VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 015
Едни ще го приемат лично, други - не толкова. Аз на някои моменти се посмях, ако бях там сигурно щях да съм втрещена...Различно е като го гледаш отстрани.

Мариана, защо се разпсува толкова, не разбрах Rolling Eyes ?
Защото до преди няколко дни триеше сополите и сълзите на Злата/докато още обичаше Багата   Joy/ а сега Златка, за да угоди на КП и приглася и говори срещу Мариана.

# 3 016
Сега последно! Да уточним! МарЯнка интелектуалка ли е или е каруцарка?

Абе каквато и да е! НАли е ВИП!

МариАна е каруцарка под прикритие

# 3 017
  • София
Цитат
Дали наистина са ги разменили? Днес като гледах пак същите хора си бяха с божествени дрешки.

Не са разменени, но би било добре и на простосмъртните да покажат, какво говорят боговете.

# 3 018

Ще си отговоря сама: интелекттуалка е- защото това, което Златка прави за малко любов и много $ тя го прави без бюбов и за много слава!
Къде и е на Мариянка многото слава  newsm78

# 3 019
Защо толкова плюете по Мариана? Какво толкова е направила? И вие да видите как ваша приятелка говори зад гърба ви, няма да ви стане приятно. При Марияна нещата поне са директни, каквото има да казва, го казва.

Би ли нарекла друга жена "парцал" и "бургаска парантия" ?

И миндил. Stop
Добре, че не го гледах!Аз такива изрази мразя да чувам от мъже, камо ли от жени!! Stop

p.s. И темата не била активна лииии ....
Сума видими(не ги преброих), (+ 67 Скрит/и) и 153 Гости преглежда(т) тази тема! Shocked

# 3 020
Защо тълкуват мисиите като решение на боговете? Боговете също бяха играчи и нямат думата.

Юлиян прави драми от нищо.

Патрашкова не спря за зине срещу Марияна и Орлин. Явно те са й най-опасни.
Не разбирам и какво толкова трудно има в мисията на Патрашкова и Юлиян, че те по цял ден пушат и клюкарстват.

Интересно ми е ако бяха с разменени места дали настоящите простосмъртни нямаше да бъдат и по-злобни.

Марияна беше права да избухне срещу Златка, е може би беше по-цветиста, но явно така е почувствала нещата.
Къци добре игра срещу Юлиян. Извади го от равновесие.

Интересно ми е да чуя коментарите на Фънки за доскорошните му дружки.

Орлин определено се държи много добре. Веселяк, премерен в действията и приказките си. Той е моя фаворит.

# 3 021
  • Велико Търново
Добре, че не го гледах!Аз такива изрази мразя да чувам от мъже, камо ли от жени!! Stop

p.s. И темата не била активна лииии ....
Сума видими(не ги преброих), (+ 67 Скрит/и) и 153 Гости преглежда(т) тази тема! Shocked

Покрай мисията се активизирахме.  Laughing Иначе беше умряла работа и в темата.  Laughing

# 3 022
Сума видими(не ги преброих), (+ 67 Скрит/и) и 153 Гости преглежда(т) тази тема! Shocked[/color]

можеп да си направиш сметката колко вестници си пишат статиите сега ,нали Wink

# 3 023

Ще си отговоря сама: интелекттуалка е- защото това, което Златка прави за малко любов и много $ тя го прави без бюбов и за много слава!

И аз това щях да попитам.При Мариана май е нито любов ,нито пари ,нито слава.И от там се е пръкнала тази злоба и самочувствие без покритие с което да прикрива комплексите си

# 3 024
Защо толкова плюете по Мариана? Какво толкова е направила? И вие да видите как ваша приятелка говори зад гърба ви, няма да ви стане приятно. При Марияна нещата поне са директни, каквото има да казва, го казва.

Би ли нарекла друга жена "парцал" и "бургаска парантия" ?

И миндил. Stop

Ама в тазвечерното предаване ли са го дали? Не съм го видяла.

# 3 025
Цитат
Дали наистина са ги разменили? Днес като гледах пак същите хора си бяха с божествени дрешки.

Не са разменени, но би било добре и на простосмъртните да покажат, какво говорят боговете.

Алекс каза нещо накрая, че боговете се сгромолясали заради някаква мисия. Ама ще го видим в понеделник...ако остане време.

# 3 026
Сега гледах клипчето от сайта на Вип Брадър в което Камелия и Юлиян пеят родопска песен. Много ми харесва как пее Камелия. Личи си, че не е певица, но има много хубав и лиричен глас. Не очаквах толкова приятно да ме изненада. Много ми харесва. Готина е и позитивна и е страшно удоволствие за мен да гледам  Камелия, Люси, Орлин и Никол. Хубави и приятни млади хора.

# 3 027
  • София
Дори и с пистолет опрян в главата, не бих се сетила за нейна песен.Признавам си,че не знам нито една нейна песен.

# 3 028
О да, Любина и Русата Златка и мисия да стоят вързани заедно с Блек Голди за Багата!  Mr. Green

Joy

Ето това ще е супер за гледане.

Златка ми е в двете крайности. Ту ми е жал за нея и я разбирам, ту много изпростява  и се води по акъла на "силните" и ми опротивява.

# 3 029
Едни ще го приемат лично, други - не толкова. Аз на някои моменти се посмях, ако бях там сигурно щях да съм втрещена...Различно е като го гледаш отстрани.

Мариана, защо се разпсува толкова, не разбрах Rolling Eyes ?
Защото до преди няколко дни триеше сополите и сълзите на Злата/докато още обичаше Багата   Joy/ а сега Златка, за да угоди на КП и приглася и говори срещу Мариана.

Не чух добре, но мисля, че Златка в тоя момент обясняваше, че Мариана е казала, че няма да говори с мъжете, а после говорила с тях, но това едва ли е толкова голяма обида на Мариана, че да  нарежда така Златка и другите да й се молят да престане. Беше изключително грубо, не се владее тази жена и злобата си излива като лава.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт