VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 738
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 175
Замеряха ОРЛИН, а не Мариана.  Joy
Тя си мисли, че е център на внимание...

Тази жена ми е толкова антипатична, толкова негативна!
Един път да я видя с усмивка на лице.... или съм пропуснала.  Laughing

Но от друга страна - Николай, Юлиан.. също са ми антипатични.  Laughing

За мен Мариана е една долна мръсна интригантка и манипулаторка. За мен не е искрена. Голяма работа, че са се целели със вафли и пласмасови бутилки, то даже е забавно..... Все едно аз да се сърдя на моите колеги от университета че утаркаляха мен и една моя колежка в снежна полузамръзнала кална локва, в която после и те влезнаха....  Joy Joy Joy Joy беше адски забавно.... после се чистихме със.... сняг  Joy  
Тая наистина се сърди без причина, няма да седне да се забавлява като нормалните хора, ами тръгнала да си придава важности . Щматка.  hahaha

# 2 176
  • София
Багата и Къци са страхотен тандем.  Mr. Green
А Мариана е адски негативна.

# 2 177
Багата и Къци са страхотен тандем.  Mr. Green
Като Крачун и Малчо   Joy  Joy  Joy (казвам го със симпатия)
Сърчаджиева срича и преиграва ужасно много  Sick

# 2 178
Багата и Къци са страхотен тандем.

Така е, допълват се идеално  Twisted Evil

# 2 179
Не съм съгласна ,че го прие на шега. Според мен и той се обиди,но реши да запази спокойствие.
И не мога да приема ,че бихте приели за майтап такова поведение. Егати майтапа. Sick

Не знам как бих реагирала, ако бях на мястото на Орлин, НО тук коментираме това, че МАРИАНА само мрънка!!! Обидена е, а тя няма повод да се чувства така.
Орлин обаче има повод да се сърди, ако иска, защото замеряха него!
Разбирам да изкажеш недоволство, НО да обясняваш как са те засегнали, как не са реагирали както с очаквал и т.н., а всъщност въобще не става въпрос за теб - глупаво е!
Глупаво беше и това със замерянето....
Ако е толкова готина, ЗАЩО не защити ОРЛИН?  Laughing
Това, което обяснява е, че си мислила, че я харесват, а се оказва, че не е така.

Hug

# 2 180
Бони на кого си даде медальона?

# 2 181
Бони на кого си даде медальона?
Люси

# 2 182
На мен Мариана ми е интересен играч  Thinking Алфа женската в глутницата Simple Smile

# 2 183

Точно!  Peace И аз още от онзи ден си твърдя дори, че целиха Орлин, той си се прибра и го прие на шега, а Марианааааа направи световен проблем.

Цяло предаване днес като гледам е посветено на нея  #Cussing out
Не съм съгласна ,че го прие на шега. Според мен и той се обиди,но реши да запази спокойствие.
И не мога да приема ,че бихте приели за майтап такова поведение. Егати майтапа. Sick

Не бих го приела на майтап - беше грозно и злобно, независимо по кого са викали и хвърляли.
Мариана си реагира много нормално и с право не им говори.

# 2 184
според мен Марияна наро4но направи тази интрига тъй като ясно се видя 4е от мухата направи слон - никой не я е замерял с нищо
мисленето и по мое мнение  е 4е в бг мъжете масово имат такова лошо отношение към жените и по този на4ин ще обработи общественото мнение и ще изгони някои от мъжете които са най-голямата конкуренция

тази стратегия оба4е ще се обърне срещу нея

# 2 185

Не знам как бих реагирала, ако бях на мястото на Орлин, НО тук коментираме това, че МАРИАНА само мрънка!!! Обидена е, а тя няма повод да се чувства така.
Разбирам да изкажеш недоволство, НО да обясняваш как са те засегнали, как не са реагирали както с очаквал и т.н., а всъщност въобще не става въпрос за теб - глупаво е!
Ако е толкова готина, ЗАЩО не защити ОРЛИН?  Laughing
Това, което обяснява е, че си мислила, че я харесват, а се оказва, че не е така.

Hug
Аз не симпатизирам на Мариана. Просто не приемам ,че приемате за нормални и незначителни подобен род "шеги". Или пък били пили и простено им е. Затова писах по темата Hug
П.С. А и ако не греша никой от феновете не отрече ,че са я замеряли. Тя не спря да повтаря ,че са хвърляли вафли по нея, никой не отрече. Всички се оправдаваха ,че не е станало кой знае какво. Whistling

# 2 186
Дайте да я оставим Мариана.  Mr. Green

КЪЦИ е ВЕЛИК!!!!  smile3534

# 2 187

Ако е толкова готина, ЗАЩО не защити ОРЛИН?  Laughing

Hug

И тук всеки втори пост е чудене защо Мариана не е направила, каквото те щели да направят Wink.

# 2 188
Марияна уж нямаше да говори с пияндетата, а непрекъснато се навира при тях и не млъкна. Но те нямат право да говорят. Голяма комплексарка е. Затвърди ми първоначалното мнение за нея.

# 2 189
Алекс какво каза, Фънки се е търкалял прав под масата.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт