Къде в Пловдив??? - 37

• 60 268
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
mamino, благодаря за информацията!   bouquet

Къде в Пловдив мога да разпечатам повечко снимки на по-тънки цени (или пък да дават отстъпка за количество)?

# 76
  • Пловдив
Момичета,трябва ми нотариус.Искат ми документ от детската градина,че разрешавам баткото да взима малкия.Имате ли идея къде ще стане бързо и колко струва?
Около съда има, също и около агенцията по вписванията. За първи път чувам за подобен документ, но сигурно е свободен текст, нотариално заверен- най-много за половин час /ако няма хора и не чакаш/. За парите не мога да кажа колко ще е, ако те ти пишат текста със сигурност ще е по-скъпо. Така че има вариант да го напишеш ти /име, лични данни/, разпечаташ и да отидеш само за подпис и печат. Обаче не помня колко струваше... newsm78

Къде в Пловдив мога да разпечатам повечко снимки на по-тънки цени (или пък да дават отстъпка за количество)?
В повечето ателиета правят отстъпки за количество- за кой квартал те интересува?

# 77
  • о`майна лунна нощ е
Момичета,трябва ми нотариус.Искат ми документ от детската градина,че разрешавам баткото да взима малкия.Имате ли идея къде ще стане бързо и колко струва?

Всеки нотариус в града може да завери такава декларация, като цена на подпис е 6 лева. Трябва обаче тази декларация да се подпише и от двамата родители, т.е. да се платят минимум 12 лева за нея. Другото, което трябва да имате предвид е, че с нея можете да упълномощите само пълнолетно лице.

Нотариуси има много около съдебната палата - на бул. "6-ти септември".

# 78
  • Пловдив
`ТуиГ, t_tabakova -благодаря!Сигурно има случаи ,в които подобни документи са нужни.За мен си е чиста щуротия.

# 79
Виждам, че коментирате Мимоза - аз съм страшно доволна, изкарахме бебешките години само с техни бодита, в момента са като нови...Исках да споделя, всъщност, че имат фирмен магазин близо до Търговиите на Брезовско - като отивате към тях, подминавате (т.е. не влизате в базата), магазинът се пада почти към края, от лявата страна на шосето. Ако не се лъжа, беше до склада на Чиполино, или малко след това.

# 80
  • Пловдив
В повечето ателиета правят отстъпки за количество- за кой квартал те интересува?

да кажем Широк център

# 81
  • Пловдив
да кажем Широк център
Например- фото Корал- 6-ти септември, до прелеза, магазин Лутер където е- за над 100 снимки отстъпката е 10%. А качеството -безупречно! 

# 82
  • Пловдив
Мамчета ,дайте идея от къде мога да купя за бебето тенджерка,стъклени или порцеланови купички и чинийки с детски картинки.Ще започваме скоро захранването и искам да съм готова.Трябва ми и памучно одеало не детско.От къде мога да купя?

# 83
  • о`майна лунна нощ е
Знам, че беше писано някъде из темите, но къде можем да пробваме топ матрак/топер из мебелните магазини.
Ходихме вчера в Зона /бившата Мебелна къща/, защото харесахме един топер в мемори, но там нямаше изложени и ни обясниха, че имат в склада, но са само пакетирани /навити на роло/, а нас това не ни устройва, защото не ми трябва да го гледам, а да се отъркалям на него.
Искаме да направим сравнение между матрак с мемори и топер /пак с тази функция/, но на едно и също място.

Сещам се, че е възможно да има в бившия РУМ "Тракия", за мебелния магазин в МОЛ "Галерия", но там винаги съм гледала друго, а не матраците.

Благодаря ви предварително за информацията!

... и ПП - ако някоя от вас има такъв, ще съм страшно благодарна да сподели впечатления и кое е по-добро като вариант - топер с мемори /те са около 5-6 см./ или нов матрак с мемори /но там то варира около 2 до 4 см. най-много/.

bouquet

# 84
  • Пловдив
Преди време коментирахме м-н за дънки и джинси някъде в района на прелеза на 6-ти септември и надолу където се помещаваше четв.пазара  Blush Уф...ама как го обясних Grinning Та има ли го още?

# 85
  • Пловдив
Знам, че беше писано някъде из темите, но къде можем да пробваме топ матрак/топер из мебелните магазини.
Ходихме вчера в Зона /бившата Мебелна къща/, защото харесахме един топер в мемори, но там нямаше изложени и ни обясниха, че имат в склада, но са само пакетирани /навити на роло/, а нас това не ни устройва, защото не ми трябва да го гледам, а да се отъркалям на него.
Искаме да направим сравнение между матрак с мемори и топер /пак с тази функция/, но на едно и също място.

Сещам се, че е възможно да има в бившия РУМ "Тракия", за мебелния магазин в МОЛ "Галерия", но там винаги съм гледала друго, а не матраците.

Благодаря ви предварително за информацията!

... и ПП - ако някоя от вас има такъв, ще съм страшно благодарна да сподели впечатления и кое е по-добро като вариант - топер с мемори /те са около 5-6 см./ или нов матрак с мемори /но там то варира около 2 до 4 см. най-много/.

bouquet
Като тръгнеш от Кока-кола в посока Бриколажа, пада се почти в началото, от лявата страна на пътя. Има матраци и подматрачни рамки на почти всички доставчици. Ние сме с матрак на Дормео, купен преди 5-6 години и не е мръднал.

# 86
Мамчета ,дайте идея от къде мога да купя за бебето тенджерка,стъклени или порцеланови купички и чинийки с детски картинки.Ще започваме скоро захранването и искам да съм готова.Трябва ми и памучно одеало не детско.От къде мога да купя?

Много харесах едни памучни одеала в едно малко магазинче до билата на автогара Родопи. Пада се точно срещу излаза на паркинга на билата. По принцип там се продават родопски одеала и се изкупува вълна, но предлагат и памучни. Бяха в много нежни цветове.

# 87
Магазинът за дънки Мориц (предполагам за него става въпрос) е малко след прелеза на 6-ти септември, между един висок блок и магазин за мебели Зара, има и едно кафе отпред. До хотел Глобус  е въпросният блок.

# 88
  • Пловдив
Магазинът за дънки Мориц
Същият магазин има и на Христо Ботев, малко преди Военна болница.  Peace

# 89
  • Пловдив
Магазинът за дънки Мориц
Същият магазин има и на Христо Ботев, малко преди Военна болница.  Peace

bouquet  Преди като идваш от Източен ли?И от страната на болницата ли е?

Общи условия

Активация на акаунт