VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 748
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 2 820
А на мен ми е интересно защо Патрашкова така се ядоса на Мариана вчера? Нали М.П. не е участвала в скриването на алкохола или аз греша?

не е участвала, дори не знаеше точно кой алкохол е скрит
и аз питам - Патрашкова за какво се сърди на Марияна?

# 2 821
по повод алкохала, Орлин намекна, а Мариана го подкрепи... след кратко обсъждане с Къци и непомня кой още го скриха
И между другото, Орлин много добре им каза защо са го скрили, ама той някак не се вписва в скандалите им, поради което гнева на засегнатите падна над другите участници в случката)

сега като се замислям, с Орлин май няма преки конфликти до момента  newsm78

# 2 822
А на мен ми е интересно защо Патрашкова така се ядоса на Мариана вчера? Нали М.П. не е участвала в скриването на алкохола или аз греша?

не е участвала, дори не знаеше точно кой алкохол е скрит
и аз питам - Патрашкова за какво се сърди на Марияна?

Не мисля, че е сърдита, просто е забелязала промяна в поведението ѝ. Мариана и Къци се закачиха, и сигурно това им се струва странно на Патрашкова, и на Никол също.

# 2 823

Фънки е като татко Барба е в този клип Laughing

http://vipbrother.bg/?module=video&video=961

Орлин кога да се включи в скандали, като сигурно ги проспива. Laughing

Ето, заспал бил и в тоалетната
Joy Joy

http://vipbrother.bg/?module=video&video=972

# 2 824
Ирен обиколи всички предавания по Нова ТВ. Май само  Кеворк не е посетила но и това се очаква

# 2 825
Патрашкова за какво се сърди на Марияна?

усети се последните дни, че има конкуренция по повод интригантството, даже се опита да привлече на своя страна Никол, а Никол каза че също била усетила...

Никол съвсем се заплете сред тези хиени..... Mr. Green

# 2 826
Ирен обиколи всички предавания по Нова ТВ. Май само  Кеворк не е посетила но и това се очаква

а и утре е ден  Joy

# 2 827
Никол няма собствено мнение, дори днес обяснявала как като малка била наивна и правела каквото ѝ кажат другите. Тя всъщност и като голяма си е такава Rolling Eyes .

# 2 828
  • София

а и утре е ден  Joy
Дали Кеворк ще я покани, нали е на страната на Мери и Стефан Данаилов.

# 2 829
  • София
Oх, тая Ирен е кръгъл кукумицин ooooh!

# 2 830
  • София-в сърцата на моите деца

а и утре е ден  Joy
Дали Кеворк ще я покани, нали е на страната на Мери и Стефан Данаилов.
Е,той нали кани Мери и после Ст.Данаилов?Няма да кани сега и тая Пуйка,за да си рекламира книгата!На всяка втора дума-това го пише в книгата ми Mr. Green!Хич не ме еня нейната книга!Решила-родила, ама що ни занимават всички с тая история,не знам!Познавам доста такива жени,че и мои приятелки ,които си родиха деца без таткото да знае или знаещ,ама несъгласен!!Но не ги размахват по ТВ-тата! ooooh!

# 2 831
  • София
Прекалено много си вярва.

# 2 832
  • София-в сърцата на моите деца
Прекалено много си вярва.
Ми то като изрече една глупост десет пъти и вземе,че си повярва накрая! Thinking

# 2 833
  • Пловдив
Никол няма собствено мнение, дори днес обяснявала как като малка била наивна и правела каквото ѝ кажат другите. Тя всъщност и като голяма си е такава Rolling Eyes .

АААА пази се от тихата вода е казан.
Одеве някъде четох ,че родителите и били много против да влиза в ВБ а тя  влезнала  напук ,за да не е на тяхното! Peace

# 2 834
по повод алкохала, Орлин намекна, а Мариана го подкрепи... след кратко обсъждане с Къци и непомня кой още го скриха
И между другото, Орлин много добре им каза защо са го скрили, ама той някак не се вписва в скандалите им, поради което гнева на засегнатите падна над другите участници в случката)

сега като се замислям, с Орлин май няма преки конфликти до момента  newsm78

Може и така да е било, но Патрашкова няма откъде да го знае това. Орлин и Къци казаха, че само те и Бони са участвали.

Общи условия

Активация на акаунт