Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Ефасора римувър ли е ? Аз преди време си взех един исках да смъкна нежелан отенък след едно матиране и като го разтворих във вода така ми замириса на блондор и се отказах да го ползвам . Затова питам. Ползвала съм други римувъри на други марки и изобщо не миришат така .

Имам един въпрос. Ако дължините са жълти  от недобро изсветляване , с какво да се доизсветлят с блондор или с боя или с нещо друго ? С матиране не става ,защото мата бързо пада и пак избива жълтото .

Ето схема за неутрализиране  на цветове,тази на първа страница я няма а някой питаше

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 12:55 от Си♥си

# 511
Здравейте момичета, четох из постовете, че въпросния зелен коректор може да се ползва и самостоятелно, тъй като скоро се боядисах и не искам да повтарям веднага, а вече не мога да се гледам с този ужасен рижав отенък и искам да придобия студен нюанс към бежаво, с какъвто цвят по принцип се боядисвам, но така и не се получава Sad.Някой, ако може да ме насочи как е по-добре да го използвам ще съм много благодарна Simple Smile

# 512
Благодаря Peace

# 513
Момичета, и аз като детенцето от рекламата - "не мога да се сдържа"   Crazy   и веднага поръчах перлена 8-ца от новите на Матрикс.    Hands Clap
Та, в този ред на мисли, първоначалният ми отговор в анкетата май се променя.   Laughing

# 514
Мимичета имам нужда от спешна помощ. Как да неутрализирам силно изразен уж перлен, но направо розовеещ оттенък #Crazy #Crazy
Склонна съм да премина в златно русите нюанси и да потъмня. Косата е на ниво 10-ка, блондирана Praynig

# 515

Feeling ,аз като новак ама може ли да питам откъде я поръча. Embarassed

# 516

Feeling ,аз като новак ама може ли да питам откъде я поръча. Embarassed

От изключително мила съфорумка, която пък взима от дистрибутора.   Wink

Мимичета имам нужда от спешна помощ. Как да неутрализирам силно изразен уж перлен, но направо розовеещ оттенък #Crazy #Crazy
Склонна съм да премина в златно русите нюанси и да потъмня. Косата е на ниво 10-ка, блондирана Praynig

С какво се прави? Опита ли с маслена баня, завиване на косата и сешоар?

# 517
Добре сега според вас каква трябва да ми бъде следващата стъпка - да се изсветля или да се боядисам с боя по-светъл тон - например светло русо?

# 518
Добре сега според вас каква трябва да ми бъде следващата стъпка - да се изсветля или да се боядисам с боя по-светъл тон - например светло русо?
Според мен първо трябва да обезцветиш.Вземи си римуувър и професионална боя .За цвета,който искаш  ще се наложи още едно боядисване,така че се зареди с търпение.Процедурата е сложна и ако нямаш опит по-добре се довери на фризьор. Hug

# 519
Много ти благодаря за съвета - опит имам дори фризьорката се учуди че сама съм се правила.Както ме посъветва ще взема римувър и след това с боя за коса.Моята не е изтощена все още,така че ще изтърпи още .А след това мисля с бежова боя нещо от типа на Луоколор мисля да си поръчам и да смеся малко с коректор зелен на Macadamia Natural Oi.Тези съм си набелязала.

# 520
Много ти благодаря за съвета - опит имам дори фризьорката се учуди че сама съм се правила.Както ме посъветва ще взема римувър и след това с боя за коса.Моята не е изтощена все още,така че ще изтърпи още .А след това мисля с бежова боя нещо от типа на Луоколор мисля да си поръчам и да смеся малко с коректор зелен на Macadamia Natural Oi.Тези съм си набелязала.
Peace и да се похвалиш  Hug

# 521
  • София
Feeling супер, чакам отзиви  Hug много скоро се боядисах, а нямам вече търпение  Blush

# 522
Аз точно миналата седмица си съсипах цвета с виолетов коректор, малко 3% оксидант и вода. Малко сложих, а станах розова  #Crazy , направих няколко маслени маски, загрявах протеин, но не падна. Напюкравя с останалия ми Деколор се намазах и за 15 минутки падна. Не слагах окислителя към него. След 2 дни се боядисах с Кюн, има мноого леки остатъци, но ще се отмият и те
Имам въпрос относно балсамите на Престиж- кой цвят е най-подходящия за много руса коса с жълт оттенък(за приятелка питам)? Имала съм един, но от него ставах сива направо. и не знам кой да и препоръчам. Жълтото не е много, просто нея я дразни.
Фийлинг, чакам отзиви и аз   bouquet  bouquet

# 523
  • Чукарландия
Момичета, за пръв път ще се боядисвам с Матрикс. Вие как процедирате? На суха коса ли нанасяте боята или на влажна? Hug
А при боите Кюн как стои въпроса с боядисването - на суха или влажна коса? Hug

# 524

Имам въпрос относно балсамите на Престиж- кой цвят е най-подходящия за много руса коса с жълт оттенък(за приятелка питам)? Имала съм един, но от него ставах сива направо. и не знам кой да и препоръчам. Жълтото не е много, просто нея я дразни.

Перления.

А при боите Кюн как стои въпроса с боядисването - на суха или влажна коса? Hug

На суха.

Общи условия

Активация на акаунт