VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 970
Добре, де, тя Златка дори не каза гадни неща за Марияна или аз изпуснах нещо?

Ми не е. Каза само това че Мариана казала, че няма да говори с мъжете ама после била говорила. Не мисля че това трябва да пробужда чак такава реакция.

# 2 971
Биг Брадър, угоди на сеирджиите, смени местата на боговете и простосмъртните, за да стане ''забавата'' пълна. Flutter
Това наистина ли?

# 2 972
Биг Брадър, угоди на сеирджиите, смени местата на боговете и простосмъртните, за да стане ''забавата'' пълна. Flutter
Това наистина ли?

Не угоди, а да угоди.  Mr. Green

# 2 973
  • Пловдив
По долно копеле от Юлиян и долнопробно малко човече  като Патрашката не съм виждала smile3506

Фънки с него се напиках от смях hahaha hahaha hahaha hahaha
Къцко започна да ми харесва Hug
Златка, патката тъпа тръгна с Патраши и си мисли че човек ще стане hahaha hahaha Joy
Орлин ми харесва все повече.
Юлиян си мисли че е нещо повече от всички и най умния , а той е само едно л***O
За какъв се мислиш бе???? Най тъпото и нагло копеле си, надмина даже и Николай! Peace
Охх не мога да го гледам този! bash bash bash

# 2 974
А Орлин кога е бил в отбора на губещите когато се отнася за подобен род мисии?
И звезда беше, и сега е Бог. Наистина ми се ще да го видя в ролята на загубил. Да видим как ще се държи тогава Whistling
Не се изразих може би правилно.
От номинираните за изгонване, единствено при него не видях нито злоба, нито го даваха в някакви лоши моменти, нито да обсъжда някой и да злослови като клюкарка.
Винаги в настроение и приема всичко като игра. Забавлява се...
Попадал е в отбор на губещите и беше номиниран за изгонване... и съответно спасен от зрителите.

# 2 975
  • Велико Търново
Багата по време на дебат:

"Абееее не ме интересувате дали ще гласувате, ама щом Биг Брадър е казАл..."

# 2 976
Това наистина ли?

Да се надяваме. За сега само молба на простосмъртен. Mr. Green

А! Фънки! Фънки! Фънки! newsm18 newsm18 newsm18

# 2 977
Това наистина ли?

Не угоди, а да угоди.  Mr. Green
ТамЪн сА зарадвах, Mr. Green язЪк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 978
Златка не се отделя вече от К.П.
А какви умнотии изрече...
Юлиан пък какво толкова се ядоса? Нали е игра? Нали ролите им можеха да са разменени? К.П. чак се разрева...
И щом края наближава, за какво ще са ни нови трима вътре? Кои ли са те?

# 2 979
  • София
Последното видео направо ме ядоса Laughing И Златка и тя повтаря колко било забавно с номерата, че колко ли пъти пък нея я събудиха през нощта или и скриха нещо, направо се ядосах. А великия Юлиян пък не знам и как да го коментирам, егоисти и егоцентрици никога не съм обичала , а той притежава в изобилие и двете качества.

# 2 980
Другата седмица Юлиан и Мариана вън, под ръка.  Whistling

# 2 981
Марияна ще си седи сама и нещастна в живота, с тази злоба няма щастие.
Айде...започнаха с клетвите.Пък после Марияна била злобна
Какви клетви, това е извод.
Марияна си има мъж, има си дете, има си кариера...

# 2 982
  • София
Юлиян си вкара страшен автогол с този Биг Брадър. Не умее да губи, приема нещата дълбоко лично, нетолерантен е, невъзпитан, откровен простак даже, няма мярка. Дори Николай знае къде и кога да спре, но не и Юлиян.
Между другото, Къци се държа изключително хладнокръвно и достойно, Юлиян обаче изпусна мярата, даже другарчетата му по чашка се усетиха и взеха да замазват положението.

# 2 983
Другата седмица Юлиан и Мариана вън, под ръка.  Whistling

Много добра идея   bouquet

# 2 984
И сега кой са новите? Николета, Любина и Жан Клод ван Дам  Thinking Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт