VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 733
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 340
Много лесно се хлъзгате.. ББ ви поднася мат'рял за да гледате и коментирате!
Повечето от вас фенове на формата,много добре знаете че чиркаджийския монтаж изобщо не е това което се случва в къщата/
Хитрата дребна душица е намерил нишата да спринтира директно към финала  всичко което гледаме 24/7 е стратегия и манипулация на Многострадалната Геновева!

# 2 341
  • София
Добре,че са коментарите тук,да ми е весел ВБ,а че той отдавана стана предсказуем и скучен всички си знаем.

Много се спях с днешните ви коментари,като ви чета не изпускам кой знае какво като не гледам редовно.

# 2 342
Добре,че са коментарите тук,да ми е весел ВБ,а че той отдавана стана предсказуем и скучен всички си знаем.

Много се спях с днешните ви коментари,като ви чета не изпускам кой знае какво като не гледам редовно.
Аз също  smile3521

# 2 343
Много лесно се хлъзгате.. ББ ви поднася мат'рял за да гледате и коментирате!
Повечето от вас фенове на формата,много добре знаете че чиркаджийския монтаж изобщо не е това което се случва в къщата/
Хитрата дребна душица е намерил нишата да спринтира директно към финала  всичко което гледаме 24/7 е стратегия и манипулация на Многострадалната Геновева!

Сори, ама това са глупости. Виж на предната страница поста ми 2339 и изгледай клипа,
за да видиш Юлиян как се заканва на Къци, защото Ники му казва, че се бил пооправил.

Това няма как да се монтира. Peace

Щял пак да го натика или нещо подобно употребява като израз.

# 2 344
  • Някъде в Матрицата
Досега се занимавах с работа из къщи и закъснях с коментара след многоочакваната новина.
Абе имам какво да кажа на "добронамереният" биги, но английското ми възпитание  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green ми позволява да направя само това.:  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Ами така де!

В някоя от темите за предишни издания на шоуто май бяхме коментирали, че доста драми ни бяха показани: бременна приятелка; раждане почти в шоуто; зарязан ревлив съпруг; мъж сваля мъж, без да знае, че това е мъж  Mr. Green Mr. Green; дете паднало в басейн, докато майка му се забавлява.... и сега пак отново.... Добронамерено.

Обаче да ни цакат все с една и съща топла бира не бива. Crossing Arms

Затова си взимам една студена. Може и някоя вафла  Joy  Joy и се приготвям, и аз за вечерното издание. Пак ще ни изкарат кадри от нафталина.  Crossing Arms

# 2 345
А вие представяте ли си Любина да е бременна, но Багата да не е бащата.  Laughing

И се роди някое русичко, дребничко и приказливичко, като Къцко.  Joy

е не на тази стр 154 се напиках от смях, а този пост ме довърши Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
представих си бебе-къци Joy Joy Joy Joy

# 2 346
Ами ние не видяхме как Юлиян отказва на Къци, а чухме сълзливия преразказ на последния за случката. И понеже сме забелязали, че Юлиян е арогантно л***о по принцип, решаваме, че го е унизил. Може пък съвсем небрежно и без излишна помпозност да е отклонил поканата му... Кой знае? Факт е обаче, че Къци хич не е този невинен херувим, който всички го изкарват и според мен доста неща ги прави с цел. Идеално се възползва от схемата, в която го вкараха, а ролята на многострадална Геновева му отива и ще го отведе много далече...

Това  го гледах късно през нощта /може би беше преди 2-3 вечери/.
А във връзка с изненадата, че Багата ще има дете, нагласена работа. Още в началото някой тук във форума каза новината.

# 2 347
Ако помните, неотдавна една съфорумка напомни за финансовата пирамида "Лайф чойс", която Къци рекламираше в шоуто си, колко ли хора са били ужилени и сега псуват Къци, когато го гледат във ВБ? Някой може да каже, че Къци не е бил наясно, че рекламира финансова пирамида, но както и да го погледнем, това си е съучастие в една крупна и нагла измама, дори и неволно. И сега се чудя с какви очи Къци се явява пред цяла България и се прави на извисен, духовен, честен, едва ли не светец - това за мен си е чиста проба наглост и се радвам, че получава такива подигравки и унижение в къщата, макар че вероятно заслужава да гние някъде в затвора, заради умишлено или неумишлено съдействие на Майкъл Капустин.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 13:21 от Въздишкова

# 2 348
Цяла вечер имаме къщовно затъмнение  #Cussing out Много им се сърдя на продуцентите или там които са  smile3516

# 2 349
 В стила на шегата Юлиан Константинов е голямо нацупено бебе  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 350
Ако помните, неотдавна една съфорумка напомни за финансовата пирамида "Лайф чоис", която Къци рекламираше в шоуто си, колко ли хора са били ужилени и сега псуват къци, когато го гледат във ВБ?
Забравят се тези неща.

Тя и колежката му Гала рекламираше един мошеник /заедно с майка и дъщеря Кацарови/, лекуващ рак. Като мерна на екрана която и да е от тях все за това се сещам.
 Close

# 2 351
  • софия
Тоя па Къци кой ли не покани на гости и на кафе, егати досадния дребосък! Ако ми се мандахерца на мен един месец в краката и ми дудне нон стоп... ще му бия по един чимбер всяка сутрин  Mr. Green ей така профилактично  Mr. Green
И ако не сте забелязали абсолютно ВСИЧКИ му се присмиват, даже и любимите ви Никол и Орлин  Crossing Arms

# 2 352
И ако не сте забелязали абсолютно ВСИЧКИ му се присмиват, даже и любимите ви Никол и Орлин  Crossing Arms

Никол тъкмо му се присмиваше нещо за зъба, докато изпълняваха мисията със снимката. Laughing

# 2 353
Ако помните, неотдавна една съфорумка напомни за финансовата пирамида "Лайф чоис", която Къци рекламираше в шоуто си, колко ли хора са били ужилени и сега псуват къци, когато го гледат във ВБ?
Забравят се тези неща.

Тя и колежката му Гала рекламираше един мошеник /заедно с майка и дъщеря Кацарови/, лекуващ рак. Като мерна на екрана която и да е от тях все за това се сещам.
 Close

О, при Гала има много знахари и шамани  - като вездесъщата хомеопатка, лекуваща вирусна пневмония със силата на мисълта по телефона ... забравих и името. Мен тя ме вбесяваше.. добре, че зачезна някъде напоследък

# 2 354
Ако помните, неотдавна една съфорумка напомни за финансовата пирамида "Лайф чоис", която Къци рекламираше в шоуто си, колко ли хора са били ужилени и сега псуват Къци, когато го гледат във ВБ? Някой може да каже, че Къци не е бил наясно, че рекламира финансова пирамида, но както и да го погледнем, това си е съучастие в една крупна и нагла измама, дори и неволно. И сега се чудя с какви очи Къци се явява пред цяла България и се прави на извисен, духовен, честен, едва ли не светец - това за мен си е чиста проба наглост и се радвам, че получава такива подигравки и унижение в къщата, макар че вероятно заслужава да гние някъде в затвора, заради умишлено или неумишлено съдействие на Майкъл Капустин.
hahaha hahaha hahaha

Мдаа, предлагам всички, които рекламират нещо по телевизията да ги пращаме
в затвора като неволни съучастници. Joy Че те са водещи, а не детективи.
Laughing

Абе ти...как си, добре ли си при такива постове? Много ме замисли...Thinking

----------
На мен Никол ми е красива и безлична. От жените най-много ми харесва Люси.

Е, и? Какво като му се смеят на човека - присмял се хърбел на щърбел.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 00:14 от Fan

Общи условия

Активация на акаунт