VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 750
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 965
Искам да попитам всички "красиви манекенки" в темата следното: След като Никол /едно от най-хубавите момичета в Къщата и по принцип/ не ви харесва, то какъв е идеалът ви за жена?
Млако смали буквичките и си промени тона Twisted Evil Не съм видяла някой в темата да се определя като красива манекенка. Това е форум и в него се изказват различни менения. Ако ти е проблем да го приемаш просто не чети и пиши тук!

# 1 966
Никол е супер маце, ще се радвам да победи. Излъчва невинност и женственост, пълен антипод на Златка  Laughing
Да ти кажа Златито ми е по -невинно и наивно .
В смисъл Никол си следва някаква стратегия , а Златка едва ли .

# 1 967

Искам да попитам всички "красиви манекенки" в темата следното: След като Никол /едно от най-хубавите момичета в Къщата и по принцип/ не ви харесва, то какъв е идеалът ви за жена?
Мене Никол ми харесва. Ама идеала ми е върху аватара и подписа. Sunglasses

# 1 968
  • Vildbjerg,DK
Здравейте момичета  bouquet

Не съм от често включващите се в темата, но за сметка на това чета редовно. Благодаря на всички за актуалната информация която публикувате. Снощи на живото предаване ми направи впечатление нещо което Бони или Бонка ( не знам как  е в действителност името ) каза: " Той затова загуби / не изпълни мисията, за да може да ме номинира". Повтори го два пъти и визираше Юлиан. Имате ли представа за коя мисия става въпрос и кои точно номинации?

# 1 969
  • София
Цитат
В крайна сметка,каквито и да се методите , иска се редовно посещение и поддръжка.
Златка преди Вип брадър, не съм я забелязала да е имала проблеми с кожата. Имайте предвид,че вътре няма кой да им прави козм.процедури и т.н. Да не говорим, че вътре се върти един и същи въздух..цигари, пури..Нормално си е да пъпчасат.
А помните ли Райна в първия ВИП?

Ето ти 2 снимки преди ВБ :
Скрит текст:

Понеже вчера не изгледах предаването до края, да попитам : Двама ли ще излязат тази седмица?

Да, видях при Гала. Благодаря Simple Smile

# 1 970
Само на мен ли ми направи впечатление колко беше изненадана Патрашкова когато и казаха, че е номинирана? Гледаше като гърмян заек.

# 1 971
violenzaa двама ще излязат ,да .

# 1 972
Май ни усетиха,че повече гледаме стрийма и ни дръпнаха шалтера Sad

# 1 973
Когато Камелия влезе в къщата се държеше много по-различно от сега.Постоянно плачеше и беше една миличка ,само да я съжалява човек .А сега е една надменна ,чак дразни с присъствието си(мен поне).

Че дразни, дразни, че се уплаши Кристина да не й напреави интервю - уплаши се, а й Люси й каза, да не се съгласява (явно имат какво да крият)

Е кво да крият ? Че Камелия е бръмчалка е очевАдно , само за Люси май не е .

# 1 974
Разколебана съм в предположението си кои ще изгонят. Може би Ники и Патрашкова, но може и Багата  newsm78. Ще гледам тези дни как ще обработят записите и ще помисля. Само да не гонят Фънки, че ми е много забавен.
Снощи щях да падна просто. "Най-голямата вип персона" Бонка просто мога да се надявам да не я канят вече да коментира, че от нея ми се повръща просто. А онази фолк певица не я знам колко е известна, но как се изказа за Ники, че с какво той бил известен. А тя като пее по кръчмите по-вип ли е не знам newsm78 #Crazy.
Много ми се искаше Камито да е номинирана. Как се промъква до финала и ще стане като с жената на Здравко. Отново ще има излагация. Дано продуцентите са си взели поука и другата седмица да стяга куфара, заедно с Мариана. baby_neutral

# 1 975
Искам да изгонят Фънки и Патрашкова .
"Шегичката " с краката на Орлин няма да я забравя ,а Патрашкова за мен си остава най-голямата к....а вътре .

# 1 976
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление колко беше изненадана Патрашкова когато и казаха, че е номинирана? Гледаше като гърмян заек.

Изобщо не очакваше.
Бе, Гала става противна в опита си да защити патраша, да я бяха нацелили нея с вафлите и да й кажат кукумявка, дали щеше да е толкова голяма хумористка, питам newsm78
А и много ѝ стана неприятно на Гала, че Никол номинира Кристина Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 10:00 от Marleen

# 1 977
Цитат
В крайна сметка,каквито и да се методите , иска се редовно посещение и поддръжка.
Златка преди Вип брадър, не съм я забелязала да е имала проблеми с кожата. Имайте предвид,че вътре няма кой да им прави козм.процедури и т.н. Да не говорим, че вътре се върти един и същи въздух..цигари, пури..Нормално си е да пъпчасат.
А помните ли Райна в първия ВИП?

Ето ти 2 снимки преди ВБ :
Скрит текст:

Понеже вчера не изгледах предаването до края, да попитам : Двама ли ще излязат тази седмица?

Да, видях при Гала. Благодаря Simple Smile

А,има,има-всеки участник си е поставил изискванията-ето на Багата треньора му го посещава,фризьорка идва ,маникюр,педикюр,всички екстри си имат,стига да си ги поискат.
Иначе,фейсът е различен-с без грим Joy

# 1 978
  • София
Когато Камелия влезе в къщата се държеше много по-различно от сега.Постоянно плачеше и беше една миличка ,само да я съжалява човек .А сега е една надменна ,чак дразни с присъствието си(мен поне).

Че дразни, дразни, че се уплаши Кристина да не й напреави интервю - уплаши се, а й Люси й каза, да не се съгласява (явно имат какво да крият)

Е кво да крият ? Че Камелия е бръмчалка е очевАдно , само за Люси май не е .

дали не е бръмчала и около Орлин, нещо много му се иска Камелия да излезе  Wink
направи ми впечатление снощи думите на Орлин колко емоционална я описа,
"ту плаче ту се смее" и после как се изтърва "абе крие нещо Камелия има нещо
да ни казва, всъщност може и да си го измислям"  Whistling

# 1 979
Защо не чувам звън на шампанско в темата?

Ха честит ви национален празник!

Нали сме държавата на Златките - днес е св. Злата, така че Честито!

Въздишкова, специално за теб и др. фенове на Златка - весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт