Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Ето ме прясно боядисана с 90.1 на някаква италианска проф. боя Magicolor /+няколко капки арганово масълце/:
Скрит текст:

Цвета се води бежево с пепелен елемент.  Simple Smile Стана еднаква в корените и дължините, въпреки опасеянията ми за оранжавеене, което получих с Колестон. Дори не дочаках да използвам синият коректор от Feeling, който чакам да получа.... Laughing
Сега е момента да похваля и интензивната Cristalceutic маска на Лореал, много ми хареса!  Peace

# 391
  • София
Таня, много хубав цвят се е получило. 
А аз се чудя да ли да си взема коректор за следващото боядисване. Колебая се между син и зелен.
Косата ми е с оранжево медни отенъци в корените, които не са фрапантни, но мен си ме дразнят. Боядисана е с Макадамия средно или светло русо със зелен мат, но нищо общо няма с това на картинката Simple Smile)
Филинг знам, че ти се правиш със синия може ли да споделиш малко повече инфо.
Боята с коректора само на корените се нанася нали?
Благодаря предварително!

# 392
При мен винаги корените оранжавеят, независимо от боята  #Crazy Цветът ми е между 9-ка и 10-ка и вече не знам каква боя да си взимам, за да избегна този "ефект". Явно трябва да ползвам коректор, но не съм наясно с правилната му дозировка.

tania77, аргановото масло направо в боята ли го слагаш? Това ми се струва страхотна идея и ме е яд, че не съм се сетила за това, а точно вчера се боядисвах. При мен след всяко боядисване краищата ми са страшно сухи и даже днес си рязах цъфналите краища.

# 393
  • Русе
Благодаря, beliz!   bouquet

tania77, аргановото масло направо в боята ли го слагаш? Това ми се струва страхотна идея и ме е яд, че не съм се сетила за това, а точно вчера се боядисвах. При мен след всяко боядисване краищата ми са страшно сухи и даже днес си рязах цъфналите краища.

Да, в боята, по-лъскава става косата, но крайчетата, ако са изтънени няма как да разчиташ само на аргановото масло да се справи с тях...използвай повече хидратиращи продукти за тях....а финишът е задължителен, на мен Макадамия без изплакване, кремчето, ми ги хидратира доста добре. Simple Smile

# 394
  • У дома !
Препоръчайте ми спрей за термозащита и какво означава финиш,как се използва? Продукт,който се слага най-накрая така ли да го разбирам и за какво служи точно? Embarassed

# 395
tania77, за този продукт ли използваш http://zlatnaribka.com/podhranvasht-krem-bez-izplakvane-macadami … html#.UK-McOR0mgQ

Аз използвам като финиш чисто арганово масло, но не мога да кажа, че има ефект от използването му. А краищата редовно ги подрязвам, те не могат да се оправят по друг начин.

# 396
  • София
Днес се боядисах с 11N на Матрикс, получи се приятно, естествено русо; не е цвят, след който да си кажеш "уау", но на мен ми харесва  Heart Eyes ето и снимчици (с телефона са и не са много добро качество, но цветът е реален)
http://www.prikachi.com/images.php?images/582/5525582N.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/590/5525590k.jpg   дължини

http://www.prikachi.com/images.php?images/593/5525593h.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/595/5525595A.jpg   корени

Таня, харесва ми цветът  Heart Eyes

# 397
  • Русе
tania77, за този продукт ли използваш http://zlatnaribka.com/podhranvasht-krem-bez-izplakvane-macadami … html#.UK-McOR0mgQ

Аз използвам като финиш чисто арганово масло, но не мога да кажа, че има ефект от използването му. А краищата редовно ги подрязвам, те не могат да се оправят по друг начин.

