VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 732
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Някъде в Матрицата
То и за Данон се писа, че са осъдени в Щатите за подвеждаща реклама, ама от всеки канал ми навират бифидус актирегуларис.  Crossing Arms

# 2 356
То и за Данон се писа, че са осъдени в Щатите за подвеждаща реклама, ама от всеки канал ми навират бифидус актирегуларис.  Crossing Arms
Аз си спомням, че по едно време Данон го рекламираше Елена Йончева.
Директно я предлагам за затвора като неволна съучастничка в аферите на Данон,
ако Данон има такива, разбира се. Peace

Въздишкова да вади "оня списък" и да записва кой какво е рекламирал в бг ефира. Laughing

# 2 357
Въздишкова да вади "оня списък" и да записва кой какво е рекламирал в бг ефира. Laughing

За Въздишкова не знам, но ето какво сътвори лансирането на един мошеник в предаването на Гала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481223.0

Майка и дъщеря Кацарови как се гледат в огледалото, не знам.
Аз лично бих ги обваляла вкатран и перушина.

# 2 358
Въздишкова е един въздух под налягане.Не знам защо отговаряте на празните й,от смисъл постове.

Юлиан като подрискан хамстер мънка,вместо да си признае истинските причини за номинацията на Багата.Нали голям мъж,или май само такъв,когато е налял доволно количество алкохол в гърлото си.
Мега излагацията на ВИП Брадър е той.Защото е начетен,защото е видял свят,защото е общувал с интелигентни хора,а нищо не е прихванал от това...С кариерата му е свършено,до някоя година(ако не и вече)ще е забравен...откъдето според мен,тази вътрешна агресия към околния свят и хората в него.Тотален лузър.
Николай е селяк,сметкаджия и пияница..Неговото двуличие и подигравателност са безгранични,откъдето и желанието ми да се разкара в понеделник.Къци е пич и много правилно преди малко описа стратегията му.

Моите фаворити са Къци,Орлин(възпитано момче се оказа) и Багата.Мариана също,до някаква степен.
Харесвам хора,които казват това,което мислят...в очите,без грам лицемерие и фалш.

# 2 359
Къци пише поръчките за седмицата.
Багата: Пиши едно водно колело за басейна   Joy hahaha

# 2 360
малееее, ква поръчка направиха! ooooh! нямаше място на дъската

# 2 361

Мдаа, предлагам всички, които рекламират нещо по телевизията да ги пращаме
в затвора като неволни съучастници. Joy Че те са водещи, а не детективи.
Laughing

Ако рекламираш нещо, редно е да носиш отговорност, ако нещото след това се окаже някаква форма на измама. Друг е въпросът, че у нас законите не са направини, за да се търси наказателна отговорност на всички, замесени в такива измами.

# 2 362
Въздишкова е един въздух под налягане.Не знам защо отговаряте на празните й,от смисъл постове.

Юлиан като подрискан хамстер мънка,вместо да си признае истинските причини за номинацията на Багата.Нали голям мъж,или май само такъв,когато е налял доволно количество алкохол в гърлото си.
Мега излагацията на ВИП Брадър е той.Защото е начетен,защото е видял свят,защото е общувал с интелигентни хора,а нищо не е прихванал от това...С кариерата му е свършено,до някоя година(ако не и вече)ще е забравен...откъдето според мен,тази вътрешна агресия към околния свят и хората в него.Тотален лузър.
Николай е селяк,сметкаджия и пияница..Неговото двуличие и подигравателност са безгранични,откъдето и желанието ми да се разкара в понеделник.Къци е пич и много правилно преди малко описа стратегията му.

Моите фаворити са Къци,Орлин(възпитано момче се оказа) и Багата.Мариана също,до някаква степен.
Харесвам хора,които казват това,което мислят...в очите,без грам лицемерие и фалш.

Казала си го много точно и ясно!  202uu
newsm74 ми хареса!
Разреши да добавя и Люси  Simple Smile - оказва се много готина и с хъс участва в мисиите.

# 2 363
Тия "умните" сценаристи , да бяха изкарали Златка понеделника , а не да я тормозят психически. Всички знаем , че нищо не зависи от вота на зрителите , ама не нали се задава нова интрига , около Благой , защо да не я оставят още страда. Нямам думи от поведението им.
Тя пак щеше да разбере отвън , но нямаше да гледа цяла България , как го преживява. Дано го приеме "мъжки" , а не да реве по ъглите на къщата.  Много се опитват да ни хвърлят в музиката , както писа не един човек тук , отдавна се говори , че е бременна тази , сега ще ми правят сензации. Много ме дразни положението.
Това , че са им дали по 10-20 хиляди лева , за да стоят в къщата , не значи , че трябва да ги тормозят психически , както им падне. Нали се предполага , че тези пари са за пропуснатите приходи , които биха натрупали извън къщата в нормалният си начин на живот.

# 2 364
За Въздишкова не знам, но ето какво сътвори лансирането на един мошеник в предаването на Гала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481223.0

Майка и дъщеря Кацарови как се гледат в огледалото, не знам.
Аз лично бих ги обваляла вкатран и перушина.

За меркантилници като Гала, Къци и всякакви от тоя сорт единствено е важно да има кой да спонсорира предаванията им, да си прибират парички и да се правят на морални и  възвишени - дали, обаче, Къцко е отронил и една сълзица за хилядите, ужилени от "Лайф чоис", как мислите?

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 01:40 от Въздишкова

# 2 365

Мдаа, предлагам всички, които рекламират нещо по телевизията да ги пращаме
в затвора като неволни съучастници. Joy Че те са водещи, а не детективи.

Ако рекламираш нещо, редно е да носиш отговорност, ако нещото след това се окаже някаква форма на измама. Друг е въпросът, че у нас законите не са направини, за да се търси наказателна отговорност на всички, замесени в такива измами.
Оффф, хайде стига. Rolling Eyes Всеки си има глава на раменете да не се хваща на
разни реклами.
Пък и като ти писах вече - водещ не е равно на детектив.
На теб като ти се счупи пералнята от магазини Зора, да не би да ходиш да търсиш
Ники Кънчев, че ти я бил рекламирал по телевизията?! Joy

------------
П.П. Въздишкова, те тези, които си наслагаха парите по разни пирамиди да не би
да не са били меркантилни като искаха от стояне да изкарат едни огромни пари,
или някой ги е карал насила може би, че и да плачем сега за тях ли искаш?! Stop

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 01:39 от Fan

# 2 366

Гугутке, ти само ми ела в къщата на ББ, ще те разпердушиня пред цяла България, ще видиш тогава кой е въздух под налягане!   dance

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 02:21 от Въздишкова

# 2 367

Гугутке, ти само ми ела в къщата на ББ, ще те разпердушиня пред цяла България, ще видиш тогава кой е въздух под налягане!   dance
Селяндурка.

# 2 368
Да бяха измислили нещо друго ,стига с тия бременности .
Много съжалявам Златка....
Сега се замислих ,че не знаем още коя е майката Whistling Flutter

А представяте ли си това да се окаже Русата Златка, която да твърди, че детето е от Багата и да иска ДНК тест??? newsm09
Може и черната да е. Затова й е прилошало онзи ден Crazy
hahaha hahaha  hahaha
Браво на сценаристките! Popcorn

p.s.Моля ви, момичета с тези епитети ...
Все пак темата е да се забавляваме, нали?? Peace
Като ви е неприятен нечий пост - подминете го!Слагайте розовите очила или пък една лъжица "майната му" и напред! Hug Hug Hug

# 2 369
Добре,че са коментарите тук,да ми е весел ВБ,а че той отдавана стана предсказуем и скучен всички си знаем.

Много се спях с днешните ви коментари,като ви чета не изпускам кой знае какво като не гледам редовно.
Аз също  smile3521

И аз така! newsm03
Добро утро!При нас слънце грее, а при вас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт