VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 749
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 415
Еее, за втори път в рамките на 30 минути започват да кроят пълкени планове Къци и Мариана и за втори път спират излъчването.
Биг Брадъре, стига ги щади, нека си заработят левчетата честно!
 Twisted Evil

# 2 416
# 2 417
  • София
Защото освен, че е махленска клюкарка, е раздърпана, невчесана, плужек, който по цял ден се пренася от диван на диван и дими с фаса като за световно. Такова същество не бих търпяла около себе си.

Забравяш, че виждаш това, което ВБ е решил да ти покаже. Много се съмнявам да седи по цял ден само. Просто не ни показват когато готви, чисти, забавлява се и се смее с другите.
Пък и седенето й не е самотно занимание все пак, все има хора около нея, които правят същото, т.е. нищо Mr. Green

Люси и тя една докарана и вчесана...
Бонка с пиргите в храната беше просто прелест...
Златка закръгли дупето от "работа" в къщата...
Патрашкова и тя е все с цигарата и шушумуши с някого по ъглите...
Камелия освен да лакира нокти и да одумва тоз и онзи и тя друго не прави...
За мъжете да не говорим - половината приличат на тюлени, другите май ползват самобръсначка и сапун доста рядко. А пък вечното поркане и просташките казармени изцепки...
Къци е спретнат, ама досаден като конска муха...
Единствените приятни за окото и явно добре възпитани и умерени хора са Никол и Орлин. Те пък са ни скучни! А сега, де Grinning

Peace

Иначе, да, знаел е Багата според мен, че приятелката му е бременна, най-малкото е допускал, че е възможно, то това бебе не се е получило от нищото, нали?

# 2 418
  • Русе/София
Нищо не дадоха от разговора на Багата и приятелката му,може би са обсъждали точно това.

# 2 419
Най-  бяха смешни костенурката и гасеницата! Напрво още се заливам от смях, като се сетя!  Joy

# 2 420

Joy
да бе, нищо ново, те пък топлата вода открили, то знаеш ли колко такива ги четох още преди старта - от тогава се говори, че Багата печели; а и навсякъде се коментира снощната заявка за бебето, да не е само тук

# 2 421
Любина  много ми напомня в лице на Ирен Онтева, т.е. същата конска физиономия.

А колкото за бремеността - как пък преди седмица в телефонния разговор не му го каза това. Като, че ли не го е знаела тогава. Правят ни на глупаци  Naughty

# 2 422
а защо ми се стори, че дочух, че някой от къщата казва, че Къци е фаворит навън. Те откъде знаят.. именно тогава ще ми стане ясно защо Марияна си кръжи около Къци и го защитава.
Пък гледам Златка и тя започнала да го мели - споделя му за "баща си".. (аман пък вече с тази история за баща И Tired)
бе всички станали едни по-мили с Къци.. пък Къци като петле почнал да надува перушината..  Laughing
Нищо, той имаше нужда от това - нека прояви малко самочувствие.

# 2 423
Любина  много ми напомня в лице на Ирен Онтева, т.е. същата конска физиономия.

А колкото за бремеността - как пък преди седмица в телефонния разговор не му го каза това. Като, че ли не го е знаела тогава. Правят ни на глупаци  Naughty

Много се съмнявам да са излъчили целия им разговор, а и да не забравяме, че Багата ясно каза, че не иска да коментира лични неща пред камерите и да прави хорски сеири. Мен пък ме кефи позицията му  Wink

# 2 424
Иска, не иска сеири, сега за резил ще стане. Всичко ще използват от брадърите да ги направят луди

# 2 425
Абе аз ли одъртях или е безинтересен тоя брадър.
Преди нямах търпение да почне вечер, а сега заспивам на повечето епизоди Crazy
Има интересни личности, ама нещо не може да се случи панаира като при другите.
Май екипа е по-слаб и глубав.
Не може цяла седмица да ми въртят едно и също - Бонка си замина в понеделник, те и снощи я даваха с историята от нощта дето едните спаха навън. Докога ще го въртят това?
И сега с това бебе на Багата ooooh! Не го познавах момчето, тъкмо бях почнала да го харесвам, те пък сега ще ме накарат да си обърна мнението на 180 градуса, заради тоя евтин номер.
Скучно и изтъркано! По-слаб брадър не е имало досега Tired

# 2 426
Защо всички са толкова подозрителни относно новината, че Багата ще става татко?

Поставете се на мястото на приятелката му. Разбрала е, искала е да му каже. Какво толкова. С какво по-точно са виновни той или тя? Че ще стават родители? Е и?
Има съвпадение със Здравковата история, ама съгласете се, вие ако бяхте на мястото на Любина, нямаше да си трайкате цял месец, само и само да не напише някой нещо против вас по форумите.  ooooh!

Според мен Багата и да е бил изненадан от новината, не го е показал, доста е интровертен.

# 2 427
  • Пловдив
Фънки :
- Нека Биг брадър бъде умен и ме изведе навън в понеделник.
Всички:
- Публиката, публиката решава.
фънки:
- Много сте наивни.
 Joy Joy Joy Joy

# 2 428
Ето защо Камелия е време да излиза вече,да си отвори едно студио и да си рисува на воля.Много се вживява в ролята си на ВИП.
Искам Камелия вън (и с нея може Ники ,Марияна,Люси, Юли и още няколко)!

Какво е направила пък сега принцесата ? Че е дразнеща ясно , ама нещо ново ли е сътворила ?

# 2 429
  • София
Фънки :
- Нека Биг брадър бъде умен и ме изведе навън в понеделник.
Всички:
- Публиката, публиката решава.
фънки:
- Много сте наивни.
 Joy Joy Joy Joy
ами много точно го е казал, публиката  Wink
сценария на ББ обикновенно няма нищо общо с мненията на публиката
поне връщайки назад случилото се от предишните сезони, нали  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт