VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 330
За Слави Трифонов, доста хора като Златка, Аксиния, Мариана.... са му мн благодарни.

# 3 331
...
Имаше период, в който се беше превърнал от шоумен номер 1 в пълно посмешище.
Но чувството му за хумор си остана нарицателно за несполучлив такъв.
...

да, защото обществото ни се подвежда по хора като Слави Трифонов ...  Tired
и Лили Иванова, и Веселин Маринов са в списъка му...

Не, беше залитнал по едни течения и говореше подобни неща на тези на Влади. Звучеше наистина абсурдно. Сега доста се е променил.

Кога е това? Преди или след като слави проведе кампанията?

# 3 332
  • София
Бо, не помня точно откога беше, но Къци е споделял, че и преди е бил подиграван. На него проблемът му е, че не може да избяга от това. Мисля, че сега влезна с надеждата, че вече ги е превъзмогнал тези неща, но явно не ги е и за мен не е успял да постигне хармонията. Но това е лично мнение, иначе му симпатизирам, макар и да ми е досаден. Харесва ми късометражният филм Добре дошли на Земята и с удоволствие ще изгледам и нови неща, ако успее да направи.

# 3 333
Не съм му следила изявите от годините на "Риск"- а. Дано да разберем дали поведението му е стартегия или е искрен.  Peace
Единствено той ще ми е интересен накъде ще се развие след Брадъра.

Fan, ти гледаш ли онлайн или следиш само лайфовете?
Яденето на ябълка и карането на колело не са нещата, които ги дразнят.
Той не умее да общува. От там започнаха всички драми.
АА не е като да не се опитват да общуват с него. Днес например Фънки му обърна доставнимание - слушаше го как свири, обсъждаха песни, лал да я изсвири. Даже прояви интерес към творчеството му . И като го накараха да им изпее негова песен - шок. Не и знаел текста. Ама била много хубава. Crazy
Ами за бъзик си е, пък те му го спестиха даже в случая.

Това е само един пример.

По принцип гледам и на живо. Днес не съм гледала, обаче,
но не вярвам кой знае какво да съм изпуснала.
За Орлин, Къци и Люси съм изчела и изгледала доста неща в нета -
интервюта, статии и клипове, специално след началото на ББ,
за да си съставя някакво мнение. И си го съставих.
Различно е от твоето, както и от това на някои други дами тук,
но какво да се прави.  Най-вероятно и ние сме различни хора.Peace

П.П. За Фънки и Мариана също се порових и погледах клипове,
но по-малко, признавам. Simple Smile

# 3 334
Бо, не помня точно откога беше, но Къци е споделял, че и преди е бил подиграван. На него проблемът му е, че не може да избяга от това. Мисля, че сега влезна с надеждата, че вече ги е превъзмогнал тези неща, но явно не ги е и за мен не е успял да постигне хармонията. Но това е лично мнение, иначе му симпатизирам, макар и да ми е досаден. Харесва ми късометражният филм Добре дошли на Земята и с удоволствие ще изгледам и нови неща, ако успее да направи.

не знам на колко години си и дали знаеш когато Къци водеше предавания по телевизията години наред и никой не го е подигравал, а сме го гледали. Да, не му бяха кой знае колко смешни вицовете, но това не беше кой знае колко важно, защото предаването беше интересно за времето си.
Цялата помия отгоре му се изля, след като Слави реши, че иска да го срине. Започна умопомрачителна кампания срещу него и всичко това подейства.. няма как да е след като обществото ни се влияе толкова много от такива личности. Едва ли той можеше да се изправи срещу тази агресия... толкова може, колкото сега Веселин Маринов може, колкото Лили Иванова може.. т.е. не могат!
Няма как да риташ срещу това чудовище слави!

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 01:24 от Бо_

# 3 335
Не знам дали защото днес съм в особено настроение или просто защото така бяха представени нещата в днешния епизод, но нападките към Къци вече не ми се струват изобщо забавни. Изтъркаха се много.

# 3 336
Някак си мн зорлем върви тоя ББ. Сценаристите мн усилия полагат, за да се получи това шоу. Дори сега се сещам, че по едно време искаха да направят любовна сензация м/у Влади и Златка, но явно прецениха, че няма да е толкова атрактивно както с Багата и се отказаха. Всеки ден хвърлят по някоя димка, като това, че Благой чака бебе. Рекламата за понеделник е, че има мега скандал, едва ли не бой.

# 3 337
...
Истината е, че аз повярвах, виждайки го в Къщата, че този човек е намерил хармония и е вече в мир със себе си. И много се разочаровах. От себе си най-вече, защото рядко греша в преценката си за хората, а той успя за момент да ме заблуди.

