VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 759
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 800
Аз искам да изкарат Фънки и Патрашковата, щото и без това на Фънки му се излиза, а и видяхме всичко от него, така си мисля де...... Багата еее няма такъв непукист  newsm62

# 1 801
Следващия път да си назначат служебни коментатори! Тъпо е да гледаме хора, които нямат представа дори в кое шоу са на гости!  Rolling Eyes

И Кънчев го искам "вън". Няма толкова смотан водещ! Все едно насила са го сложили там!

Или пък друг прецедент - изгоненият Благой няма да напусне Къщата, тъй като проспа елиминациите, а никой от Съквартирантите не посмя да го събуди.

Joy Joy Joy

# 1 802
Със тази номинация която направи Юлиян направо закопа верното си другарче Ники Мартинов.

# 1 803
Щом ще са двама изгонените, към Николай ще прибавя и Патрашкова.

Къци, така като гледам, е на път да се обиди, че е останал незабелязан и неноминиран тази седмица. Grinning

# 1 804
  • София
Залагам на Ники и Кристина, че ще излезнат. Фънки ми е забавен, искам още да седи.

# 1 805

Къци, така като гледам, е на път да се обиди, че е останал незабелязан и неноминиран тази седмица. Grinning
Joy Joy Joy

# 1 806
Ще гледам предаването отново! Tired Внимавах повече във форума, отколкото в ТВ. Ама, то тук много интересно, бе!  Laughing

# 1 807
Ако го изгонят в понеделник, току-виж направили прецедент - вместо - Имаш 2 мин. да напуснеш къщата! кажат следното - Имаш 2 часа да напуснеш къщата.....
Мисля, че 2 часа са напълно достатъчни да излезе плюс и половина отгоре, че да има време и да се сбогува със съквартирантите си  newsm62

# 1 808
  • 2860 км северно от Екватора
Ако ще си ходят двама, нека са Фънки и Кристина.
Багата ще е на финал, не че му пука за което, но съм сигурна, че ще си лешкуни до финала.

Къци тази седмица ще му е спокойно. Simple Smile

# 1 809
Ще гледам предаването отново! Tired Внимавах повече във форума, отколкото в ТВ. Ама, то тук много интересно, бе!  Laughing

а не бе  Laughing

# 1 810
  • Бургас

hahaha hahaha
---------
Патрашката й се запотиха очилата, хич не очакваше горката.

# 1 811
  • Някъде в Матрицата

И тука +1 Grinning

Чудя се аз, ако изгоненият не излезе до 2 минути, какво точно се очаква да се случи? Ще дойде охраната и ще го изнесе ли?  newsm78

# 1 812
Николай и Багата от мен за изгонени.......

# 1 813
кои са номинираните ?

# 1 814

ЪПСУЛЮТНУ  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт