VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 761
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 460
ще направиш вълшебството нали  Heart Eyes

Направено е вече - бременна е. Още не го знае, ама има време - ще научи. От медиите Joy

# 2 461

Ти си само за групичката Ласкин, Юлиан, Фънки. На едно ниво сте си Peace

Ти си стой при петлите в двора, недей зяпа в небето към орлите. Ама каква си ми умница, а, каква асоциация само с групичка от шоу за масови идиоти, които ти добре познаваш и отлично им знаеш нивото. Че как иначе, нали денонощно ги следиш като зомбирана и попиваш ли попиваш театъра за пред плиткоумния зрител.  Joy Ох, отивам при тях, сега ще се помоля на сценаристите да ме пуснат, а после тук ще се говори, че било по идея на бг-мамата, иха, номер 1 ще си! hahaha  

# 2 462
  • София
..............................Е и? Аууу, сетих се............................
А сети ли се случайно и да си изпиеш и хапченцата  Laughing

# 2 463
Ами ти какво правиш тук, бе, душо златна, като не си от плиткоумните зрители, а Joy
Спирам вече, не си ми интересна.

# 2 464

Направено е вече - бременна е. Още не го знае, ама има време - ще научи. От медиите Joy

Обаче знаеш ли какъв сценарий ще е по-интересен-ако дадат мисия на Багата да и го съобщи  Mr. Green

# 2 465

Не, мила, дай твоите. Така е, то, и в живота е така, като кажеш различно мнение от пчеличките, веднага си наострят хоботчетата. Пък после се фукат тук, че харесвали директния изказ. Друг път. Не, трябва да си като масовката, която живее с разни паранои и страда от мания за величие, само, защото се изявява във форум, тръпнейки в очакване да си зърне коментарите по коя да е кабеларка.

Птица, какво да правя бе душко, забавлявам се, нали такъв е формата, и на темата. Grinning Ама хората казали като гледаш нещо мисли с главата, не с любимия ти телевизор, така че за мен няма страшно, ти внимавай с шоуто за идиоти.    

# 2 466
  • София

Не, мила, дай твоите. Така е, то, и в живота е така, като кажеш различно мнение от пчеличките, веднага си наострят хоботчетата. Пък после се фукат тук, че харесвали директния изказ. Друг път. Не, трябва да си като масовката, която живее с разни паранои и страда от мания за величие, само, защото се изявява във форум, тръпнейки всеки път като си зърне коментарите по коя да е кабеларка.  

Абе жена,какво ти става?!Ти от шеги и виртуални закачки не разбираш ли.Много пък чувствителна си на тема Гала и "На кафе".Оставям те да си чешеш крастата не ми пречиш  Laughing

# 2 467
Не задиряйте на жената, знаете, че има по няколко дни в месеца, дет се чудим за какво да се хванем. Човещинка, к'во да прайш Laughing

# 2 468
Почесахме я вече, стига толкоз. Laughing Ами какво да става, аз се шегувам, също като теб. И не разбра ли, че аз съм Гала всъщност, крайно време е да си го призная. Всичко тръгна от чувството за хумор, а пък някои са чувствителни на тази тема, както се забелязва. Ох, подскочиха като ощипани.  Joy Край, че ако дойде нова вълна от посредственост, не знам как ще се защитавам.  hahaha

# 2 469
пак ли няма стрийм, че се дърляте  Laughing

# 2 470
пак ли няма стрийм, че се дърляте  Laughing

Ми трябва време да минава Laughing

# 2 471
Айде да ви разведря.. на Владо сигурно тази приказка са му чели като дете:

http://loniviki.snimka.bg/other/prikazka.708162.28778561

Joy Joy Joy

# 2 472
а защо ми се стори, че дочух, че някой от къщата казва, че Къци е фаворит навън. Те откъде знаят.. именно тогава ще ми стане ясно защо Марияна си кръжи около Къци и го защитава.
Пък гледам Златка и тя започнала да го мели - споделя му за "баща си".. (аман пък вече с тази история за баща И Tired)
бе всички станали едни по-мили с Къци.. пък Къци като петле почнал да надува перушината..  Laughing
Нищо, той имаше нужда от това - нека прояви малко самочувствие.

Laughing А, той с навика си да мели непрестанно, ако и прояви малко повечко самочувствие, със сигурност ще престане да е фаворит на когото и да било.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 18:21 от usmihni_mi_se

# 2 473
а защо ми се стори, че дочух, че някой от къщата казва, че Къци е фаворит навън. Те откъде знаят.. именно тогава ще ми стане ясно защо Марияна си кръжи около Къци и го защитава.
Пък гледам Златка и тя започнала да го мели - споделя му за "баща си".. (аман пък вече с тази история за баща И Tired)
бе всички станали едни по-мили с Къци.. пък Къци като петле почнал да надува перушината..  Laughing
Нищо, той имаше нужда от това - нека прояви малко самочувствие.

Laughing А, той с навика си да мели непрестанно, ако и прояви малко повечко самочувствие, със сигурност ще престане да е фаворит на когото и да било.  Mr. Green
По добре да имаш самочувствие отколкото да нямаш.Ако Къци прояви малко самочувствие и се защити по най достойния начин ще се издигне в очите на много хора.Друг е въпросът че младите хора без самочувствие няма хич да го разберат.

# 2 474
  • Пловдив

Обаче знаеш ли какъв сценарий ще е по-интересен-ако дадат мисия на Багата да и го съобщи  Mr. Green

Не ВБ е маняк да тормози хората и е възложил на Злати да съобщи на Багата ,че ще има дете. smile3516
Как само си играят с чувствата на хората ужас... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт