VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 764
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 485
Абсурд! Не знам дали на Александра ще дадат такъв хонорар....Това списание и то ли е от Жълтите?
Днес ще се номинират, нали Laughing

не виждам защо не
4етох някъде 4е на Фънки и Багата са им дали по 50 000 лв. на 4овек за да влязат в къщата
като грубо казано според мен ще си ги заработят за 2 месеца
докато Ласкин седя само 2-3 седмици оба4е неговата зада4а бе по трудна - по вси4ко ли4и 4е беше
влязъл за да пораздвижи цялата къща

това съ4етано с другото 4е не виждам защо някой от изброените да е по голяма звезда от другия
би обяснило хонорарите им

Абсолютно, всички са с договорени предварително хонорари (затова е малка сумата за финала), така, че на Ласкин си е реална сумата.

# 1 486
във в. Труд пише, че Бони пак щяла да влиза - този път като специален гост!!!!! Дали е истина - това ще е отвратителна подигравка със зрителите

# 1 487

Питах Гугъл :"Мариана Попова се е разделила с бащата на детето си – италианеца Ханес, говори се упорито от няколко седмица в попгилдията.
1 март 2011, 18:31Пикантерии
   Мариана и ХанесСамата певица подклади мълвата, като промени статуса си във Фейсбук на “необвързана”.

След като това стана достояние на всички, бившата фаворитка на президента Първанов побърза да отрече раздялата чрез своите пиари. Те заявиха, че Попова само се е шегувала

# 1 488
Орлинчо и Фънки така сладко си приказват как вътре си живеят добре, въпреки че понякога се карат, а отвън хората приемат играта на живот и смърт.
Орльо отиде на направи кафе на  Фънки.

Ами Маме как да я познаеш - медийният и образ е на неособено талантлива, но пък екзотична красавица. Сякаш с магическа пръчка с прекрачването на прага на Къщата екзотичната красавица изчезна, а на нейно място се появи ужасният Ам Гъл. /подозирам, че камерата не я обича/
А днес е направо хубавка. Grinning

# 1 489
Явно съм се подвела по името и визията на Ханес, щото не е типичен италиянец, русоляв е един такъв. Бони чух вчера , че продължава участието си във Вип Брадър като  коментатор. Така каза Ники Кънчев

# 1 490
  • Пловдив
Аз пък не намирам Мариана за хубава, но пък като и гледам клиповете, ми се струва направо красавица. Фотогенична ли е, какво е, но има страшно разминаване от това, което виждам в къщата, нали пак са камери..... и това, което е по снимки и клипове.  Rolling Eyes

# 1 491
Грим,  осветление, ефекти - това го има в клиповете.

Преди малко Мариана коментираше, че избрали определен кабелен оператор, защото в пакета му са включени голям брой немски канали и Ханес имал какво да гледа.

# 1 492
Като гледам как Николай командори Люси ми приличат на женена двойка Joy .

А толкова ли е топло в къщата, ще Люси ходи с горнище на бански newsm78 ?

# 1 493
Днес в един вестник пишеше, че Никол е на строг хранителен режим и за цял ден и се полагало само по едно варено яйце...Някой , който гледа стриймовете по-редовно може ли да каже дали това е вярно, защото ми се стори абсурдно....

# 1 494
Преди малко Мариана коментираше, че избрали определен кабелен оператор, защото в пакета му са включени голям брой немски канали и Ханес имал какво да гледа.

Каза "немски и италиански" Wink

# 1 495
Да, на зърнена диета е Николчето. Яде всичко, което зърне. Mr. Green
Да е жива и здрава, добре си хапва.
Но и всеки ден прави някакви упражнения.

Аааа, може, аз с едното ухо ги слушам.

# 1 496
.......нещо много смешно, което установих, докато я гледах как обядва - държи вилицата с лявата ръка, а ножа с дясната, дотук добре, но след като отреже парчето, прехвърла вилицата от лявата в дясната ръка и консумира парчето Joy

и кое е смешното-аз като левичарка ЕСТЕСТВЕНО ми е удобно да ям с лявата,а не с дясната.Съответно и да режа с лявата,а с дясната държа вилицата,после сменям и почвам да ям с лявата.Златито пък явно е деснячка-първо си реже храната с удобната й ръка/дясната/,след това почва да яде/пак с удобната й дясна/.Нали с едната трябва да режеш,а с другата да държиш с вилицата.Не виждам нищо смешно Peace

# 1 497
Отборът на Юлиан е победил и първия номиниран служебно е Ники Мартинов.Втория със сигурност е Къци .Въпросът кои ще са другите двама.Може би  Мариана и Фънки които за малко щеше да бъде на номинации миналата седмица но се спаси.Зависи кои ще избере Юлиан като глава на къщата

# 1 498
Ясно стана ,че Бонка дразни всички в къщата и явно затова и хвърлиха плаката
Но защо според вас хвърлиха и плаката на Мариана, заедно с този на Бони
И защо бяха такива овации за Багата и това отношение към Мариана

Хора, аз не следя онлайн предаването, само каквото видя от записите. В тази връзка не знам точно кога е било излизането на Ласкин заради участието му в някаква постановка, но той сякаш се върна от нея много негативно настроен към Марияна. Едно, че беше разбрал цитирам: "лукавството и шушукането" на някои хора - и мисля, че визираше нея - и после, че тя му била казала за Алекс, че изглеждала много тъжна и съсипана. Това него го беше ядосало ужасно много. И си мисля, че той затова така реагира след играта. Не че го оправдавам, даже изобщо, той винаги се е държал откровено просташки. Но някакси ми се струва, че това го беше провокирало специално към Марияна.
Юлиян обаче изключително много ми падна в очите  Tired Той не само не умее да губи, но и явно се подразни, че не са спечелили. Уж апелират, че закачките им са само на шега и не мислят сериозно нещата, които казват, а излиза, че повечето приемат ВБ много по-сериозно, отколкото трябва. Дано Юлиян е от загубилия отбор и да иде директно на елиминации. Ще ми се да се махне даже повече от Марияна. Мисля си, че ще номинират и Орлинчо като някакво подобие на Къцко. Аз ги харесвам и двамата. Това видео ме разчувства!

http://vipbrother.bg/?module=video&video=877

Думите на Фънки за Орлин бяха много грозни, много  ooooh! Смятам, че с тях имаше предвид, че Орлин печели фенове не толкова с песните си, колкото със сладникавия си външен вид и видите ли, ако вече не изглежда така, а е да речем един инвалид, нещата ще се променят за него. Фънки беше пиян, мисля си, че би се засрамил от себе си, като го чуе това отстрани.

# 1 499
bleido,
не e вярно, още повече - за какво пък точно Никол да е на режим...  Simple Smile Напротив, често хапва шоколад, чипс...

Общи условия

Активация на акаунт