама съквартиранти от къщата на вип брадър 2012.Понеже финала е на 18 ноември и искат за там да са 7 или 8 души.Според мен четвъртия номиниран е Орлин.За мое съжаление няма шанс срещу Къци които се превръща в фаворит и любимец  на публиката.Той и Багата го каза.Що ми се струва че Мариана и Орлин ще са тези които ще напусна вип брадър този понеделник

Това, че се гонят по двама се разбра, това, че за първи път ще има 4-ма номинирани го обявиха днес. На финала ще са 4-ма, не 7 или 8. Орлин няма да излети, той е един от фаворитите и ще го пазят за финала.

# 1 468
Fan ..не,не обичам да се подиграват с личността ми,но и съм мааалко по-широко скроен човек от нея  Wink
Не заемам ничия страна,защото и двамата/Ласкин и Марияна/ са ми неприятни и не одобрявам поведението на нито един от тях.И двамата са груби и директни,сплетничат,а единият е и докачлив,освен това  Crazy
Незнам,някакси ми бяха не на място сълзите на МАрияна.Играе го силна и борбена, а в следващия момент се разцивря като дете,защото й изхвърлили плаката.Беше проява на изключителна слабост  ooooh!
Аз също не заемам страна. Фаворит още си нямам, защото във всеки виждам по нещо,
което ми харесва и по нещо, което не ми харесва. Нормално, няма идеални хора.
Мариана я наблюдавам по-внимателно, откакто някой отвън й каза за настроенията
за Къци и тя обърна палачинката. Каква е и що е като певица идея си нямам и не ме
интересува много. Ако изкара някоя хубава песен - ще я слушам и до там.
Засега само констатирам за себе си, че е с характер, а това, че била се разплака-
ла снощи - ами станало й е криво и се е разплакала. Така й е дошло в момента.
Интересна ми стана за гледане играта й и сега като го няма Ласкин ми е още
по-любопитно как ще се развият нещата между нея и Юлиян и между нея и Ники.
Особено с Юлиян, който е даже с по-високо его от нейното и изобщо не е за
подценяване като играч. Laughing

# 1 469
Мариана говори за творчеството си- имала два албума и доста хитове
аз знам за 2-3 хубави песни ама чак пък доста хитове
но не претендирам да съм права

Общи условия

Активация на акаунт