VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 300
Е, Бианка, че с какво пък толкова им лази по нервите, че чак било стратегия -
че яде ябълка или че кара колело. Несериозно ми звучи такава стратегия.
Ако беше тираничен, Гала нямаше да прави предаване от къщата му и
да говори за него приятелски в ББ.
Те пък всичките там мнооого нервни, щом се дразнят от такива
несъществени работи.

Това, че бил уж тираничен излезе от оная Вулева, която не е много наред май, милата.

# 3 301
Но не изключвам вероятността това да е стратегия, с която да лази по нервите на другите и по този начин да ги елиминира един по един.
В далечното минало се славеше като арогантно и тиранично същество. След като кариерата му се сгромоляса имаше момент, в който при всичките си изяви звучеше като Владко.

Не съм му следила изявите от годините на "Риск"- а. Дано да разберем дали поведението му е стартегия или е искрен.  Peace

# 3 302
  • София
Ники опипал Марияна, от Бони го чувам за трети път сигурно, ама иначе не искала да клюкари.  Laughing

# 3 303
Ники опипал Марияна, от Бони го чувам за трети път сигурно, ама иначе не искала да клюкари.  Laughing

И нямала нищо против никого, че чак сама не си вярва. Laughing Mr. Green

# 3 304
На Бонка бая ще й огладнее задника. От Пайнер са й прекратили договора още преди влизането й вкъщата. Тя явно за това е влязла, но с това пошло представяне доста й трепери дали някой ще я покани на участие. И след като даже и циганите не я подкрепиха на вота и излезе, работата е дебела. За това сега е хукнала да се жени, но аз от както я познавам тя не знам за кой път се жени.

# 3 305
Е, Бианка, че с какво пък толкова им лази по нервите, че чак било стратегия -
че яде ябълка или че кара колело. Несериозно ми звучи такава стратегия.
Ако беше тираничен, Гала нямаше да прави предаване от къщата му и
да говори за него приятелски в ББ.
Те пък всичките там мнооого нервни, щом се дразнят от такива
несъществени работи.

Това, че бил уж тираничен излезе от оная Вулева, която не е много наред май, милата.

или пък - защо имал такива очила..
Мисля, че всички се влияят от Юлиян с гадните шеги към Къци.
Онзи Юлиян, който плюе наляво и надясно и по Бонка включително, а неговото поведение с лъжата, че е болен беше точно в Бонкин стил  Laughing
Да провери дали ББ ще се стресне... дали има сърце тоз` ми ти ББ или по-скоро дали има ум.  Laughing

# 3 306
мисля, че тя не е запозната точно с договора си.. не вярвам да не може да си тръгне  Wink

Е, сега, като се задействат адвокатите й... Joy става страшно. НЕЙНИТЕ адвокатИ Joy
Къде са спали, докато е подписвала, не знам, да им резне от годишния хонорар, ама ха! Naughty Crossing Arms

# 3 307
Но не изключвам вероятността това да е стратегия, с която да лази по нервите на другите и по този начин да ги елиминира един по един.
В далечното минало се славеше като арогантно и тиранично същество. След като кариерата му се сгромоляса имаше момент, в който при всичките си изяви звучеше като Владко.

Не съм му следила изявите от годините на "Риск"- а. Дано да разберем дали поведението му е стартегия или е искрен.  Peace

Според мен е исрен, така ми се струва - това е от 2011 г.
Предаването е много интересно и пак така нормално и земно си се държи.
Синът му най-големият е голяма симпатяга и също свири на китара.

http://www.slusham.com/sinat-na-katsi-vaptsarov-napraviha-bashta … nishto-video.html

# 3 308
За Мариана за пореден път чувам, че страдала, че никой не й предлага брак. В началото разправяше на Птрашкова май беше какви гаджета имала, ама какви ухажори, ама всички били от баро на горе и тя можела да си избере който си иска. И като гледам и слушам не спира да разправя кой й бил гадже то вече известен мъж не остана, обачееееее......пръстен нямааааааа. А, тя иска сватба като на Кейт Мидълтън.  И понеже италианеца нямал пари за такава сватба и той не е мъжът на живота й и не заслужава да го обича чак толкова много.

# 3 309
Единствено той ще ми е интересен накъде ще се развие след Брадъра.

Fan, ти гледаш ли онлайн или следиш само лайфовете?
Яденето на ябълка и карането на колело не са нещата, които ги дразнят.
Той не умее да общува. От там започнаха всички драми.
АА не е като да не се опитват да общуват с него. Днес например Фънки му обърна доставнимание - слушаше го как свири, обсъждаха песни, лал да я изсвири. Даже прояви интерес към творчеството му . И като го накараха да им изпее негова песен - шок. Не и знаел текста. Ама била много хубава. Crazy
Ами за бъзик си е, пък те му го спестиха даже в случая.

Това е само един пример.

# 3 310
  • София
Някой напред обясняваше, че нямало за какво да злобее, мъж си имала, дете, кариера. /имах работа тогава и не можах да коментирам  Mr. Green/ Та тя самата си каза, че с Ханес не е сигурна, няма пръстен, а за кариерата много се оплакваше и като чу песента на Орлин новата, че на нея никой не й предлагал да й напише хит, пък тя нямала пари, хич не я канили по участия. Тъй че определено е в дупка, тя и затова е влезнала. Хич не й симпатизирам, но дано мъжът й предложи и да се кротне. Simple Smile

# 3 311
Joy Joy ФАн, то парите не са безкрай, крайно време е дошло Здравко и Христина да заработят нови  Joy

Сега Бони обяви в Горещо, че в договора й пишело, че не може да си тръгне ,когато пожелае..
Не зная доколко е вярно, но ако е така - много жестоко от страна на ВБ
Кое пък им било тежко, да не са ги карали да правят въобще нещо кой знае какво... ядат на корем, спят и пият, пушат като комини...хм за това няма ли бюджет  newsm78 преди имаше.
За капак си ходят навън все едно са там на хотел и почивка.

Е, кое му е жестокото? Stop Живот си живеят те вътре.

# 3 312
  • София
Пиенето тази година няма лимит, спонсорите го плащат и не могат да ги лишат от него, а за цигарите и пурите, сто процента има предварителни договорки.

# 3 313
Някой напред обясняваше, че нямало за какво да злобее, мъж си имала, дете, кариера. /имах работа тогава и не можах да коментирам  Mr. Green/ Та тя самата си каза, че с Ханес не е сигурна, няма пръстен, а за кариерата много се оплакваше и като чу песента на Орлин новата, че на нея никой не й предлагал да й напише хит, пък тя нямала пари, хич не я канили по участия. Тъй че определено е в дупка, тя и затова е влезнала. Хич не й симпатизирам, но дано мъжът й предложи и да се кротне. Simple Smile

Да, и аз го чух това. Каза го и в Сделка или не, това че била в дупка сега. А, за Ханс, че не е мъжът на живота й го каза при Гала доста по-отдавна. Тя е бетер чалгаджийките тая.

# 3 314
Според мен е исрен, така ми се струва - това е от 2011 г.
Предаването е много интересно и пак така нормално и земно си се държи.
Синът му най-големият е голяма симпатяга и също свири на китара.

http://www.slusham.com/sinat-na-katsi-vaptsarov-napraviha-bashta … nishto-video.html

Благодаря. Видеото не ми зарежда от чужбина, но си намерих в старницата други негови интервюта.
Затвърди ми се положителното мнение . И синът му е много красиво момче.

Общи условия

Активация на акаунт