VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 762
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 560
# 1 561
  • София
Виж сега Въздишкова. Аз когато ям пържола, обикновено към нея има различна гарнитура: задушени зеленчуци, салата и т.н. И да, по удобно ми е да си резна парченце и да си прехвърля вилицата, защото след това ще си хапна и от останалото ядене. Не виждам никакъв смисъл, при гарнитура с ориз, например, да се мъча с лявата ръка. Рядко ям ястие, което да се свежда само до рязане и слагане в устата на отрязаното парче. Не че не мога да се храня с лявата ръка, но не искам.  Crossing Arms И да, хора които рядко се хранят с нож и вилица се мъчат с лявата ръка, за да се види колко са по етикета и цИлИвилизацията.  Заключвам кулинарната тема.  Mr. Green

заключ

# 1 562
http://vipbrother.bg/?module=video&video=900
Юлиан Константинов вече прекали със подигравките си  към хората.Този човек не се усеща ще със тези подигравки праща Къци дирекно на финала в вип брадър 2012 и му тика 1 място в ръцете .Както се казва искреността винаги печели за сметка на фалша и лицемерието

# 1 563
Вече разбиха бравата. Joy Joy Joy
Хайде, стягайте се за предаването, стига с тия вилици и ножове. Peace

# 1 564
Ако си научен, няма да се мъчиш Peace
За Златка е ясно, че не е научена. И не само на правилно хранене.
Но аз пък днес видях Камелия да тъпче салатата с вилицата и ножа в устата си, така че има и по-тежки случаи от Злата Laughing
Това не е най-важното. Пропуските в етикета са бели кахъри в сравнение с проклетия характер, простотията, агресивността, неуважителното отношение към околните, непримиримостта към различното мнение...

Чу ли се кои са номинираните днес или са непробиваеми този път?

# 1 565

Е как ве, нали уж номинациите са на живо. Wink

# 1 566
Но аз пък днес видях Камелия да тъпче салатата с вилицата и ножа в устата си, така че има и по-тежки случаи от Злата Laughing

Е, те това не мога да си го представя, да ядеш салата с нож Laughing .

Въздишкова да се изкаже по този въпрос ВЕДНАГА Grinning .

# 1 567
  • София
http://vipbrother.bg/?module=video&video=900
Юлиан Константинов вече прекали със подигравките си  към хората.Този човек не се усеща ще със тези подигравки праща Къци дирекно на финала в вип брадър 2012 и му тика 1 място в ръцете .Както се казва искреността винаги печели за сметка на фалша и лицемерието

Е, ми те са като на детски лагер, нормално е да си правят такива шеги. А и не Юлиян(който не харесвам) е направил номер на Къци, а новото му другарче - Багата. Те напоследък все заедно си играят. А и като се сетя, как Багата плескаш Къци по дупето докато рапираше  Hug

# 1 568
Хелоу и от мен  Hug

Имам чувството, че акоо Фънки е в загубилия отбор 100 процента ще е номиниран, а на Мариана ще й се размине може би, ама аз никога не познавам така, че може и обратното  Joy

# 1 569
  • София

Е как ве, нали уж номинациите са на живо. Wink

Днес и те се питаха, кога ще им кажат какви са номинациите и някой каза, че Къци със сигурност е номиниран, Мариана отговори - не се знае(или нещо подобно беше)

# 1 570
Темата се вмириса.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 571
Боже, каква тема се отвори!  ooooh! Какво значение има, кой с коя ръка яде (хайде да се коригирам, че да не ме захапе някой - поднася храната към устата), с коя държи ножа, с коя вилицата. Rolling Eyes Друго няма ли за обсъждане?

Ми обсъждай. Кой ти пречи?  Tired
О, простете, че ви засегнах. Tired

# 1 572
  • София
Ама и Патрашкова подклажда огъня  #2gunfire

# 1 573
Добре Орлин как се обърна и си влезна, а Мариана седна да се заяжда  Shocked . Еми..... по- умният отстъпва има такава приказка......

# 1 574
Пак вчерашни епизоди, няма ли какво ново да дават...  Stop

Общи условия

Активация на акаунт