VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 635
Не разбрах какво предположи Орлин вместо Айнщайн?

# 1 636
Джон Ленън да не знае кой е.....как е възможно питам аз?!?!?!  Shocked

Аз стисках палци Златито да каже "Джон Ленин", по аналогия с "Връх Мола", но надеждите ми останаха напразни  Joy
Обаче ти така и не разбра, че не го каза това за Мола, Златиту.  Heart Eyes Колко си ми смешничка.  Heart Eyes

# 1 637
Моцарт.

# 1 638
  • Berlin
АХахаха, какъв беше тоя връх? Simple Smile

Къцко май пак ще е номиниран, но се надявам да номинират и Патрашкова или Фънки и някой от тях да излезе.

# 1 639
Моцарт, Никол и тя същото...

# 1 640
  • Някъде в Матрицата
Хареса ми играта. Някои подробности за личностите, абсолютно не ми бяха известни.
Уцелих "греда" на Мерилин Монро и Марадона.
А докато траеше описанието за Моцарт/Айнщайн четях темата за осоляването и не чух нищо.  Whistling

# 1 641
Много хубава игра.Браво на ББ.Аз познах почти всички,без 1-2.

# 1 642

Аз стисках палци Златито да каже "Джон Ленин", по аналогия с "Връх Мола", но надеждите ми останаха напразни  Joy
Тъпо и упорито си продължаваш с този връх Мола .

# 1 643
Всеки си има косурите от хората дали от напрежение или не... не е ясно, ама Юлиян още повече взе да ме нерви, май я прие прекалено навътре играта, нещо като Марияна () ама в мъжки род ми идва  Crazy

# 1 644
хохохо
сега Къцко ще го скъсат направо

лиши ги от 1 точка заради подсказване
и 2 пъти загуби от жена,като единия път на тема футбол

# 1 645
Всичките ги знаех/познах  bowuu

Аз пък се издъних само на Мерилин Монро, че то една-две ли жени са били момичета на повикване  Joy

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 21:21 от Въздишкова

# 1 646

Обаче ти така и не разбра, че не го каза това за Мола, Златиту.  Heart Eyes Колко си ми смешничка.  Heart Eyes

Mилата Въздишка, чак ми стана тъжно за нея! Не е лесно да е на нивото на Златка и да й се смее едновременно! Hug

# 1 647

Тъпо и упорито си продължаваш с този връх Мола .
Оф, тя отдавна се изтърка, но някои хора не разбират, че не се смееш с тях, а НА тях.  Joy

# 1 648
Къцко май пак ще е номиниран, но се надявам да номинират и Патрашкова или Фънки и някой от тях да излезе.
Патрашкова вън!

# 1 649
Трябваше да питат Къци само от неговата тема. Известни шоумени в БГ - най-вече любимия му Слави Трифонов.

Общи условия

Активация на акаунт