Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Matrix са пуснали нови цветове  Heart Eyes

# 481
И двте  не четете Simple Smile
Става въпрос след като вече имаш няколко косъма бяла коса и почнеш да се боядисваш сякаш белите косми се увеличават и това не е само мое наблюдение.
Много неща нямат обяснение и за мен това е едно от тях Wink
Айдееее,влязохме в досиетата Х Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha Joy Joy

# 482
Момичета, да споделя, искаше ми се да избегна Ефасор-а и затова пробвах с витамин Ц, след това с американския шампоан. Ами, честно казано смъкнах малко боя и поизсветля косата,но ест на мен не ми е достатъчно, затова май ще си поръчам Ефасор.  Whistling
sassie,изчакай малко,ще падне още от боята ,имай търпение!Боядиса ли косата след американския шампоан?

# 483
Искам да попитам: Ако смеся 10AV на Матрикс с 12%-ен окислител в съотношение 1:2, ще се получи ли по-голямо изсветляване или само суперизсветляващите бои се смесват с оксидант 12%?

Да повторя въпроса си. Praynig
Дали и цветът ще се получи - пепелно-виолетово? Hug
BBeLLa,по принцип можеш да използваш 12% окислител с 10, не мисля че ще има проблем ,но специално за Матрикс ,не съм я ползвала никога и не мога да ти кажа какво ще получиш.Дано ти отговорят и момичета,които са използвали тази боя! Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 00:11 от Анонимен

# 484
Мацки, колко русо ви се струва това русо:

Имам предвидкато ниво - девятка ли да е, десятка ли, някакви идеи?  Thinking

# 485
Мацки, колко русо ви се струва това русо:

Имам предвидкато ниво - девятка ли да е, десятка ли, някакви идеи?  Thinking

# 486
Момичета,харесала съм си този цвят
Имате ли впечатления от боята?Или друга боя с подобен резултат  Praynig

# 487
  • на Север
Добавете в анкетата "вече го направих" или тези които са го направили да се ориентират към другата тема  Grinning
не знам защо, но от години все в тази тема се ровя, независимо от цвета на косата си  Hug
В момента съм решила да си оставя естествената коса и от 8 месеца не се бях боядисвала. Сега потъмних русите краища с цвят близък до естествения - да видим докога  newsm78

# 488
# 489
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти за съвета Simple Smile Наистина има ли връзка дали се боядисваш и скоростта на побеляване на косата?

при мен не  Naughty  Mr. Green Heart Eyes  bouquet

# 490
Matrix са пуснали нови цветове  Heart Eyes

Уау! Страхотна новина! Ще питам веднага за нея.   Party
Благодаря, че сподели!       bouquet

Искам да попитам: Ако смеся 10AV на Матрикс с 12%-ен окислител в съотношение 1:2, ще се получи ли по-голямо изсветляване или само суперизсветляващите бои се смесват с оксидант 12%?

Да повторя въпроса си. Praynig
Дали и цветът ще се получи - пепелно-виолетово? Hug

Не съм пробвала, но съм чела (къде ли беше   newsm78  ), че при повече окислител, цветът наистина е малко по-светъл.
Ако попадна на прочетеното, ще ти го изпратя обезателно.   Wink

# 491
  • Чукарландия
Благодаря, Feelingbouquet

И ако се сдобиеш с някой от новите цветове, ще чакаме снимки и отзиви! Hug

# 492

7-ца  .... например 7.24 на Лореал Маджирел
Скрит текст:
Wink

# 493
Благодаря, Feelingbouquet

И ако се сдобиеш с някой от новите цветове, ще чакаме снимки и отзиви! Hug

Ще те държа в течение.     Hug

# 494
Здравейте момичета , казвам се Ели и от няколко дни ми се е загнездила в главата идеята че искам да съм руса.В момента цвета ми е не знам и аз какъв  Simple Smile нещо м/у лешник ама с червени нюанси.Малко предистория : Естествения цвят ми е тъмно рус , досега правех кичури и ставаше много хубаво.После реших че ми е писнало да ходя 5 години с кичури и реших да се направя нещо от типа на този модерния цвят с който са всички фолк -изпълнителки/Анелия например /.Отидох на фризьор каза няма проблем правим те ще станеш супер.Резултата - морковено оранжево.След това в къщи последва слагане на боя пепелно рус и джинджифил смесени.Първоначално ми хареса но избива червен отенък.После сложих само пепелно русо и пак изби червено.След това с Деколор тайм   достигнах пак морковения цвят.Пак сложих пепелно руса и пак изби червено.
Моля ви за съвет какво да направя за да се изсвитля и да се направя тъмно руса или пепелно руса.На мен червено не ми отива.Благодаря предварително за вашите отговори.Знам че ще ми помогнете.

Общи условия

Активация на акаунт