Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 525

Имам въпрос относно балсамите на Престиж- кой цвят е най-подходящия за много руса коса с жълт оттенък(за приятелка питам)? Имала съм един, но от него ставах сива направо. и не знам кой да и препоръчам. Жълтото не е много, просто нея я дразни.

Перления.

bouquet така ли си пише на него- перла? Аз имах някаква Зора...или Сияние беше  Thinking

# 526

Имам въпрос относно балсамите на Престиж- кой цвят е най-подходящия за много руса коса с жълт оттенък(за приятелка питам)? Имала съм един, но от него ставах сива направо. и не знам кой да и препоръчам. Жълтото не е много, просто нея я дразни.

Перления.

bouquet така ли си пише на него- перла? Аз имах някаква Зора...или Сияние беше  Thinking

Да , пише Перлен.

# 527
  • Пловдив
Мимичета имам нужда от спешна помощ. Как да неутрализирам силно изразен уж перлен, но направо розовеещ оттенък #Crazy #Crazy
Склонна съм да премина в златно русите нюанси и да потъмня. Косата е на ниво 10-ка, блондирана Praynig
С боя ли го постигна розовеещото или с коректор? Питам, защото аз от известно време се опитвам да си докарам точно такъв оттенък Simple Smile

# 528
Да споделя и тук, че ползвах боята 7/2 на Макадамия и съм с чудесни отзиви. Много ми хареса, косата се запази, уплътни се и е много приятна на допир, все едно съм правила терапия с масла, а не съм се боядисвала.

Единственото, от което мога да се оплача е, че въпреки, че боята е зелен мат, медните нюанси не се прикриха напълно. Май ще трябва да взимам допълнително зелен коректор.

# 529
Анч,поздравления за резултата/за състоянието на косата!  Peace

Да,боята на Макадамия определено трябва да се ползва с коректор,за тези,които искат по-студени цветове. Иначе е супер!  Simple Smile

Даже се замислям дали и аз да не си взема пак,защото и без това съм се насочила вече към по-топлите нюанси,а пък и ако оплескам нещата с омбрето... Laughing Да има с какво да поправям щетите.  Crazy

# 530
Анч,поздравления за резултата/за състоянието на косата!  Peace

Да,боята на Макадамия определено трябва да се ползва с коректор,за тези,които искат по-студени цветове. Иначе е супер!  Simple Smile

Даже се замислям дали и аз да не си взема пак,защото и без това съм се насочила вече към по-топлите нюанси,а пък и ако оплескам нещата с омбрето... Laughing Да има с какво да поправям щетите.  Crazy
Искам тъмно русо без рижави корени.как се процедира-зелен коректор само за корените ли? Кое как смесвам  newsm78

# 531
Аз си бях взела 7/2, който се води зелен мат. Днес на дневна светлина си личи, че наистина е матирала доста цвета. Боята си е свършила работата, трябва ми съвсем малко допълнителен зелен коректор, защото косата ми по принцип си има упорит червен/оранжев пигмент.

# 532
Можете ли да ми кажете за боите на Loreal Recital Preference i Excellence  суха или мокра коса се ползват?

# 533
Можете ли да ми кажете за боите на Loreal Recital Preference i Excellence  суха или мокра коса се ползват?
  суха  Peace

# 534
  • Бургас
Някой ползвал ли е Londacolor professional 9.1. Дадоха ми едно шишенце 9% оксидант 30vol. , а на боята пише , че за светли бои се смесва 1:2. Дали е достатъчно или да тичам за още?

# 535
  • Пловдив
Предварително се извинявам за въпроса,но не открих нужната ми
информация.Имам половин боя на Макадамия 8.1 светло пепелно.
Искам да сложа и коректор.Косата ми рижавее и ще взема зелен.
Въпросът ми е коректорът към боята ли се добавя и в какво съотношение?

# 536
   Коректорът няма ли упътване ?
   Аз ползвам такъв на друга марка (както и боята) ,в/у него пише по колко и в какви случаи да се добавя.
   В моя случай към боята прибавям коректор ,колкото грахово зрънце (от по-големите) .  Peace Моята боя е голяма (колкото 2 от широкопродаваните) .

# 537
  • Пловдив
Селма,
благодаря ти!
Аз не съм купила още коректор.
Питах,защото мислех,че всички по един и същ начин се ползват.
Значи ще го купя и ще прочета упътването.

# 538
  • София
Доколкото си спомням Preference е на мокра коса, а Excellence на суха  Peace

# 539
Здравейте,
Нахълтвам с два въпроса и предварително благодаря за отговорите ви.

Можете ли да ми препоръчате домашна или купешка маска за сух скалп, която да не дава отражение на цвета. От обезцветяването преди две седмици започна да ми се бели скалпа, което е много дразнещо. Видях някаква рецепта за лимонов сок, зехтин и вода, но ми се струва, че лимоновият сок ще повлияе на русото. Или съм в заблуда?

И второто: съществува ли боя за бременни с рус нюанс? Четох някъде, че имало бои за бременни, безопасни и т.н......За първи път чувам, та реших да попитам.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт