VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 735
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 235
Леле, горката Златка.  Confused Confused Confused

newsm10
Защо искат да съсипят това момиче? Много тъпо и изглежда толкова нагласено всичко.

Кое е нагласено? Багата нарочно е правил дете за да побърка Златка в къщата ли???? Ама като пишете не е лошо и да мислите
Не чух кой е писал писмо на съпругата на Данаилов

Друго исках да кажа,както каза някой преди мен ,може Благой да е знаел още преди да влезе,че ще става баща.
Не обичам някой така да ме контрира ,само защото той самия не може да се замисли за някой неща.Айде по-спокойно...

# 2 236
И аз мисля, че Багата знае, ама да го направят като сензация, че те първи раздухват новината  Crazy

# 2 237
Да бяха измислили нещо друго ,стига с тия бременности .
Много съжалявам Златка....
Сега се замислих ,че не знаем още коя е майката Whistling Flutter

А представяте ли си това да се окаже Русата Златка, която да твърди, че детето е от Багата и да иска ДНК тест??? newsm09

# 2 238
  • София
A Юлиян с какво е известен  newsm78? Доколкото разбирам кариерата му като певец е позалязла, а участва в разни предавания.
Чудя се на самочувстието му на преуспял човек.

Ех, ма, че сте значи, като не знаете с какво е известен, попрочетете малко. Пия е на най-големите сцени, българите постигнали това са единици. Кариерата му не е позалязла, а сам се отказал, но смята да се пробва пак след къщата, ако има силите.

# 2 239
angelche9 , shams u amar мерси!
A Юлиян с какво е известен  newsm78? Доколкото разбирам кариерата му като певец е позалязла, а участва в разни предавания.
Юлиян е известен в чужбина, не у нас. Тук Бони е звездЪ Mr. Green
mariq91 и аз не обичам първо да пишете, пък после да мислите, ама е факт Mr. Green

# 2 240
A Юлиян с какво е известен  newsm78? Доколкото разбирам кариерата му като певец е позалязла, а участва в разни предавания.

Той е един от малкото там, изявявал се на световни сцени. Той ако не е преуспял, не знам кой. Peace

# 2 241
Абе я ми кажете на коя казвате експремиерша в къщата ? Аз не съм чувал някой в къщата да е имал връзка с Бойко или Сергей Станишев ? А те са последните двама български премиери, ако не ме лъже паметта. Моля просветлете ме дали жената или любовницата на президента се нарича премиерша ? Моля ви бг мами,  спуснете огромното си знание и неизчерпаем интелект към мен.

# 2 242
А представяте ли си това да се окаже Русата Златка, която да твърди, че детето е от Багата и да иска ДНК тест??? newsm09

...при което Къци да си среже вените, защото тайно е влюбен в Благой. В понеделник, за шок и ужас на съквартирантите, новият гост, който ще вкарат ще е злият брат-близнак на Къци, влязъл да отмъсти за смъртта на брат си.

# 2 243
Абе я ми кажете на коя казвате експремиерша в къщата ? Аз не съм чувал някой в къщата да е имал връзка с Бойко или Сергей Станишев ? А те са последните двама български премиери, ако не ме лъже паметта. Моля просветлете ме дали жената или любовницата на президента се нарича премиерша ? Моля ви бг мами,  спуснете огромното си знание и неизчерпаем интелект към мен.
Не заслужаваш, стига се прави на интересен и остроумен, не ти се получава, още много хляб има да изядеш.  Whistling

# 2 244
Да бяха измислили нещо друго ,стига с тия бременности .
Много съжалявам Златка....
Сега се замислих ,че не знаем още коя е майката Whistling Flutter

Може и черната да е. Затова й е прилошало онзи ден Crazy

# 2 245
Оф, бе, грешката е моя, ама като гледам Бойко тук какво пак приказва и ми се обърква мислата.

Но пък знае ли човек, може и да има наистина някоя екс премиерша вътре.  Mr. Green

# 2 246
Преди се говореше, е Мариана е имала връзка с Първанов докато беше президент. Президентша може би са имали предвид  Thinking

# 2 247
Абе я ми кажете на коя казвате експремиерша в къщата ?
Експрезидентша  имат предвид явно.
Кога и как са казали ,че Багата ще става баща?

# 2 248
angelche9 , shams u amar мерси!
Юлиян е известен в чужбина, не у нас. Тук Бони е звездЪ Mr. Green
mariq91 и аз не обичам всякакви профани да се изказват по всякакви теми, ама така е по форумите
[/quote

Това ,че ти тълкуваш разсъжденията ми по твой си начин ,съжалявам но не е в мен вината.Не съм длъжна да се интересувам от мнението ти.Форумите са за обсъждане ,ТАКА ЧЕ примири се .
Чета и коментирам ,защото ми е интересно,а не си тази която ми е интересна.Сори
Заяждай се с някой друг ,не с мен!!!Ако обичаш ,не се обръщай повече към мен като ме цитираш,защото не искам да си развалям вечерта .Пък и никой от тук присъстващите не е длъжен да чете спорове

# 2 249
Абе я ми кажете на коя казвате експремиерша в къщата ?
Експрезидентша  имат предвид явно.
Кога и как са казали ,че Багата ще става баща?

Накрая, в анонса за утре  Wink

Общи условия

Активация на акаунт