VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 756
  • 3 563
  •   4
Отговори
# 2 400
Гледам фейзбука на Юлианчо Константинов.Той има най малко брой фенове.При първата му номинация в вип брадър 2012 ще излети със бяснa скорост.Точно от това най много го е страх.За мен Юлиан е пълно разочарование  жалко ще го харесвах в Аз Обичам България по нова тв.Но сега със отвратителното си поведение ме отврати съвсем

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 12:58 от gost32

# 2 401
Няма по - противна жена в къщата от Мариянка! Направо е ненормално изтрещяла, а Къцко е голям лисугер!

# 2 402
И аз мисля, че постъпиха нечестно със Златка.Въпреки, че е влязла по собствено желание де...
Но в присъствието на Багата така се психира, покълнали са надежди.
Според мен той знае за бебето, сега ще го играе като Алекс оня ден. Но Златка ще се направи ня щастлива за него, я после ще си пореве.
Абе...изсмукани истории, нещо по интересно трябва да измислят.

# 2 403
На мен пък Мариана ми харесва. Другите да не са по-различни. Особено четиримата пияници като седнат около ракията, а те по цял ден са до нея Mr. Green  да не би нещо друго да правят? Всички одумват. И то грозно. Защо нейното е клюкарене и интриганстване, тяхното - не?

# 2 404
  • София
Защото освен, че е махленска клюкарка, е раздърпана, невчесана, плужек, който по цял ден се пренася от диван на диван и дими с фаса като за световно. Такова същество не бих търпяла около себе си.

# 2 405
Ами то всеки ще спре да го гледа ако и от бебето направят драма. Според мен Багата знае за това, подхлъзнаха Златка. Но няма да се учудя ако Златка, Багата и Любина са в комбина и тримата и играят за победа и после си разделят парите.

Всъщност вече нищо няма да ме учуди #Crazy

И аз мисля нещо подобно. Всъщност мисля, че във всеки сезон има някакъв сценарий и някои от участниците получават хонорар точно за това - да изпълняват сценария със съответните емоции - дали Златка плаче по цял ден, или просто ни показват целенасочено такива моменти. Не знам, аз почти не го гледам, повече чета тук просто за информация, но мисля, че ВБ ни манипулира с показваните кадри, няма значение за кого се отнасят. Ама пък на кого му пука за тази боза.

# 2 406
Защото освен, че е махленска клюкарка, е раздърпана, невчесана, плужек, който по цял ден се пренася от диван на диван и дими с фаса като за световно. Такова същество не бих търпяла около себе си.

Забравяш, че виждаш това, което ВБ е решил да ти покаже. Много се съмнявам да седи по цял ден само. Просто не ни показват когато готви, чисти, забавлява се и се смее с другите.
Пък и седенето й не е самотно занимание все пак, все има хора около нея, които правят същото, т.е. нищо Mr. Green

Люси и тя една докарана и вчесана...
Бонка с пиргите в храната беше просто прелест...
Златка закръгли дупето от "работа" в къщата...
Патрашкова и тя е все с цигарата и шушумуши с някого по ъглите...
Камелия освен да лакира нокти и да одумва тоз и онзи и тя друго не прави...
За мъжете да не говорим - половината приличат на тюлени, другите май ползват самобръсначка и сапун доста рядко. А пък вечното поркане и просташките казармени изцепки...
Къци е спретнат, ама досаден като конска муха...
Единствените приятни за окото и явно добре възпитани и умерени хора са Никол и Орлин. Те пък са ни скучни! А сега, де Grinning

# 2 407
  • гр.София
Няма по - противна жена в къщата от Мариянка! Направо е ненормално изтрещяла, а Къцко е голям лисугер!
жена сигурно, но най- противен човек в къщата, като цяло за мен е Юлиан. Wink

# 2 408
Ето защо Камелия е време да излиза вече,да си отвори едно студио и да си рисува на воля.Много се вживява в ролята си на ВИП.
Искам Камелия вън (и с нея може Ники ,Марияна,Люси, Юли и още няколко)!

# 2 409
Кога ще съобщят за бебето на Багата- днес или в понеделник?

# 2 410
Марианка хитро се опитва да подхлъзне Къци да  ''повиши тон'' на мъжагите.
Той и обясни, че вече се е разбере тях, но тя си настоява, че трябва да се разбере с тях със скандал.
И отново смениха камерата - чуднен им е двора, знаем вече.

Лисанката се опитва да отклони вниманието от себе си към някой друг и като всички останали използва обичайната жертва. Даже подозирам, че ако стане бурен скандал, тя  самоотвержено ще защити Къци, за да си пише червени точки.

С тези скучни драми, които предстоят + непрекъснатото прекъсване на живото предаване, до края на октомври няма да има кой да им гледа предаването. Да започнат да ги гонят по петима и да се свършва.
 Tired

# 2 411
  • Велико Търново
Тоз' сезон Багата ще го спечели, а следващия - жена му. Багата - новия Здравец.
Иначе да му е живо и здраво детенцето, няма по-голяма радост за човек, който се е върнал от оня свят само преди броени месеци.

Има ли изобщо живо предаване в момента или  моя интернет не е в ред?

И честит петък. Не знам за вас, но аз лично едвам го дочаках тази седмица.  ooooh!

# 2 412
Ами то всеки ще спре да го гледа ако и от бебето направят драма. Според мен Багата знае за това, подхлъзнаха Златка. Но няма да се учудя ако Златка, Багата и Любина са в комбина и тримата и играят за победа и после си разделят парите.

Всъщност вече нищо няма да ме учуди #Crazy

И аз мисля нещо подобно. Всъщност мисля, че във всеки сезон има някакъв сценарий и някои от участниците получават хонорар точно за това - да изпълняват сценария със съответните емоции - дали Златка плаче по цял ден, или просто ни показват целенасочено такива моменти. Не знам, аз почти не го гледам, повече чета тук просто за информация, но мисля, че ВБ ни манипулира с показваните кадри, няма значение за кого се отнасят. Ама пък на кого му пука за тази боза.

Точно. Това е сериал, не реалити и всеки се цани за ролята предварително, това се знае много добре. Така че не хвърляйте безпричинно емоции в това така наречено живо предаване. Гледайте го, ако въобще го правите, от към смешната му страна.  

# 2 413
А сега... да си признае този, който списва тук:http://kliuki.bg/232526/%D0%B2%D0%B8%D0%BF-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0 … 1%88%D0%B8%D0%B2/

# 2 414
Ако Багата е знаел още преди влизането в Къщата, че Любина е бременна, все щеше да се изпусне, примерно в разговора с Къци, когато Лалугера го разпитваше за отношенията му със Златка, съответно и другите щяха да разберат. Според мен Багата не знае, но самата Любина е решила да не чака излизането му, а се е обадила на продуцентите с молба да му съобщят новината, защото е почнала да се опасява, че Багата може да се разчувства към Златка. Продуцентите, обаче, са забавили умишлено новината, надявайки се, че все пак Багата може да поддаде и съответно да стане голямата драма, но самбистът бе железен   Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт