VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 742
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 135

И ако трябва да сме честни Мариана беше най голямата клюкарка в къщата .Все шушукаше за този или онзи и то точно зад гърба им

Ееееееее, не съм съгласна! Това може би, е единствената от съквартирантите, която в крайна сметка казваше всичко каквото мисли право в очите. За това и си навлече негативи от страна на останалите, защото не им цепи басма. Патрашковица, пък да не стане аутсайдер, наред с Марияна, побърза да я захапе, забележете - не явно, а дуднейки ту пред Никол и Златка, ту пред мъжете. Направо блесна..., като гол маймунски задник срещу слънце  doh
 И честно! Аз по-злобни ВИП-ове не бях гледала! Тоз Юлиян, Николай, Фънкито, Ласкин - направо ме отвращават. По дребни,мизерни душици не бях виждала. Все съм се сблъсквала с комплексирани неВИП мъже, ама тези цепят мрака с простотия. Къци може да е всякакъв, но жалкото пубертетско вълнение, което предизвиква в тези ''мъжкари'', е направо плашещо и ...нездраво. Жалка работа!

Сега всички осъзнаваме, че така наречените ВИП не са по-добри от обикновените хора. А даже и са... по-зли Simple Smile
Аз не съм сигурен, че 9 от 10 жени няма да реагират по същия начин, колкото и жестоки примери да ни дават нагледно сега.
Мъжете не искам и да коментирам, леле.

# 3 136
 oopsп.п Много ми липсва в клавиатурата удареното и.
Има комбинация от клавиши, с които можеш да го напишеш. Обаче аз така и явно не съм я запомнила правилно, защото ударението ми излиза пред ''и''-то. И си карам така, с неударено ''и'' във форума.

На Фънки и черният му хумор остава неразбран. Laughing Някои хора приемат буквално всяка казана дума.

И добре че е така, защото ако всички бяхме на едно мнение и  възприемахме еднакво нещата, щеше да настане голяма скука. Laughing

# 3 137
Хумор, хумор, колко да е хумор?! Май на повечето тук не ни прозвуча закачливо.
Лошото е, че в България много хора без талант и каквито и да е заслуги стигат до там... Представи си какво им става, като срещнат талант на пътя си - искат да му чупят краката  Wink
Ей, хвана се за това и не пускаш. Напиши му възмутено писмо, може да си посипе главата с пепел, освен с рибешки вътрешности. :lol

На Фънки и черният му хумор остава неразбран. Laughing Някои хора приемат буквално всяка казана дума.
Дали и в живота са така не знам.
Няма как да го приема сериозно. Laughing

Между другото, в понеделник ще си ходят Патрашкова и Николай Мартинов. За мен на 100%.

# 3 138
  • София

oopsп.п Много ми липсва в клавиатурата удареното и.

Aко пишеш на фонетика, "ѝ" е shift+x  Sunglasses

# 3 139
ѝ
Стана ли?

Станало е!
Marleen, тенк ю, баба!

Аз не разбрах, Благой готви ли им?

# 3 140
А ако си пишем на "нормален" български, къде е?  newsm78

# 3 141
# 3 142
Аз ми се иска да си ходят  Николай и Багата,че КП да попръска още плюнки  Mr. Green

# 3 143
Спамърки Grinning

# 3 144
  • Велико Търново

Аз не разбрах, Благой готви ли им?

Може и да разберем след 2-3 седмици.

# 3 145
Аз ми се иска да си ходят  Николай и Багата,че КП да попръска още плюнки  Mr. Green
Като ги гледам във фейса, много го подкрепят Багата. Що ли... и аз не знам!
Фънки и той е харесван.
Патрака и Ники обаче само ги оплюват. И не само там, де.

# 3 146
В по-старите теми някой беше пуснал линк към един клип, в който танцува Люси Дяковска.
Беше някакво немско танцувално шоу - Денсинг старс или нещо подобно .. не успявам да го открия, та ако някой се сеща, моля да даде линк  Praynig

# 3 147
# 3 148
Лошото е, че в България много хора без талант и каквито и да е заслуги стигат до там... Представи си какво им става, като срещнат талант на пътя си - искат да му чупят краката  Wink
Ей, хвана се за това и не пускаш. Напиши му възмутено писмо, може да си посипе главата с пепел, освен с рибешки вътрешности. :lol

Дали и в живота са така не знам.

ааа не, не - върни и гледай пак когато го казва да видиш, че точно това не е майтап. Дори Юлиян накрая му казва - може да не мелиш с някой в живота, но пред таланта трябва да замълчиш.
виж какво му отговаря Фънки... никакъв майтап не е  Wink и Юлиян дори не го мисли за майтап.

# 3 149

Чудя се на т.нар. стратези  - Юлиан, Ники - никак ли не осъзнават, че с тази "стратегия" само помагат на Къци - направо си го бутат зорлем към финал? newsm78

Съгласна, това отдавна го мисля и даже го бях писала в темата.
Това им държание ще им изиграе лоша шега, и не само на тях.

Много елементарно се заобясняваха, че Къци бил провел огромна подготовка
преди да влезе в шоуто. Дори и да е провел - изгледал някой и друг сезон
на ББ по света и у нас, защото реално друго няма какво да направи,
така и не проумяват, че благодарение на тях хората си промениха на 360
градуса мнението за него в положителна посока. Peace
Въпреки провокациите и приказките от почти всички в тази къща,
Къци, преминавайки през различни лични драми и фази на държание с тях,
успява да задържи добрият си тон и поведение и не им отвръща.
Това ги кара да мислят и ги обърква - "Абе кво става тук? Аз го мачкам,
пък той си трае?! Ааа, значи или е страхливец или има нещо друго тук."
Голямата им параноя относно Къци тепърва започва, но така и няма да се
сетят, че те са единствените виновници, защото Къци няма откъде да знае
предварително, че ще има такова отношение към него в къщата.
Обаче е достатъчно умен и знае, че зрителите не харесват агресивни хора,
за разлика от тях, които не виждат по-далеко от огроомното си его.

Общи условия

Активация на акаунт