VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 745
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 345
  • София
А какво общо имат дебелашките майтапи на сценаристите на Слави с Къци от близкото минало със сегашната ситуация? Това си беше добре разработена ПР стратегия, успешна при това.
Завиждам благородно на Къци за търпението и философията, с която приема нестихващите злобни подмятания за себе си. Това е нечовешка воля и превъзмогване на самия себе си. Аз много отдавна щях да изригна в стил "мариана" срещу онзи хвалипръцко с шизофреничното его Юлиан и да му кажа какво мисля за него. Такива като него не разбират от такт, добро възпитание и премереност, с него трябва по неговия начин - грубо, безпардонно, мръсно и по възможност много да боли.

# 3 346
Едва ли той можеше да се изправи срещу тази агресия... толкова може, колкото сега Веселин Маринов може, колкото Лили Иванова може.. т.е. не могат!
Няма как да риташ срещу това чудовище слави!
Лили Иванова и Веско Маринов хич не виждам да са се сринали от атаките на Слави.
Мисля че иамт своите изяви и са популярни и обичани от почитателите си.
...

да бе, да.. оставяме се да оплюват талантливи хора. после казваме - е, какво толкова - те си имат вярната публика. Не е точно така.

Спирам за тази вечер...  Hug
Лека нощ, дами  Peace

# 3 347
Те някак си приеха за даденост той да им мълчи. Не помня в кой момент беше, но нещо им се възпротиви и те едва ли не се възмутиха от това. В БГ наистина не се цени културата на един човек и печелившо е да си арогантен и нахален. Поведението на Къци е мн показателно за това как се тъпчат възпитаните и добронамерени хора. Огледайте се около себе си и ще видите колко Юлияновци има, които с нищо не заслужават високото си его и самочуствие и само тъпчат хората.

# 3 348
Добре де, как си представяте Къци да даде отпор?!?!
Да се бие ли, грубости ли да говори, как?! Ясно е, че каквото и да каже или направи, само усложнява ситуацията.
Чак пък и да подозираме, че му е стратегия да го тормозят! Стига, де.
Не е виновен той, че големите стратези вътре не се усещат, че благодарение на тях качва рейтинг.

На същото мнение съм! Какво трябва да направи Къци - да им зашие по един шамар, да ги изпсува до 9 коляно?   newsm78  Държи се прилично, не излага нито себе си, нито семейството си, нито приятелите си. Аз не виждам в негово лице лузър, а виждам възрастен, улегнал човек, заобиколен от комплексари, избиващи комплекси наляво и надясно.
Днес отговори на Юлиян и го направи по типичния културен стил "Къци" - с 5 изречения го срина, а онзи се пеняви като бясно куче!
Онзи ден ми хареса и как отговори на ББ относно батериите "Аз с батерии в пазвата ли трябва да спя?" Някой му скрил батериите, Къци трябвало да си ги търси и да моли да ги върнат. Ай сиктир. Като ББ иска да го чува - да осигури техниката. Хареса ми и как затапи всички като направи технологичното откритие с лъжицата!

Единственото, което научих от този сезон е, че да живееш здравословно, да спортуваш със семейството си и да се държиш възпитано и културно е нещо смешно и лузърско!

Мариянка, Патрашката и Златка са типичните тъпи интригантки. Това са жени, които цял живот нямат приятели и се обграждат с хора, удобни им в текущия момент. В следващия момент имат изгода от друг и показват среден пръст на предишния. Без значение коя колко столици знае - нивото им е едно: компаньонки. Едната на Тракторист, другата на екс президент, третата на трети. Николчето много трябва да внимава за да не се подхлъзне по утъпкания път на старите ******.

Юлиян е без коментар - не бях виждала толкова комплексиран мъж.

Прогнозирам финална четворка Люси, Никол, Орлин и Къци. Финал между Орлин и Никол.  Thinking

ЕДИТ: сега погледнах в Гугъл. Детското шоу "Кой е по по най" продуцирано от Къци върви в ефира от 1991г до наши дни. Явно Слави не е очаквал, че едно шоу за пишлигари може да издържи толкова години и не му е обърнал подобаващо внимание навремето!   Laughing

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 02:00 от Ice Queen

# 3 349
Момичета, моля ви, ако пишете нещо да давате и линкове.
Какви са тези работи, че го били подигравали от детската градина и т.н.
Свободните съчинения в един момент да не станат като в онази приказка,
че една лъжа повторена 1000 пъти и ставала истина. Mr. Green
Слави и Вулева му създадоха такъв нехаресван образ на Къци, според мен.
От харесван изведнъж се оказа нехаресван благодарение на тях.
За себе си съм го реабилитирала вече, обаче.

Пък от много други, които ги имах за голяма работа съм разочарована.

# 3 350
Те някак си приеха за даденост той да им мълчи. Не помня в кой момент беше, но нещо им се възпротиви и те едва ли не се възмутиха от това. В БГ наистина не се цени културата на един човек и печелившо е да си арогантен и нахален. Поведението на Къци е мн показателно за това как се тъпчат възпитаните и добронамерени хора. Огледайте се около себе си и ще видите колко Юлияновци има, които с нищо не заслужават високото си его и самочуствие и само тъпчат хората.

напълно съм съгласна  smile3501

# 3 351
Да, да точно така е. Вип-овете от този сезон са стъпили на доста рамене, за да се издигнат в живота и си пренесоха похвата и вкъщата. Всеки един от тях е с доста крехка и неясна кариера, благодарение на някого. Изключая Къци, Орлин, Никол и Люси.

# 3 352
Аз си признавам, че при влизането вкъщата също имах не добро мнение за Къци и симпатизирах на Юлиян. И дори си мислех, че ситуацията ще е точно обратната, Къци ще се прави на голямата звезда. Но, ето  месец по-късно видях каква е истината. Всъщност мнението ми само за тях двамата се е променило. Другите с нищо не ме изненадаха.

# 3 353
Аз си признавам, че при влизането вкъщата също имах не добро мнение за Къци и симпатизирах на Юлиян. И дори си мислех, че ситуацията ще е точно обратната, Къци ще се прави на голямата звезда. Но, ето  месец по-късно видях каква е истината. Всъщност мнението ми само за тях двамата се е променило. Другите с нищо не ме изненадаха.

Аз за Патрашкова съм много изненадана, защото много я харесвах.
Смятах, че е супер интелигентна дама - знания и английско поведение в едно.
Знания има, ама поведението й е много далеко от предварителните ми представи. Shocked
Голямо разочарование ми е. Embarassed

# 3 354
Брях тоя Къци,няколко съфорумки се съсипаха да му пеят от"разпни го" до "осанна" .
😄

# 3 355
  • София
Момичета, моля ви, ако пишете нещо да давате и линкове.
Какви са тези работи, че го били подигравали от детската градина и т.н.
Свободните съчинения в един момент да не станат като в онази приказка,
че една лъжа повторена 1000 пъти и ставала истина. Mr. Green
Слави и Вулева му създадоха такъв нехаресван образ на Къци, според мен.
От харесван изведнъж се оказа нехаресван благодарение на тях.
За себе си съм го реабилитирала вече, обаче.

Пък от много други, които ги имах за голяма работа съм разочарована.

Чак линкове, не правя записи  като гледам стриймовете. А за реабилитирането, аз винаги съм си го харесвала, допоследно му гледах шоуто и сега водеше много добре избора на Мис Вип Брадър, много добри импровизации направи.

# 3 356
Aре стига с това Къци.....Simple Smile
Хия не е интересен.

# 3 357
Хия не е интересен.

Ъхъ. Tired

# 3 358

Прогнозирам финална четворка Люси, Никол, Орлин и Къци. Финал между Орлин и Никол.

До онзи ден правех същите прогнози, но като видях колко са харесвани Златка и Багата си мисля, че ще видим поне един от тях на финала. Във фейсбук страниците им имат по 35 хиляди фена всяка Rolling Eyes. На финала мисля, че все ще има поне един, който да не е 'всеобщия любимец', т.е някои който има голяма подкрепа, но и голям брой хора, които не го харесват. За Люси и Орлин съм почти сигурна, че ще са на финал, защото имат най-малко анти фенове. Мисля, че Къци може да бъде изгонен в последната седмица преди финала...Продуцентите няма да му позволят да спечели, даже усещам как скоро ще започнат с кампанията против него Wink . Но пък може и да го оставят на финал ако преценят, че ще спечелят нещо повече от него.

Аз се чудя кои ще са тези три 'звезди' които ще влизат в понеделник. В сайта има само едно квадратче...Ако са 3-ма играчи със статут на един, то това са или тризначките или Златко, Христина и детето Laughing . И най-вече дали ще са пълноправни съквартиранти или само гости  newsm78 ?

# 3 359
  • sofia
Хия не е интересен.

Ъхъ. Tired
Оле, оле, Къци шампион!!!!
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт