VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 748
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз да Ви кажа снощи като гледах Бб си мислех защо Гала ,която честно много ми е опротивяла и определено е станала надменна
Тия от НОВА ,защо не вземат да сложат Никол на нейното място!?

На кафе с Никол, умна е, фотогенична е, свежа е ..Гала вече доста се е изтъркала и е време да отстъпи Кафето на ново лице ..виждам че към Никол има само положителни нагласи, значи би се възприела добре , като новата водеща на старото предаване

Аз Никол не я виждам като водеща, както казах за мен е много хубава, но някакси не е магнетична. Тя ми е точно типа -красива съпруга на някой богаташ, организираща партита и занимаваща се основно със себе си.

# 2 041
  • Някъде в Матрицата
Никол за мен е адски красиво момиче, но не си я представям като водеща, поне не на този етап. Иначе е много фотогенична, камерите я обичат, седи добре на екран, но говори бързо, неспокойно и насечено, което би ѝ попречило.

Ами защото до момента все е била водеща на игри, при които нон-стоп се изисква да се плямпа нещо.  Grinning А другото и поприще, нали е да води синоптичната прогноза ... и там има ограничение с времето.

Надявам се с годините да се окопити... Rolling Eyes
+1  Peace Що такива водещи се нароиха и Никол ще се "очупи" Laughing.

# 2 042
Аз Никол не я виждам като водеща, както казах за мен е много хубава, но някакси не е магнетична. Тя ми е точно типа -красива съпруга на някой богаташ, организираща партита и занимаваща се основно със себе си.

Hug Ан-те-така де, кака Ви откога го твърди точно това Heart Eyes

# 2 043
Тая ромка вчера направо ме уби с компетентните си изказвания хахаха. Първо била най-известната в къщата ?!?! После за какво и да стане въпрос, тя постоянно Ники е виновен за това, те й казват че Иван започна да се дразни с Мариана и тая пак ама той Ники виновен. После пък били я изгонили, защото я смятали за силен съперник?!?!?! Направо щях да падна от смях, силен съперник на какво? И много интересно какво търси тая там пак бе... Общо взето нейните коментари вчера бяха Ники,Ники,Ники,Ники... горе долу така  на всяка втора дума само Ники се чуваше. Водещия й казва, че Никол я е номинирала и тая пак Ники е виновен хахаха, много е луда наистина. Сигурно утре ако стане някоя злополука пак той ще е виновен.. добре че я изгониха че 1 камара народ не можеха да я траят. Иначе силна конкуренция била.. а само 1-2 от къщата общуваха с нея :Д голяма конкуренция няма що, все такива да ми се падат и на мене !

Сериозно ли изгониха Бонка? Да се радвам ли?

Сериозно я изгониха ромката.
Много неадекватно се държа снощи.
А самочувствието на Мариана...замервали я #Crazy И великата Калас са я замервали, а тя е пеела.
Между другото дайте някой линк с песен на Мариана Велика, не съм я чувала.

# 2 044
  • Lost in a fairytale ...
И мен много ме издразни Марияна онази вечер.  Peace Може да я тресе ПМС  Mr. Green На такова ми заприлича, честно казано  Joy

# 2 045
Изгониха я и слава богу, добре бе тя не разбира ли че с това нейно държание, провокира хората да се държат така?! Не защото е циганка, а защото се държи безобразно.. мисли се за най-великата,най-известната,най-успялата.. в къщата каза че не дава много пари за дрехи и козметика, а като излезе отвън вчера каза че Ники не можел да си позволи нейните неща?! Е нали не даваше много пари бе.. лъжливо племе е това, напълно разбирам Ники и не е никакъв расист, той не нападна Бони като циганка, нападна я като човек.. ако може да се нарече нападка въобще. Тя просто не спря да преувеличава, не бяха ревове, не бяха измислици.. горката жена, дано някой ден се ОБРАЗОВА и да поумнее малко, че ми втръсна ако каже нещо да са заучени фрази Simple Smile !!

# 2 046

Аз харесвам само тази нейна песен.Мисля,че е и най-известната  Peace

# 2 047
Никол за мен е адски красиво момиче, но не си я представям като водеща, поне не на този етап. Иначе е много фотогенична, камерите я обичат, седи добре на екран, но говори бързо, неспокойно и насечено, което би ѝ попречило. Надявам се с годините да се окопити... Rolling Eyes

И аз мисля, че е красива. Има фино излъчване, а не пошло и чалгаджийско, дори когато е повечко гримирана.
А Златка наистина има груба кожа, с широки пори, но аз нея я харесвам с по-малко грим. Многото черно около очите и този руж я правят по-груба и приличаща на травестит. Без толкова грим е по-миловидна
Скрит текст:

Залагам, че ще изгонят Н. Мартинов и Патрашкова! Единият се изчерпа, а в къщата има достатъчно други клю-клю кафеджийки, че Патрашкова да липсва на някой. Да видим Simple Smile

# 2 048
Между другото дайте някой линк с песен на Мариана Велика, не съм я чувала.

ЕТО ЕДНА, съвсем случайна, не е Калас, но бива. Да беше направила една песен, вместо да виси в "брадъра", ама...........

# 2 049
  • София
от сайта на ББ

18-10-2012 13:19
В момента в Къщата тече изключително любопитна мисия. Картите на играчите се пренареждат.

Много симпатии между Съквартирантите се топят като лански сняг на априлско слънце.

Дори и най-спокойните звезди вече са изправени на нокти и всеки момент ще захапят съперника си за гърлото.

Какво всъщност се случва? Тепърва предстои да разберем!

а относно боготворенето на Багата от съквартирантитЕ - ми какво толкова го превъзнасят
направо не мога да ги разбера, та той две смислени думи не може да каже,
добър бил в някакъв ММА, който за мен лично не е и спорт де, ами просто някакво млатене  box

# 2 050
Пее,Мариянчето,не може да се отрече.На мен специално от бг поп изпълнителите ми харесва най-много чисто технически.Голям глас има.
Друг е въпросът,че ми е неприятна  Laughing

# 2 051
Вие хубаво коментирате Мариана като певица, ама ако почнем да я сравнявам с Бонката.. просто е на светлинни години преди нея Wink !
Би трябвало да си отидат Патрашкова и Фънки.. за Патрашкова мисля че е ясно, а Фънки горкия не трябва да стои повече там, тъкмо се беше похвалил че е спрял алкохола и сега пие двойно повече от преди Simple Smile

# 2 052
  • Ботевград
То ако Фънки и Юлиан и Николай излязат ще настане пред погребална скука, капка живец няма да остане в предаването  Confused

# 2 053
  • Велико Търново
Искам да попитам всички "красиви манекенки" в темата следното: След като Никол /едно от най-хубавите момичета в Къщата и по принцип/ не ви харесва, то какъв е идеалът ви за жена?

Извинявам се, че се връщам 5-6 страници назад, но държа да отговоря, понеже аз бях от първите, които си позволиха да кажат, че не намират Никол за красива.

За мен това е красива и сексапилна жена, без да е вулгарна или излишно лигава, с много приятно ненатрапчиво чувство за хумор.
Мога и доста форумки да изброя, които са страшно красиви и едновременно с това умни и приятни събеседници.

# 2 054
  • на брега на реката
Калин Врачански в клипа!

Общи условия

Активация на акаунт