VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Бианка, казват, че няма да е с обикновени, а с хора от миналите сезони и ще продължи едва месец.

# 3 271
Бианка, казват, че няма да е с обикновени, а с хора от миналите сезони и ще продължи едва месец.

аааа да им изтупат славата, по- добре хич да не го почват  Crossing Arms

# 3 272
Их, Деанчо, Деанчо (или дИанчо) , ама си алчен  Crossing Arms
А щеше да е весело и особено ако почнеше да пееш  Laughing баше сезон за неговата песен е със съчките в гората...

# 3 273
Малко офф, ама гледате ли Горещо? Венета ужасно е погрозняла. Прилича на мекица в лицето.
Аз я намирам по-хубава отпреди няколко месеца. Дълго време след раждането на детето изглеждаше доста огромна. После поотслабна, но в лице беше много пълна и гушава. Мисля че сега изглежда много добре, за разлика от последните 1-2 години.

# 3 274
А защо оправдаваме това, че някой е слаб в дадена област с това, че е различен?

Доколкото аз виждам , подигравките са срещу черти от неговия характер и поведението му, а не че слаб водещ в ТВ. Всъщност коя е неговата област?

Както и да е. Разсъжденията ми са по принцип. Интересни са ми такива конфликти и различните начини на реагиране.

# 3 275
Икебаната:Тоз простоватичък , ония простоватичък,само той мамин убавец е умничък  smile3544

# 3 276
Да разбирам Здравко, тризначки и т.н., така ли? smile3544

Значи ако трябва да си избираме от мъжете от Къщата, аз взимам Люси. Mr. Green
Ни един не е мой тип.

# 3 277
Икебаната:Тоз простоватичък , ония простоватичък,само той мамин убавец е умничък  smile3544
Този къде го гледате  newsm78
Аз пуснах Венатата и при нея Бонка.
Обаче в едно е права Венета - Златка на каква връзка слагала край, като то края Благо отдавна го е сложил, има си човекът нова приятелка, нови живот, Златка де се бута  newsm78

# 3 278
  • Някъде в Матрицата

аааа да им изтупат славата, по- добре хич да не го почват  Crossing Arms

Naughty Не искам само месец...  Crossing Arms Хайде да са поне 3.  Praynig Все пак, нали май ще е all stars, един месец ще е малко за всички магаретии, на които са способни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 279
Малко офф, ама гледате ли Горещо? Венета ужасно е погрозняла. Прилича на мекица в лицето.
аз го гледам,ама Бонка с това шепнене ме изнервя направо.

# 3 280
Да разбирам Здравко, тризначки и т.н., така ли? smile3544

Значи ако трябва да си избираме от мъжете от Къщата, аз взимам Люси. Mr. Green
Ни един не е мой тип.
Тя мацката пита, с кого бихме се чифтосали.  Mr. Green Аз буквално го разбрах.

# 3 281

аааа да им изтупат славата, по- добре хич да не го почват  Crossing Arms
Сем. Здравко и Христина да не би да са свършили парите и да
им трябват свежи попълнения newsm78

# 3 282
не харесвам никой мъж от къщата ... ваши са... знам какво губя  Laughing

# 3 283
Сега Бони обяви в Горещо, че в договора й пишело, че не може да си тръгне ,когато пожелае..
Не зная доколко е вярно, но ако е така - много жестоко от страна на ВБ

# 3 284
мисля, че тя не е запозната точно с договора си.. не вярвам да не може да си тръгне  Wink

Общи условия

Активация на акаунт