Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,утре мисля да си направя този американски шампоан(четох по назад в темите за него) и моля ви,стискайте палци да смъкне още малко от боята. Praynig
Само не знам,понеже онзи ден си правих с витамин Ц маската,та дали ще пречи нещо... newsm78
Да не стане някоя реакция? Rolling Eyes Laughing

# 406
Sassie,с теб сме,но много внимавай с този американски шампоан.Ако имаш приятелка,на която можеш да се довериш за косата си поискай помощта й.При мен се наложи да повтарям на някои места и изгорих отделни кичури.Ако имах помощник това нямаше да се случи.Внимавай с кичурите около ушите.При мен там беше най-зле,незнам защо  Hug

# 407
Jassye  Hug Ще внимавам много,обещавам. Flutter      bouquet
А ти какъв цвят "смъква" с тази смес и имаше ли ефект наистина?

# 408
Аз много успешно свалих 7-ца боя с Деколор тайм  Peace
Косата ми стана както преди да направя грешката да я потъмня  Peace
Даже окислителя от опаковката не използвах. С малко повечко грижи след него не виждам поражения върху косата, мина доста време от тогава.
Мисля, че е по-добър вариант от блондор

Много ми хареса резултатът с Кюн 1517 и 9% оксидант, вече поръчах още една за другия месец  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 20:04 от JLo

# 409
Да Sassie,ефект има.Аз смъкнах наслоена тъмно кестенява безамонячна боя,но направих поредица от грешки.Сместа не ми стигна и се опитах да разнеса с гребен,така увредих и механично косъма.Станах на петна.Повторих ,като намазах с гъба само най-тъмните кичури.Действах сама и се бавех.Накрая сложих една топла деветка ,за да покрия разликите.Цвета стана хубав,но косата се увреди много. Mr. GreenСъветите ми са: 1) направи повече смес,дори и да ти остане.Косата трябва да е намазана обилно.2) не повтаряй,какъвто и да е резултата.След като боядисаш цвета ще бъде различен.Внимавай боята ,която избереш за после да не бъде тъмна,има опасност цвета да стане по-тъмен от очаквания.3) не го прави,ако косата е увредена,ако си боядисана скоро.Ако тъмното не е наслоено изчакай да падне само.Успех и ако имаш други въпроси ще се опитам да помогна. Hug

# 410
  • Русе
Благодаря за хубавите думи мацки!   bouquet
Някой пробвал ли е да се намаже само с коректор с 6% оксидант примерно какво би се получило??? Матировка или нищо?  Grinning

# 411
  Хммм..... Аз слагам коректор в количество колкото грахово зрънце . Не виждам как бих могла да го използвам самостоятелно .... Rolling Eyes
  Или не съм разбрала въпроса....  Thinking

# 412
Пак ще има ефект само ще се матира, дори и с по-слаб оксидант може да се направи. Може и маска или балсам да се добави примерно за да се нанася по-лесно, не е проблем. Имай предвид, че бързо хваща като е с 6% и ако ти е доста светла косата може да посинее или посивее. Ако е по-слаб оксиданта действието е по-бавно Hug

# 413
Jassye,благодаря за информацията и съветите!  Hug Много са ми полезни,защото за 1-ви път ще правя такова нещо и не съм съвсем наясно,но ще опитам все пак. Blush
Утре ще споделя какво съм сътворила.  Simple Smile

# 414
Днес се боядисах с 11N на Матрикс, не е цвят, след който да си кажеш "уау"
Е как?! Прекрасен е! Heart Eyes Какво е съотношението боя:оксидант? 1:2 ли?

Да ви питам нещо... Знам, че при боядисване по косата не трябва да има пяна, лак или гел. Това важи ли и за сух шампоан? Днес нямахме вода, а трябваше да излизам и прибегнах до него като въобще изключих, че утре ще се боядисвам. Дали ще попречи? Да отложа ли боядисването?

# 415
  • Русе
 Хммм..... Аз слагам коректор в количество колкото грахово зрънце . Не виждам как бих могла да го използвам самостоятелно .... Rolling Eyes
  Или не съм разбрала въпроса....  Thinking

Съвсем правилно си го разбрала!  Simple Smile Отделно имам предвид...

Пак ще има ефект само ще се матира, дори и с по-слаб оксидант може да се направи. Може и маска или балсам да се добави примерно за да се нанася по-лесно, не е проблем. Имай предвид, че бързо хваща като е с 6% и ако ти е доста светла косата може да посинее или посивее. Ако е по-слаб оксиданта действието е по-бавно Hug

Значи смесвам едно грахово зърно с балсам или маска и нанасям. А колко оксидант да сложа и колко време да стоя? 5-10 мин?  Thinking Ами ако изобщо не сложа оксидант, а само коректор в маската няма ли да стане като тониращите на Престиж, само че по-ефективно???

# 416
  • София
Благодаря на всички   bouquet

wdv при фризьор се  боядисвах и не знам точно как го е смесил, но мисля, че и 1:1,5 ще свърши работа  Peace

Sassie стискам палци  Hug

# 417

Значи смесвам едно грахово зърно с балсам или маска и нанасям. А колко оксидант да сложа и колко време да стоя? 5-10 мин?  Thinking Ами ако изобщо не сложа оксидант, а само коректор в маската няма ли да стане като тониращите на Престиж, само че по-ефективно???
Според мен коректора трябва да е повече от грахово зърно, зависи какъв е, колко е силен, може би примерно нещо като единпръст. Аз съм пробвала с този на Алфапарф и от него слагам поне толкова. 1:1 с оксиданта и маска колкото прецениш, за да ти и стигне количеството. Не е проблем ако си измила вече косата със шампоан и тя е мокра, даже по-лесно ще се разнесе. А за времето може би да около 5-10 мин, нонай добре я наблюдавай...то започва да си личи стои леко по-тъмна. Имай предвид и че тази комбинация малко ще потъмни, но не е трайно колкото боя. Ако е без оксидант нз какво ще се получи.Мисля чепрофесионалните коректори имат нужда отоксидант да провокира действието им, не съм сигурна в ефекта,но можеш да пробваш  Hug

# 418

Благодаря! Hug

# 419
Чета ви и се чудя, толкова ли няма свестни фризьори в БГ ?

Общи условия

Активация на акаунт