VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 640
Мда... Сценарият си върви с пълна сила. Просто тази седмица режисьори/продуценти/сценаристи са вдигнали мерника на Патрашкова. Много ми е интересно как един месец нищо не показваха за нея и сега изведнъж я изкараха най-големият интригант и двуличник в къщата...

Пък за диалога между Златка и Багата и обясненията й след това, направо ми се пригади вече, честно...

Всичко е толкова грозно, пошло и скалъпено, че чак вече ми се гади и наистина ми иде да спра да гледам.

А пък богчетата няма какво да се правят на света вода ненапита, че и да цъкат и да се възмущават. Какво са заподскачали като ощипани госпожици, като всичките са един дол дренки. Абсолютно всеки един от тях обсъжда останалите зад гърба им, няма празно, дори прехвалената Люси нежно си каканиже на ушенце с принцеса парцалеса за останалите...

Пък Къцко си показва все повече природата, дребнаво и зло човече, пък уж бил много одухотворен. Винаги съм му се чудила как може да е толкова лишен от всякакво, ама всякакво чувство за хумор.
Това със Къци си беше чиста подигравка а не чувство за хумор.Измислих прякор Юлиан Константинов е голямо начупено разглезено бебе .Много му отива този прякор  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 22:36 от gost32

# 2 641
  • Варна/Лондон
Коя е Мариана Попова- има хора около мен, които дори не са я чували? Много жалко същество е тази жена. А, за Патрашкова това все пак й е професията- поръчкова интригантка.
аз я свързвам единствено с една реклама на кафе машина. Там я забелязах. Мъжът ми ми каза, като питах тогава коя е, че била певица. За малко да си купя машината. Simple Smile

# 2 642
  • София
Това което гледаха боговете в реално време ли беше и ако е -да, тогава не можем да виним Биг Брадър в манипулация, а Патрашкова яко се омаза!

# 2 643
Е, сега, чак пък да не я чували ... Не ти вярвам, ще го приема за ирония. Simple Smile

Ние жените се интересуваме повече от жълта преса и вип-ове, но мъжете не толкова. От както е започнало предаването до сега от няколко мъже чувам въпроса "а, коя е Мариана Попова?". Дори не знаят, че и на Евровизия е ходила. А, тя милата иска да се държат към нея както към Мадонна.
Както й да е- дали е известна или не все тая. Въпросът е, че е голям боклук и за нея влизането в къщата ще й донесе само негативи.

# 2 644
Едните се възмущават от другите, че си били шушукали зад гърба, после отиват и правят абсолютно същото нещо. Смешно ми е когато, някои ми говори колко открит човек бил, как казвал истината на другите в очите и как не бил двуличен. Истината е, че малко или много всички сме лицемери, интриганти и двуличници. Ако някой кажел на друг истината в очите се възмущаваме колко бил невъзпитан, нетактичен или груб, ако си го спести то веднага става двуличен лицемер. Е, няма оправия.

Люси като се възмущава толкова от 'двуличието' на Патрашкова, защо не отиде да ѝ го каже в очите, вместо това зад гърба ѝ я нарича 'хиена'. Два пъти я номинира в изповедалнята, а когато имаше възможността да я номинира в лицето, не го направи. От друга страна Патрашкова можеше да каже, че има против оставането на Камелия в къщата, когато Биг Брадър ги попита иска ли тя да остане. Самата Камелия пък, не е нужно възмутено да прехапва устни, би трябвало да е наясно, че не само в къщата ще има такива коментари, но и навън. Никой не ѝ е казал, че е по-малко човек от другите, но...истината за това, че не е ВИП боли.
И в крайна сметка коя е лицемерка, интригантка и двулична в случая ? Всеки или никой по-скоро...Защото всеки се стреми да се хареса на другия за да не бъде номиниран. Дали от дипломатичност, дали, защото по някакъв начин зависят един от друг, малко са тези които ще си кажат какво мислят за другия и така бихме постъпили повечето хора...

# 2 645
Ами Златка му каза нещо от сорта:
 - Благо, докато бях навън, чух че в интернет пише, че ще ставаш баща. (или че приятелката ти е бременна - не съм 100% сигурна...)

тя кога е разбрала ? да не е изЛизаЛа ?

# 2 646
когато чете писмото, тогава е разбрала  Wink (баааавно и полека ти намигам с лявото око)

# 2 647
Мда... Сценарият си върви с пълна сила. Просто тази седмица режисьори/продуценти/сценаристи са вдигнали мерника на Патрашкова. Много ми е интересно как един месец нищо не показваха за нея и сега изведнъж я изкараха най-големият интригант и двуличник в къщата...

Пък за диалога между Златка и Багата и обясненията й след това, направо ми се пригади вече, честно...

Всичко е толкова грозно, пошло и скалъпено, че чак вече ми се гади и наистина ми иде да спра да гледам.

А пък богчетата няма какво да се правят на света вода ненапита, че и да цъкат и да се възмущават. Какво са заподскачали като ощипани госпожици, като всичките са един дол дренки. Абсолютно всеки един от тях обсъжда останалите зад гърба им, няма празно, дори прехвалената Люси нежно си каканиже на ушенце с принцеса парцалеса за останалите...

Пък Къцко си показва все повече природата, дребнаво и зло човече, пък уж бил много одухотворен. Винаги съм му се чудила как може да е толкова лишен от всякакво, ама всякакво чувство за хумор.
А, Орлинчо за кой е казал лошо? Недей така. Ей сега ще те налази gost32 и няма да те остави на мира. Mr. Green

# 2 648
Едните се възмущават от другите, че си били шушукали зад гърба, после отиват и правят абсолютно същото нещо. Смешно ми е когато, някои ми говори колко открит човек бил, как казвал истината на другите в очите и как не бил двуличен. Истината е, че малко или много всички сме лицемери, интриганти и двуличници. Ако някой кажел на друг истината в очите се възмущаваме колко бил невъзпитан, нетактичен или груб, ако си го спести то веднага става двуличен лицемер. Е, няма оправия.

Люси като се възмущава толкова от 'двуличието' на Патрашкова, защо не отиде да ѝ го каже в очите, вместо това зад гърба ѝ я нарича 'хиена'. Два пъти я номинира в изповедалнята, а когато имаше възможността да я номинира в лицето, не го направи. От друга страна Патрашкова можеше да каже, че има против оставането на Камелия в къщата, когато Биг Брадър ги попита иска ли тя да остане. Самата Камелия пък, не е нужно възмутено да прехапва устни, би трябвало да е наясно, че не само в къщата ще има такива коментари, но и навън. Никой не ѝ е казал, че е по-малко човек от другите, но...истината за това, че не е ВИП боли.
И в крайна сметка коя е лицемерка, интригантка и двулична в случая ? Всеки или никой по-скоро...Защото всеки се стреми да се хареса на другия за да не бъде номиниран. Дали от дипломатичност, дали, защото по някакъв начин зависят един от друг, малко са тези които ще си кажат какво мислят за другия и така бихме постъпили повечето хора...
А уж в началото имаха намерение за по-позитивен брадър..... ooooh!

+1 ! Със сигурност всички мислят така като кристина , но никой не си го каза в прав текст

# 2 649
Ами то и Златето  изЛиза -на участия разни ходи Joy hahahaКато всички ВИП-ове hahaha

# 2 650
Аз имам един такъв спомен: Марияна беше дълго време солистка на една група "Кокомания". Пееха по клубове. После групата нещо замря. И тя се яви и се класира в избраните 3 на кастинг при Слави за беквокал. Другите 2 избрани бяха Деси и Алекс. Слави ги сложи и трите на екран, пяха една-две вечери и Марияна напусна. Не можела да бъде беквокал. Някой помни ли го това или само аз?  Blush

Та, исках да кажа, че и тя е с голямо его, център, кръг, сфера и други там работи.

# 2 651
  • Велико Търново
Аз имам един такъв спомен: Марияна беше дълго време солистка на една група "Кокомания". Пееха по клубове. После групата нещо замря. И тя се яви и се класира в избраните 3 на кастинг при Слави за беквокал. Другите 2 избрани бяха Деси и Алекс. Слави ги сложи и трите на екран, пяха една-две вечери и Марияна напусна. Не можела да бъде беквокал. Някой помни ли го това или само аз?  Blush

Та, исках да кажа, че и тя е с голямо его, център, кръг, сфера и други там работи.

Това и аз го помня.

# 2 652
Патрашката най- накрая я показаха каква е кокошчица, а Фънкаря го изкараха най-голямото пиянде. Май те ще си ходят.
Като гледам  май вип брадър 2012 е нагласен в полза на сървайвърчето Ники Мартинов.И то благодарение на Тупарев и сие.Ако понеделник Николайчо не излезе вече всичко сте стане ясно ще предаването е нагласено в негова полза.А останалите ги ползват само за украса за  да си нагласят сценаристите нещата както на тях им изнася

# 2 653

Чувала съм го това за Мариана, ама не знаех, че тя се е махнала. Мислех, че Слави я е шътнал.

# 2 654
ама Марияна споделяше само с Патрашкова и Никол и нито една лоша дума не е казала против тях.... докато и двете кукумявки говориха против нея. Как не го забелязвате това?

Общи условия

Активация на акаунт