Отговори
# 375
някои за гр.София кв Слатина взимал ли е децки

# 376
  • Fort Worth, TX
ДЕЦки в Слатина към този момент няма.

# 377
И Дск Дружба още няма, разчитах, че след 14 часа ще имам превод след като ги дават в пощата но уви! Sad Sad Sad

# 378
София, Овча купел 1, Пощенска банка ИМА детски! Wink

Хубав ден на всички! Hug

# 379
  • гр.София-Красна поляна
Красна поляна - Пощенска банка има детски, току що ги изтеглих. Peace

# 380
  • София
ДЕЦки в Слатина към този момент няма.
Дали пък да не им пратим няколко майл-а с въпрос защо само те ежемесечно забавят изплащането на детските? dsp-slatina@asp.government.bg
Има нещо гнило в тази работа, не може почти всеки месец точно тази община да изплаща последна. Ако и утре не ги преведат ще стане седмица разлика, направо е абсурдно....
Щом нямам превод до сега, едва ли ще имам днес Sad

# 381
  • София-Велинград
Изи,нали съм им се обаждала-няма забавяне ,казват до края на месеца.По напред писах какво стана когато се обадихме в АСП-имахме няколко месеца преводи навреме.Мисля утре сутрин пак в АСП да се обадя,защото съм сигурна че парите са ни преведени ,и общината ги държи-ама никой не може да ме обеди в обратното.!!!!!!!!1

# 382
  • Viena
Нормалното,което трябва да се случи е в цялата държава да се превеждат на една дата.......мечти

# 383
  • София
Изи,нали съм им се обаждала-няма забавяне ,казват до края на месеца.По напред писах какво стана когато се обадихме в АСП-имахме няколко месеца преводи навреме.Мисля утре сутрин пак в АСП да се обадя,защото съм сигурна че парите са ни преведени ,и общината ги държи-ама никой не може да ме обеди в обратното.!!!!!!!!1
На мен ми бяха казали от АСП , че парите се отпускат на няколко транша, но в рамките на ден-два(не на седмица!)- това по времето, когато ни ги превеждаха 10 дена след останалите. След тази телефонна офанзива наистина имаше период, когато ни ги превеждаха навреме....но всяко чудо за три дни, явно са навремили да ги подсетим пак ....

# 384
Аз пък във Възраждане - Райфайзенбанк нямам  Sad Някой от Възраждане да каже нещо ?

# 385
  • София-Велинград
 Twisted EvilУтре сутринта рано-рано ще ги подсетя

# 386
  • Fort Worth, TX
Twisted EvilУтре сутринта рано-рано ще ги подсетя
Поздрави ги и от мен. Mr. Green Mr. Green

# 387
 na poshtenska za slatina sa pusnati ostanali te banki utre sotrinta. Това го копирам отфейсбук една майка е писала!

# 388
  • София
Аз пък във Възраждане - Райфайзенбанк нямам  Sad Някой от Възраждане да каже нещо ?
Не съм проверявала, чакам някой да пише, че има.  Rolling Eyes

# 389
  • Fort Worth, TX
Не съм проверявала, чакам някой да пише, че има.  Rolling Eyes
При мен няма.

Общи условия

Активация на акаунт