VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 955
А какво ще стане,ако откажат да изпълняват мисията?
Ще им дадат суши hahaha

Joy Joy Joy

# 2 956
Що за човек е Юлиан? Той може да се гаври с всеки в Къщата, но на него никой копче не може да му каже. Противен ми е, истински противен.  Sick
Много точно! Голям е лигльо Юлиан и мижитурка - напада смело и яростно ... само слабите  Sick Защото дълбоко в себе си съзнава, че е мижитурка, мрази това и мачка себеподобните си.
Мисията е супер. Аз не виждам гавра тук. Нека малко да ги стимулират, пък дано си покажат малко от истинските личица, които така ревниво крият. Ай, стига с този курорт  Twisted Evil

# 2 957
Не е лошо да карат едните да правят нещо, ама пък не е редно другите да седят и да слухтят и да плюят. Да беше 50/50 мисията поне....... ей тва не ми харесва. Убедена съм, че и "Боговете" щяха да недоволстват ако трябваше да правят нещо освен да ядат и да пият  Crossing Arms

# 2 958
Цитат
Обаче това,че Багата ще им чисти,готви и пере най-много ми хареса....ама кога ще си отспива момчето с толкова ангажименти  Joy Joy Joy

Вчера по едно време коментираха, че много добре се бил справил със задачите си

# 2 959
 Sick Тъпотата на Златка пак блести с пълна сила.

# 2 960
Оф, тоя Къце е толкова дребнав и той... Честно, толкова скучни звезди не сме имали досега в тая къща

# 2 961
Не е лошо да карат едните да правят нещо, ама пък не е редно другите да седят и да слухтят и да плюят. Да беше 50/50 мисията поне....... ей тва не ми харесва. Убедена съм, че и "Боговете" щяха да недоволстват ако трябваше да правят нещо освен да ядат и да пият  Crossing Arms
Ох, боговете са по-големи мижитурки и от простосмъртните, предвид, че Никол и Мариана са там.

# 2 962
Марияна ще си седи сама и нещастна в живота, с тази злоба няма щастие.
Айде...започнаха с клетвите.Пък после Марияна била злобна

# 2 963
  • София
Добре, де, тя Златка дори не каза гадни неща за Марияна или аз изпуснах нещо?

# 2 964
Браво Марианке - като пиян сърбин, почти достигна нивото на Ласкин с ругатните...  Shocked
Joy Joy Joy
Аз като ви казвах,че не е читава тая рошла....Дава ли си сметка тя, че заради дребната победа да наобижда Златака си нанася непоправими щети в отношенията си с хората отвън ? Тези от които е зависи и които си я мислили за усмихната и възпитана ? Все някой ще им каже какъв душевен грубиян е.

# 2 965
Златка "То някой ако таи злоба към теб точно обувките за маратонките ще ти върже"
 Joy

# 2 966
Оф, тоя Къце е толкова дребнав и той... Честно, толкова скучни звезди не сме имали досега в тая къща

Едни истински звезди не биха се държали по такъв начин, какъвто наблюдаваме...   Mr. Green

# 2 967
Боже, като си помисля, че с тази мръсна уста Мариана е докосвала /ъъъъ, да са се изкажа деликатно/
 екс държавната глава. Скандално! Mr. Green

Биг Брадър, угоди на сеирджиите, смени местата на боговете и простосмъртните, за да стане ''забавата'' пълна. Flutter

# 2 968

Едни истински звезди не биха се държали по такъв начин, какъвто наблюдаваме...   Mr. Green

Точно!! Мисля, че много са се забравили и са загубили чувството си за хумор!!

# 2 969
  • София
Марияна ще си седи сама и нещастна в живота, с тази злоба няма щастие.
Айде...започнаха с клетвите.Пък после Марияна била злобна
Какви клетви, това е извод.

Общи условия

Активация на акаунт