Къде в Пловдив??? - 37

• 60 292
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Кажете къде има хубавки шал,шапка и ръкавици за деца Rolling Eyes

# 646
Кичури на фолио,някъде в центъра,на какви цени вървят ? Може на ЛС,да не разводняваме темата  bouquet

# 647
Имам спешно питане към майките, които обикалят из пловдивските магазини за детски ботуши, къде има ботуши с марка УФО, питам, защото последно се спрях на тази марка, хем естествена кожа, хем с шита подметка, на добра цена.Благодаря

# 648
Имали/ще има ли нови промени в линиите на ГТ,че се носят някакви слухове,да не остана изненадана утре?

# 649
  • Пловдив
Сточна гара е отворена,от утре би трябвало да си минават по старите линии.

# 650
Имам спешно питане към майките, които обикалят из пловдивските магазини за детски ботуши, къде има ботуши с марка УФО, питам, защото последно се спрях на тази марка, хем естествена кожа, хем с шита подметка, на добра цена.Благодаря

Аз взимам обувки на Уфо от едно магазинче, намиращо се до входа на църквата в Кючука, до Събота пазара. Миналата седмица ходих, но не видях на Уфо ботуши, купих на малката апрески на някаква румънска фирма-много са хубави. Ако ти е наблизо може да провериш дали са заредили ботушки на Уфо.

# 651
Hris80,блабодаря Simple Smile .Имах предвид,че се носят слухове,че някоя фирма от ГТ е фалирала и останалите трябва да си преразпределят линиите,които щяли да са променени.Дано не е вярно.

# 652
Не ми е наблизо, но мъжа ми така или иначе работи в Кичука и мога да го накарам да отиде и да провери

# 653
  • Пловдив
Момичета,не знам дали е за тук въпроса ми но не знам къде да го задам   bouquet
Кой отговаря за уличното осветление?След работа се прибирам към Смирненски с 66 и го хващам от спирката на подлеза на пощата.А там няма никаква лампичка,тъмно е като в ....И сега е добре защото и 29 минава от тук и има повече хора на спирката.Но ето днес пускат бул.Христо Ботев и край.Ще има много по-малко хора,да не кажа и хич.Та на кой да пиша,че няма никакви лампи там?В по-дългата част на подлеза си има лампи и си светят,само тук в началото няма на двете спирки и е много много тъмно.Да не говорим,че в първия ден в който нямаше осветление на спирката се виждаше един мъж с камуфлажен панталон и след като се приближих до него видях,че това е един наркоман,който всеки ден минава през магазина ми.

# 654
Има си фирма, която отговаря за осветлението, но не е ЕВН.Мисля, че майка ми я имаше записана някъде, тя по едно време ги тормозеше доста, докато оправят осветлението на нашата улица.Нещо с О им беше името Обелос или нещо подобно

ето и линк с телефон

http://www.vzaimno.com/vzaimno/index.php?option=com_content& … 6:1&Itemid=50

# 655
  • Пловдив
tandorova  ние така стана, че имаме супер много шапки и ръкавици: от обайби в Мола има хубав избор до 14 годишни, от бенетон също има, не много голям избор. Ако искаш нещо различно, има една фейсбук страничка, от която поръчах тази шапка: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=494251187276257&set= … ype=3&theater
уникална е, красива, отива на доста неща и най-важното може да си избереш сама материята, от която да ти оплетат.

Има и една жена в кичука, която има фейсбук и плете по заявки: https://www.facebook.com/pages/Capella-Handmade-Crocheted-Creati … s/224545524340942

Елънче и до общината да пишеш, пак може нещо да направят, все пак си отговарят на питанията...бях питала за детски градини нещо си, имам даже входящ номер и отговор от тях, по имейл ги питах си спомням.

# 656
Кажете къде има хубавки шал,шапка и ръкавици за деца Rolling Eyes
Зависи какви пари ти се дават. Останаха ми очите в зимната колекция на Бенетон.В Окаиди има също много готини, но едноцветни, Майорал- отново разкош! Иначе стандартно- Теранова, Мечо Пух (на малката главна), Лекси имат нелоши свежи комплектчета и в почти всички магазини за аксесоари и за възрастни има и детски предложения.

# 657
Къде около центъра, Тримонциум мога да намеря никотинова течност? С изключение на пушком!

# 658
  • Пловдив
Hris80,блабодаря Simple Smile .Имах предвид,че се носят слухове,че някоя фирма от ГТ е фалирала и останалите трябва да си преразпределят линиите,които щяли да са променени.Дано не е вярно.

Никой не е фалирал за сега, само дето на Батаклиев му взеха рейсовете. Като дойде момента да се преразпределят линиите, те няма да се променят, само превозвачите ще се променят. До тогава обаче, който чака рейсове на Градски транспорт, не вярвам да е много щастлив.

# 659
Здравословно място за хранене (не много скъпо) около пощата?

Общи условия

Активация на акаунт