VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 749
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 950

Не е необходимо да си МанИкенка или нещо друго, за да си естет. Има хубави хора, които имат естествена красота без да се превземат и да правят стойки. Освен това кожата си е важна дори и да не им се вярва на някои.  Peace И е признак за чистотата в буквалния (, а може би и преносния смисъл) на един човек.
Глупости ,признак на чистота била .
И да най-вече в преносния смисъл лоши хора -лоша кожа  Joy
Важна е кожата ,вярно е но примерно на Златка  и с ФДТ пак си личи ,че не и е перфектна кожата при Никол не е така.
Сега ме обзе любопитства да я видя без грим .

# 1 951
Добро утро на съквартрантите, аз веднъж да си легна по рано и да изпусна купона с фафли и бира, ама Фънки е виновен  Crossing Arms заради него си сипах втора бира и ми се доспа.Приемате л още членове в мажоретният състав, обещавм силно да скандирам
 Фънки,Фънки newsm18 newsm18 newsm18, даже и шпагат мога да направя Laughing

# 1 952
  • густо майна Филибето
Телевизията засилва всички недостатъци на кожата. Не случайно водещите там са с един тон грим.

# 1 953
всички връзкари - Никол от екипа , Патрашкова - и тя , не знаех , че и тя работи в На кафе ,
маЛко в Лоша светЛина я представиха Кристина ...

# 1 954
  • София

Не е необходимо да си МанИкенка или нещо друго, за да си естет. Има хубави хора, които имат естествена красота без да се превземат и да правят стойки. Освен това кожата си е важна дори и да не им се вярва на някои.  Peace И е признак за чистотата в буквалния (, а може би и преносния смисъл) на един човек.
Важна е кожата ,вярно е но примерно на Златка  и с ФДТ пак си личи ,че не и е перфектна кожата при Никол не е така.

Ами, аз лично бих си оправила кожата преди да си сложа гърди Simple Smile Но пък от друга страна гърдите продават и явно това е било по-важно за Златето

# 1 955

Ами, аз лично бих си оправила кожата преди да си сложа гърди Simple Smile Но пък от друга страна гърдите продават и явно това е било по-важно за Златето
И как би си я оправила ?

# 1 956
  • София

И как би си я оправила ?

Всички методи ли да изброя? Зависи, какъв ми е проблема. Има лекари, козметици, козметична техника, козметика...

# 1 957
Снощи заспах след 1-вия час на предаването ( след номинациите на Люси и коя беше другата ... ) Tired
Ама много се радвам, че Бонка излезе. Няма такова тъпо и комплексирано същество като нея. И с това мърдане на  врата си Sick - оффффф ooooh! И накрая като каза, че тя е най-големия ВИП от всички вътре, направо изпаднах в несвяст и не можах да догледам до края Laughing

Николче ми е голяма сладуранка, не ми я барайте Naughty Laughing

# 1 958
Добро утро дружина. За първи път съм много доволна от номинациите. Първо защото са номинирани най - неприятните ми личности в тази къща. Второ, защото от тях ще излязат 2-ма и трето, защото Къци се спаси. Това последното беше изненадата на вечерта, даже и за него. Който и да си тръгне ще съм доволна, но подозирам, че ще са Ники и Кристина.

Най - интересното обаче вчера ми беше участието на Любен Дилов - син. Този човек винаги ме е радвам - приятен, хаплив, интересен със супер точни коментари и ужасно умен. Удоволствие е да го слуша човек. Искрено се надявам да го поканят пак в студиото, а на другият ББ той да е водещ. Не мога го понасям Кънчев вече. И един лаф вече станал незабравим:
"Едни пият от радост, други пият от мъка, Ники пие от Фънки". hahaha hahaha hahaha

# 1 959
Колкото и да харесвам Никол, не би ми се искало предаването да бъде спечелено от човек от Нова.
Нали винаги , когато има някакви игри и т.н. е забранено участието на хора от телевизията, както и техни роднини.
Ще изхвърчат Николай и Патрашката, според мен.

# 1 960
НикоЛчето и ОрЛинчето са много сЛадки ,
един за друг са , той доста се загледа по нея и затова може би я номинира , защото го разсейва , а си има приятеЛка ..
Бонка гоЛяма самомнение  , голямо нещо - тя биЛа най-гоЛемият ВИП , а даже и за чаЛга певица не е известна ,
другата певица и тя се  държи като Гага И Риана в едно , гоЛямо самочувствие , а евтино препечена като курабия ...

# 1 961
violenzaa дай един успешен метод поне за свиване на порите не е нужно да изброяваш всички .За козметиката стана ясно ,че всички вътре ползват скъпа.

# 1 962

И как би си я оправила ?

Всички методи ли да изброя? Зависи, какъв ми е проблема. Има лекари, козметици, козметична техника, козметика...

В крайна сметка,каквито и да се методите , иска се редовно посещение и поддръжка.
Златка преди Вип брадър, не съм я забелязала да е имала проблеми с кожата. Имайте предвид,че вътре няма кой да им прави козм.процедури и т.н. Да не говорим, че вътре се върти един и същи въздух..цигари, пури..Нормално си е да пъпчасат.
А помните ли Райна в първия ВИП?

# 1 963
Никол е супер маце, ще се радвам да победи. Излъчва невинност и женственост, пълен антипод на Златка  Laughing

# 1 964
аз пък съм я виждала без грим Никол , не веднъж са я показвали , има си пъпки по бузите , абе без грим не ми харесва , тя и сега ми стана антипатична уФцЪ , бахти лицемерната к*чка.

Общи условия

Активация на акаунт