Да, точно този.  Peace Аргановото си е слабичко по принцип....но пък по-тежките масла ми правят клечеста косата. Предпочитам да е хидратиращ крем или мляко, най-добре ми се отразяват.  Peace

Alien, и твоят цвят е много хубав!  Heart Eyes

# 398
Alien, tania77   bouquet много хубави цветове, поздравления!
Аз се намазах с Кюн и нямам търпение да я отмия. Изглежда доста тъмно в момента  newsm78 , може би е нормално.

# 399
Страаашна е тази боя-Magicolor. Слагам 9-ка и ми е много естествен  цвета. Лошото при мене е че много бързо ми расте косата и все съм с тъмни корени. Изкушавам се от често боядисване, уж само корените, но то не става без да клепнеш и вече третираната част. Сега изтръпвам, защото през зимата ми изглежда много изтощена косата. Вече година прибавям и арг. масълце, ама в студа хич май не помага Rolling Eyes

# 400
здравейте момичета Simple Smile
аз не се боядисвам,но имам няколко въпроса към вас и ако може съвети  Embarassed
става дума за косата на майка ми
обикновено тя се боядисва в руси тонове или много светло кестеняви,косата й е къса и рядка
скоро тя ще има празник и искам да я изненадам с час при моята фризиорка,аз ще поискам съвет и от нея,но кажете вие как мислите...ще е добре ли на къса прическа да се направят кичури?и по-светли или по-тъмни са подходящи,за да изглежда косата по-гъста?

# 401
  • в 1001-та нощ
Аз предния път реших да изпробвам 9/16 на Колестон -   светлорусо пепелно виолетово, обаче не се сещам 9 или 12% окислител, стана доста светло русо, красиво, но и доста оранжавеещо в корените....от пепел и виолет почти нямаше следи....  Laughing  Да отбележа, че сложих боята на 7-ца основа и 8-ца дължини.....моят извод е, че без коректор в боята няма как да стане добре........ newsm78
Миналата година, когато ходех да ме бодисват в салон с Кюн - 1517, никога не оранжавеех или жълтеех, но мацката все добавяше по малко лилавичко в боята...  Mr. Green

Оранжевото в корените зависи от цвета на косата ти, а не от боята Wink

"Понякога силният оксидант наистина засилва ефекта на ' жълтеенето' при изрусяване ,особено изрусяване на тъмна коса в корените." - цитирам dachita. Peace

и като ползваш по-слаб ще е от оранжева - през червено към кафяво - дриго ще е но не и светло русо  Peace

При мен винаги корените оранжавеят, независимо от боята  #Crazy Цветът ми е между 9-ка и 10-ка и вече не знам каква боя да си взимам, за да избегна този "ефект". Явно трябва да ползвам коректор, но не съм наясно с правилната му дозировка.

имаш ли снимка на косата без боя - дори да в стара?  newsm78

# 402
Момичета, страхотни резултати!       bouquet

Филинг знам, че ти се правиш със синия може ли да споделиш малко повече инфо.
Боята с коректора само на корените се нанася нали?
Благодаря предварително!

Точно така, боята с коректора - в корените. Ако леко надолу се нуждае от корекция, също мажа.
Не повече от минутка, преди измиването на боята, разнасям по дължините и правя много бърз масаж. Не задържам обаче, защото вече изрусените дължини много бързо добиват прекалено студен отенък или още по-лошо - синеят. Аз се посиних леко последния път от невнимание.   Embarassed
Бързо обаче свалих нежеланото.

Между другото, следващия път ще пробвам със зелен коректор.   Crazy
Ще споделя, когато дойде време.   Wink     Hug

# 403
Alien, tania77,страхотни цветове сте показали,момичета!  Hug Поздравления!  Wink

# 404
a.l.e.n.a, за съжаление нямам снимка преди да си боядисам косата, защото още от ученичка се изрусявам. Иначе естественият ми цвят е между 6-ца и 7-ца и има пепеляв оттенък. Може би това оранжавеене се дължи именно на силния окислител, но не знам какви мерки да предприема.

Общи условия

Активация на акаунт