Ти наистина ли мислиш, че този човек не е в хармония със себе си? В грешка си. Точно той е в най-голяма хармония със себе си в къщата.
Хората, които нямат мира в себе си се държат като Юлиян.  Wink

# 3 338
Само не разбирам какъв е смисълът да ми показват цяла вечер тоя хамак. Сигурно от две седмици вече не е имало излъчване на нощни разговори, които всъщност са най-интересните.

# 3 339
  • София
Бо, разбирам какво имаш предвид. Гледала съм го Къци, както и помня какво направи Слави. В онова време Къци нямаше и как да се справи предвид това какъв фактор беше Слави. За мен обаче не е само той причината за периода му след това, това се опитах да ти кажа, че той и преди това е бил мачкан. Да, на нас като зрители, невиждали друго предаване, ни беше много интересно, но имаше много хора от техните среди, които са виждали, хора от ученическите му години също са оказали влияние върху това му развитие.

Аз също не мисля, че в хармония със себе си. Според мен си е мислел, че я постигнал, а сега се увери, че не е така. Но това е нещо, което всеки го вижда различно. За мен зад привидното спокойствие, се крие друго, което не го прави по-лош човек, разбира се.

# 3 340
А, новите попълнения влезли ли са или това ще го видим на живо?

# 3 341
Бо, проблема при Къци е, че случката със Слави много му е
повлияла, за което намекна и Любен Дилов син.
Слави буквално и подмолвно го е изритал от ефира, когато предаването
на Къци е продължавало да бъде с висок рейтинг.
Слави вкарва няколко предложения на БТВ чрез негови фирми и за да
пусне всички предавания му трябва ефирно време в пикови часове.
За да вземе ефирното време на Къци, започва да го подиграва и да му
подбива рейтинга и накрая успява да го свали и пуска на негово място
свое предаване. За съжаление е така в БГ- който е по-нахален, той печели.
Неприятно е ей така нечестно да ти вземат нещо, за което толкова
години си работил и изведнъж - бум, ама срещу Слави никой не го огрява май.

# 3 342
Едва ли той можеше да се изправи срещу тази агресия... толкова може, колкото сега Веселин Маринов може, колкото Лили Иванова може.. т.е. не могат!
Няма как да риташ срещу това чудовище слави!
Лили Иванова и Веско Маринов хич не виждам да са се сринали от атаките на Слави.
Мисля че иамт своите изяви и са популярни и обичани от почитателите си.

Имаше един период, в който Къци водеше ''Кой е по-по -най'' и там се държеше много неадекватно.
После по мои спомени остана само продуцент на предаването.

Мисля си, че в живота, който си е изградил, след като телевизионната му кариера приключи, той се чувства добре и в хармония. Подозирам обаче, че се поставил в изолация от околния свят и му е трудно да се адаптира към живот, извън рамките, които си е поставил.

Малко досадихме с образа на Къци, но на мен точно това ми е интересно в ББ - да наблюдавам поведението на хората в различни ситуации и да си разсъждавам какво ги кара да реагират по един или друг начин. Вадя си и поуки за себе си.

# 3 343
Юлиан и Кристина коментираха, че това на Къци му било стратегия. Стана ми много интересно, че говорят така при положение, че никой не ги е карал ТЕ да го гаврят. Ако ги е яд, че образа му на жертва печели, да се сърдят на себе си. Те му го създадоха този образ.

# 3 344
Бо, разбирам какво имаш предвид. Гледала съм го Къци, както и помня какво направи Слави. В онова време Къци нямаше и как да се справи предвид това какъв фактор беше Слави. За мен обаче не е само той причината за периода му след това, това се опитах да ти кажа, че той и преди това е бил мачкан. Да, на нас като зрители, невиждали друго предаване, ни беше много интересно, но имаше много хора от техните среди, които са виждали, хора от ученическите му години също са оказали влияние върху това му развитие.

Аз също не мисля, че в хармония със себе си. Според мен си е мислел, че я постигнал, а сега се увери, че не е така. Но това е нещо, което всеки го вижда различно. За мен зад привидното спокойствие, се крие друго, което не го прави по-лош човек, разбира се.

Не го вярвам това, че от ученическите години подигравали Къци и виждаш ли такъв човек беше над 10 години в ефир...

А човек отглеждащ 3 деца, семейство и справящ се, синът му е толкова уравновесен, Къци също - такъв човек не може да не е в хармония със себе си.. няма как да е постигнал това до сега. Здраво семейство, поддържа детска градина за таланти...
От интервюто лъхаше истинска хармония, спокойствие..
Е, няма как да не му е мъчно, че не е във ефир, но това не означава, че не е в хармония със себе си.
какво разбирате да е в мир със себе си? Това, че няколко нахални чалгарски души го подиграват и той се опитва интелигентно и възпитано да подходи - това ли означава, че той не е в мир със себе си? Че е търпелив - това ли?

Общи условия

Активация на акаунт