VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 751
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 070
Тоя Къци главата ми наду с тоя дудук Close Няма ли кой да му го вземе и изхвърли през оградата smile3511

# 2 071
Тъй като прекрасния музикант Орфей го няма, защото слезе да търси Евридика в царството на мрачния Хадес, Къци се зае да извлича нежни трели от малкия си дървен дудук и да забавлява боговете, които са се отдали на приятна кулинарна вакханалия в покоите си.

# 2 072
....
Жалко , че Мариана не пее в къщата

е как.. нали може да има освен счупени крачета и извити вратлета  Twisted Evil

Пее Мариянка и още как. На няколко пъти я чувах. В сайта има качени клипчета Peace .

# 2 073
  • Велико Търново
Тоя Къци главата ми наду с тоя дудук Close Няма ли кой да му го вземе и изхвърли през оградата smile3511

Има едно, дето прилича на помпа за гуми. То ми е още по-неприятно и от дудучето.

# 2 074
  • София
Кои се простосмъртните, дето не ядат?
Ако е Юлиан, сигурно пак е бълвал змии и гущери.
Не, не, за мен победата не е важна Mr. Green

Според мен Патрашкова е "горски пътник" в понеделник.
Другият изгонен смятам, че ще е Ники, по-слабо вероятно- Фънки.
Багата ще се спаси за ужас на Константинов Mr. Green

Има едно, дето прилича на помпа за гуми. То ми е още по-неприятно и от дудучето.

А, Къцката е голям досадник, няма спор Stop

# 2 075
А кои са богове и кой ги избра за такива? Простосмъртните наистина ли не трябва да ядат?

# 2 076
А кои са богове и кой ги избра за такива? Простосмъртните наистина ли не трябва да ядат?
От дрехите, с които ги видях снощи облякани правя извод, че простосмъртни са Патрашкова, Николай и Юлиян

# 2 077
  • софия
От дрехите, с които ги видях снощи облякани правя извод, че простосмъртни са Патрашкова, Николай и Юлиян
Аз не съм ги гледала, но от написаното от теб (и някакъв вътрешен напън) дали не е и Багата? Т.е. номинираните да са простосмъртни?

# 2 078
Хихх ако Юлиян е простосмъртен...горко им на боговете.

# 2 079

+ Къци, Златка, Фънки

# 2 080
Мариана Попова прави хубави песни и красиви клипове, това не може да й се отрече, а и е умна и има позиция. На мен ми допада.

Доста неприятно ми стана като чух снощо довчерашните й дружки да я упрекват, че клюкарства, а те какво правеха с нея?! Същото!

# 2 081
Довчерашните й дружки се чувстват гузни заради поведението си с "феновете" онзи ден и виновни за сълзите на Мариана, но типично по нашенски, вместо да си признаят грешката и се извинят, започнаха да я нападат.
Но то се видя и те самите колко са стока - да беше я номинирала Мариана Никол, не Кристина.

# 2 082

Богове са Люси, Мариана, Никол, Орлин и Камелия. Влязаха херувимчета да ги хранят с плодове. Бяха две мъжки и едно женско. Бяха по бански и с крила. Орлин държеше много да го храни женското. Люси пошляпваше и гушкаше мъжките. Ааа и единя херувим беше любимият батман от началото на предаването. За който падна голямо обсъждане тук Simple Smile) Laughing

Простосмъртните си се хранят, но просто това беше следобедна закуска за боговете.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 15:39 от la-la-la

# 2 083
Наистина ли толкова ниско е паднал Фънки,дали го е гледал някой това или е поредната измислица на жълтурите -
http://www.-spam093-/198186/%d1%84%d1%8a%d0%bd%d0%ba%d0%b8-%d0%b … 0%bb%d0%b8%d0%bd/

# 2 084
Аз не съм ги гледала, но от написаното от теб (и някакъв вътрешен напън) дали не е и Багата? Т.е. номинираните да са простосмъртни?
Как Багата, той е световен шампион /по мълчане hahaha/

Общи условия

Активация на акаунт