VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 759
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 715
  • софия
Живо се интересувам какво се случва с кръвното на Къци  tooth

# 2 716
е как да няма маска Фънки? Маската му е алкохола... без него ще разбереш колко чувство за хумор има и колко е земен  Laughing
Аз много се очудвам /всъщност не чак толкова много де/ как тръгна тази приказка, че Фънки е непрекъснато пиян. Не е. Лошото  е, че дори и малкото алкохол не е полезен за него, както и доста от храните, които си позволява да яде там. Пияница, агресивен при това, беше Ласкин, но някак беше много удобно да набедят цялата мъжка групичка за агресивни пияници. Игра е все пак, с феноменална награда. Я лечение в чужбина на световен шампион, я замък за нереализирана принцеса могат да бъдат платени с нея.Laughing
Възползваха се кофти от наивността му да сподели пред тях разочарованието му от самия себе си, че е успял да следва строго режима си и си позволи малки прегрешения.  Но човекът съди по себе си и логично, не е предполагал, че излизайки извън здравословния си режим, ще бъде изкаран едва ли не алкохолик.

П.П. Извинявам се, ако имам много пропуснати или разместрени букви , но пиша на една черна клавиатура, с отдавна липсващи букви, на тъмно при това. Blush

# 2 717
Мариана има ли някакви нови песни, албуми, нещо? newsm78 Аз я знам покрай Евровизия и Let Me Cry, Великолепната шесторка и Гласът на България. Rolling Eyes

Аз я знам от скандала с Първанов и една песен с Орлин Горанов (която песен мн харесвам междудругото).
Златка, Багата, Аксиния, Патрашкова, Люси - от жълтата преса, Фънки от Мюзик Айдъл;
Орлин от скандала на Евровизия, Ласкин - от нищото, все едно винаги го е имало някъде там...  Mr. Green
Юлиан съм го мяркала в онова шоу "Аз обичам България", Никол я помня при Гала и после от "Времето", Къци от Невада, Бони е нямало как да не я запомня, защото преди 15тина години излезе една брутална нейна песен и от тогава асоциацията ми е Бони=маймунка  Mr. Green

Ники Мартинов, Соня, Владо, Ирен, Камелия за първи път ги чух и видях в Вип Брадър.  Crazy

п.с. Мммм май 50% не ги знаех преди Брадъра...   Laughing

п.с.с. А да Памела - от Спасители на плажа и списание Блясък!  Mr. Green

п.п.с.с. Егати и ВИП обществото  Mr. Green

# 2 718
Оооо, ей сега го будя моя да дава обяснение защо познаваше всички мацки вътре, с изключение на принцесата!
Или поне ще си запиша да му се ограничи телевизията. Naughty Записах си. Crossing Arms

Моят знае кой е Жак Пепен и мисис Чаилд /не знам правилно ли я написах/. Да не мислиш, че ми е лесно.
У нас рядко се гледа телевизия, общо взето. Нешънъл Джеографик /която става все по- безинтересна/, Фиеста  и Хистори ченъл - те това е.
Аз съм заточена на компютъра да си задоволявам пороците.

Живо се интересувам какво се случва с кръвното на Къци  tooth
120 на 80, ама на електронния апарат. Нормализира му се тази седмица. От белугата ще да е. Mr. Green

# 2 719

Честно много ще ми е странно някой нормален мъж да знае коя е Марияна.

Embarassed Blush Хвърли ме в размисъл.

# 2 720

Живо се интересувам какво се случва с кръвното на Къци  tooth
120 на 80, ама на електронния апарат. Нормализира му се тази седмица. От белугата ще да е. Mr. Green

Joy Мен ме кефи света, в който живее Къци, някак си е толкова чист и непорочен  Mr. Green Иначе каквото е казала Бианка за Фънки абсолютно отговаря на моето мнение за рокаджията  yes

# 2 721
Оф, стига бе, хора, с това ВИП и на кой къде му е мястото. Форматът ВИП се счупи в момента, когато онова недоразумение Христина от Сливен даже го спечели. Какво има повече да се коментира кой точно е ВИП след този случай? Камелия поне изглежда и се държи по-добре от онази дива селяндурка Христина.

И сега каква е Христина ? Единствено обект на подигравки и шеги. Христина не ми е фактор. Аз гледам хората в това издание и смятам, че мястото на това момиче Камелия не е там. Не е по-различна от Златките, разликата е единствено в това, че я издържи жена, а не мъж.
Определя кой имал скрупули, кой какъв бил, но когато чу истината за себе си щеше от злоба да си прехапе езика. Отиде да се оплаче на Бони, как не можела да съжителства с такива хора, които си шушукат, а само малко преди това се възмущаваше за тази същата Бони, че била 'измислена и престорена' и се чудеше как можело да има такива хора като нея. Значи тя може да говори зад нечий гръб, но ако някой обсъжда нея това трябва да бъде забранено със закон, така ли ?

# 2 722
Само на мен ли ми се струва,че Патрашкова беше яко сръбнала?
Не си обяснявам по друг начин поведението й.Съгласна съм на 100% с думите й,въпреки,че й трябваше агент провокатор,за да си каже това,което реално мисли.
Никол е една фурнаджийска лопата,върти се между групичките както й е угодно.Ту при едните се съгласява,ту при другите.
Юлиан Константинов- излагация на макс,нищо ново не показва за себе си.

# 2 723
А, питах моя мъж дали знае коя е Мариана /той не гледа ББ/, не знае. Обаче знае коя е Белослава ''''е как бе, това е 'и твойта майка също''. Crazy  Отговор на мъж.
Но той не е критерий, не слуша българска музика.

newsm10

Питай, питай. Попитай и други мъже дали знаят коя е Мариана Попова. Мое мнение, че големите ВИП-ве, звезди или както искате наричайте популярните хора ги знае и баба. Такива еднодневки новоизлюпени като Мариана, които се мислят за Мерилин Монро да си ходят... как беше "у кочинката" ли?

И още едно, с което Марианка ми падна. Когато ги разделиха на випове и фенове, нали някой я зацели с нешо си и тя влезе вкъщата и се тръшна как можело, тя си мислела, че те й симпатизирали и й били фенове  Shocked
Тая жена си мисли, че едва ли не тя е най-големия вип вътре и всички останали са нейни фенове  #Shocked

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 01:10 от Анонимен

# 2 724
  • софия
КЪЦИНАТОР

# 2 725

Моят знае кой е Жак Пепен и мисис Чаилд /не знам правилно ли я написах/. Да не мислиш, че ми е лесно.
Аз съм заточена на компютъра да си задоволявам пороците.

Е, ако и прилага наученото от тях, да не съм чула да се оплачеш! Mr. Green
У нас - всички емисии на новини и политически предавания, по всички възможни канали спорт, Втората световна - ден по ден на всички дискавърита...
Явно тайничко и нещо друго си пуска, не вярвам Златка по новините да са давали. Laughing

# 2 726
Моят съпруг пита "На тази Златка какво й харесват?" Имаше предвид за външен вид. Но по Никол му текат лигите  Joy

# 2 727
Само на мен ли ми се струва,че Патрашкова беше яко сръбнала?
Не си обяснявам по друг начин поведението й.Съгласна съм на 100% с думите й,въпреки,че й трябваше агент провокатор,за да си каже това,което реално мисли.
Никол е една фурнаджийска лопата,върти се между групичките както й е угодно.Ту при едните се съгласява,ту при другите.
Юлиан Константинов- излагация на макс,нищо ново не показва за себе си.

И на мен ми се стори така за Патрашкова. Забелязвам я в кадър и друг път,
че обича да надига чашка с цигарката, най-често май с бира. Rolling Eyes

За Николчето и аз писах преди, че е като черна станция, ама се правят тук,
че не я забелязват как все бърза първа да изпърха при групичката с някаква новина.
Най-често за Къци, разбира се. Това пак го усещам като вид подмазване към тарторите. Simple Smile

# 2 728
Е, ако и прилага наученото от тях, да не съм чула да се оплачеш! Mr. Green
Прилага, за мой ужас. То гражданска защита да викна, не може да почисти след него. Ентусиазмът му е потресаващ. Crazy

Така и така нищо не се случва в Брадъра, да ви черпя с едно любимо мое изпълнение, на трима разкошни мъже. Слушате, но и гледате:
http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4&feature=related

# 2 729
  • софия
Мале, проста съм кат Златка, тези не ги знам кои са  Embarassed
Фръцвам се обидена и огОрчена и отивам да спя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт