VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 750
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 1 995
Искам Фънко да остане.

Патрашкова аут!

И аз. Забавен ми е - има яко чувство за хумор и бих му простила дивотиите на пияна глава. Патрашкова и Николай не са ми вече интересни - скучни и инертни са ми някак, няма живот в тях  - "ама имало още  какво да покажат"  - е, да го бяха показали досега.
Багата пък ми е интересен тъкмо заради инертността -  олицетворение на волско спокойствие и долу-горе такъв интелект ще ми е любопитно дали някой или нещо ще успее да го изкара от това състояние.

# 1 996
 Момичета , не можах да гледам снощи предаването , а тук сте изписали много  Crazy
 Може ли да ми кажете кои отидоха на номинации  Peace

# 1 997
Момичета , не можах да гледам снощи предаването , а тук сте изписали много  Crazy
Николай,Фънки,Патрашкова и Багата.
Багата беше номиниран от Юлиян.

# 1 998
Николай,Фънки,Патрашкова и Багата.
Багата беше номиниран от Юлиян.
    Благодаря   bouquet

# 1 999
Според мен Юлиян изпрати Багата на номинации за да го провери, дали и навън е толкова харесван, колкото в къщата. Видно е, че съквартирантите "са запленени" от него, явно има някаква харизма момчето, която ние през камерите не можем да усетим...
Според мен ще си ходят Кристина Патрашкова и Николай Мартинов, въпреки, че във Вип денс имаше едно допитване до публиката за нова партньорка на М. Цветков, и Патрашкова, в кункуренция със Зара и Златка ,май беше, спечели с най-много гласове.
Ники също е печелил формат с вот. Но настроенията се променят...
Каква е тази дискусия красива ли е Никол, не е ли? То е видно, че е красиво момичето-по-скоро хубавка, далеч е от магнетичните красавици, които грабват и омагьосват, без да имат нейните правилни черти или стройно тяло-, но поведението и нещо леко дразни...

# 2 000
  • София-в сърцата на моите деца
Да си ходят Патрашкова и Фънки/да си спазва диетата/-не може толкова злъч спрямо Орлин, та и на пияна глава!!Искал да го види в инвалидна количка със счупени крака и т.н ..Според мен му завижда най-малко на визията..!Фънки е тюфлек и пиянството му не го оправдава,както и Ласкин!! Peace

# 2 001
Наистина не му прави чест на Фънки изказванията за Орлин, пък било то и на пияно - ужасно груби и то насочени към човек, който с нищо не провокира и не дразни другите.

# 2 002
Искам да попитам всички "красиви манекенки" в темата следното: След като Никол /едно от най-хубавите момичета в Къщата и по принцип/ не ви харесва, то какъв е идеалът ви за жена?
Млако смали буквичките и си промени тона Twisted Evil Не съм видяла някой в темата да се определя като красива манекенка. Това е форум и в него се изказват различни менения. Ако ти е проблем да го приемаш просто не чети и пиши тук!
Много ме сърбят ръчичките да напиша по нещичко за всяка една от вас, но тъй като се имам за малко по-интелигентна ще си замълча  Tired. Мълчанието е злато, нали знаеш?  Tired

# 2 003
Точно на пияна глава падат задръжките и си проличава кой какъв е. Алкохола не може да оправдае ничие поведение, а напротив. Той е нещо като тест.

# 2 004
... но тъй като се имам за малко по-интелигентна ще си замълча  Tired. Мълчанието е злато, нали знаеш?  Tired

Ми да беше замълчала тогава  Joy Или поне сменила шрифта Laughing

Според мен ще си тръгнат Патрашкова и Багата.

Защо непрекъснато го натискат Багата да ходи на вечеря със Златка? Въобще странно ми е това изясняване на счупени отношения в ресторант. Плюскаш и нищиш кой виновен, защо и как. Не го разбирам.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 12:13 от птица

# 2 005
Точно на пияна глава падат задръжките и си проличава кой какъв е. Алкохола не може да оправдае ничие поведение, а напротив. Той е нещо като тест.
Всичките се провалиха след този тест Simple Smile)

# 2 006
Аз да Ви кажа снощи като гледах Бб си мислех защо Гала ,която честно много ми е опротивяла и определено е станала надменна
Тия от НОВА ,защо не вземат да сложат Никол на нейното място!?

На кафе с Никол, умна е, фотогенична е, свежа е ..Гала вече доста се е изтъркала и е време да отстъпи Кафето на ново лице ..виждам че към Никол има само положителни нагласи, значи би се възприела добре , като новата водеща на старото предаване

# 2 007
...

...

това сигурно е най-големия страх на Гала  Joy
и като помръкна вчера, като разбра, че Никол е способна на стратегия.. още повече си пролича  Mr. Green

# 2 008

Аз отдавна си го мисля това, че Никол доста добре би заменила незаменимата Гала  Peace

# 2 009
  • гр.София
...

...

това сигурно е най-големия страх на Гала  Joy
и като помръкна вчера, като разбра, че Никол е способна на стратегия.. още повече си пролича  Mr. Green
и аз имам такова усещане, че Гала изпитва неприязън към Никол. Не успя да го прикрие.Едва ли Никол ще заеме нейното място, но може и да и измислят нещо друго в Нова newsm78 което дразни Гала.

Общи условия

Активация на акаунт