Сънища с починали роднини по време на бременност

• 4 736
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да попитам дали някоя от вас е сънувала починал роднина по време на бременността си и имат ли значение и връзка тези сънища с реалността или са чисто и просто незначителни сънища?

# 1
Поради повечето емоции, които съпътстват бременната, често се твърди, че сънува повече (т.е. спомня си повече сънища).
От там е и нормално да има повече "присъствие" на всякакви роднини.

Ти как по-точно си представяш връзката на сънищата и реалността?

# 2
  • Бургас
Сънувам, да..., но чак скрити значения и смисли не търся.

# 3
  • София
имат ли значение и връзка тези сънища с реалността
Нямат, спокойно  Wink

# 4
  • София
Каква връзка с реалността очакваш?
Иначе, откакто съм бременна, сънувам повече от обичайното, да. Някъде бях чела, че се дължи и на хормоналните промени в организма. Сънувам и починали роднини.

# 5
Притеснява ме това дали е на добро или на лошо, ако сънуваш починали роднини докато си бременна. Чувала съм ужасяващи развития с бременността на друго майки и много се шашнах.

# 6
Най-добре е докато си бременна, а и по-късно, да спреш да слушаш разни суеверия.  Peace

# 7
имат ли значение и връзка тези сънища с реалността или са чисто и просто незначителни сънища?

Сънувах. Не отдавам никакво значение. Разбира се, че нямат връзка.  Peace

# 8
  • Бургас
Притеснява ме това дали е на добро или на лошо, ако сънуваш починали роднини докато си бременна. Чувала съм ужасяващи развития с бременността на друго майки и много се шашнах.

Tи друга работа нямаш ли си, че обръщаш внимание на подобни глупости Mr. Green Колкото по-рано разкараш суеверията от живота си, толкова по-добре и по-спокойно ще живееш... за мен суеверията са за слабите и глупави хора  Peace

Аз даже се събуждам с приятно чувство, след като съм сънувала баща ми, баба ми... сякаш наистина сме били заедно. И убедена съм, няма нищо лошо в това, че съм ги сънувала.

# 9
Аз даже се събуждам с приятно чувство, след като съм сънувала баща ми, баба ми... сякаш наистина сме били заедно. И убедена съм, няма нищо лошо в това, че съм ги сънувала.

И аз така! Много ми е хубаво, все едно съм била с този човек... Даже тази нощ сънувах баба ми! Иска ми се да я сънувам по-често, че така ми липсва...

Estelle, oсвободи се от суеверията!

# 10
Това са глупости и бабини деветини!
Не си внушавай щуротии.

# 11
И аз да споделя, макар че не вярвам в сънища, но понеже се събудих разплакана...
Сънувах починалата ми баба, на която ще кръстя бебенцето, ако е момиче.
Някакси бяхме открили начин да я върнем Thinking, но беше доста по-млада от възрастта, на която я изпратихме. Бяхме се събрали на вечеря с нея, у тях, мен се опитаха да ме пратят на лекции, аз не исках да ходя, защото я виждам за пръв път от 4 години и ми е хубаво, баба ми е за предпочитане пред лекциите. Питах я колко още ще е при нас, тя каза 2 години и половина и аз много се зарадвах, защото ще може да гушне бебето. Обаче после се сетих явно, че след 2 години и половина пак няма да я има и бебето няма да я помни и се разплаках насън, а явно и наяве, защото се събудих от сълзи. Confused
И сега ми е мъчно, аз не съм я сънувала, от както почина, сънувала съм само какво ни готвеше  Blush
А и на погребението не плаках, държах се, за да подкрепям мама, леля, сестрата на баба...

# 12
Еми нормално е да ти е мъчно. Разбирам те.  Hug
Но не мисля, че има някаква скрита мисъл.

Интересно е как се оплитат някои елементи от живота ни в сънищата и колко странно става.
Аз редовно сънувам дядо ми и винаги в сънят ми има някакво обяснение защо се е "върнал".
После дълго се чудя как подсъзнателно съм го измислила Simple Smile

# 13
Майка ми го беше измислила как да я върне  Grinning Ама не помня механизма.

# 14
  • София !
Да сънувам и то много често . Но не отдавам значение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт