Къде в Пловдив??? - 37

• 60 341
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
tonynette може ли да кажеш каква е цената на памучното одеало

# 91
  • Пловдив
Посоката е от Източен към Военна болница, от страната на болница. Simple Smile

# 92
Ако ти е удобно, и в Кючука до Камела (до магазина за велосипеди)  има Мориц Simple Smile

# 93
  • Пловдив
Ако ти е удобно, и в Кючука до Камела (до магазина за велосипеди)  има Мориц Simple Smile

Благодаря,но до В болница ми е най-близо  Peace А има ли и мъжки модели Rolling Eyes

# 94
Да, има, той не е женски или мъжки магазин, просто магазин за дънкови облекла Simple Smile
Имат и други неща де...
Цените са горе долу ок, качествени са им дънките, по последна проба от зимата Simple Smile 50лв. средна цена...

# 95
  • Пловдив
Например- фото Корал- 6-ти септември, до прелеза, магазин Лутер където е- за над 100 снимки отстъпката е 10%. А качеството -безупречно! 
Благодаря много, знам къде е, а цени можеш ли да ми кажеш за 9/13 и 10/15?

# 96
  • Пловдив
Например- фото Корал- 6-ти септември, до прелеза, магазин Лутер където е- за над 100 снимки отстъпката е 10%. А качеството -безупречно! 
Благодаря много, знам къде е, а цени можеш ли да ми кажеш за 9/13 и 10/15?
Имам им скайпа.
Можеш да им пишеш, да се пазариш и да пращаш снимки на корем.

# 97
  • Пловдив
Да ви попитам. Предполагам, че някои съфорумки знаят за Пепи, която прави уникални торти  http://pepiy.multiply.com/  Mr. Green Гледам блога й, опитвам се да й пратя съобщение, но не се получава. Някой има ли инфо, дали прави торти в момента и как да се свържа с нея?

# 98
  • Пловдив
Да ви попитам. Предполагам, че някои съфорумки знаят за Пепи, която прави уникални торти  http://pepiy.multiply.com/  Mr. Green Гледам блога й, опитвам се да й пратя съобщение, но не се получава. Някой има ли инфо, дали прави торти в момента и как да се свържа с нея?

На скайпа пробва ли?
Тя понякога пише в тази тема.Потърси нейни постове в предната тема
Също цъкни на още по-стари теми-тя ги правеше

# 99
  • Пловдив
Аз да попитам за великата електронна система за кандидатстване в детските градини има ли някъде изнесена предварителна информация какви ще са критериите и горе-долу какво ще се попълва? Също дали ще има значение номера и времето на подаване, ако се случат някакви промени в семейството междувременно как ще се отразяват. Питах в детската градина, но и там нищо не знаят. Ще има циркове пак, ясно е, дано само пораженията не са големи  Rolling Eyes

# 100
  • Пловдив
поръчвала съм си от нея, имах и скайп, тя има тук и потребителско име (потърси я, създавала е тема за тортите в раздела за готвене), харесваха ми тортите, заради украсата най-вече, като вкус - преди повече ми допадаха, но сега има какво да се желае, след като опитах тортите на две сладкарници в нашия град  Grinning

# 101
  • Пловдив
Аз да попитам за великата електронна система за кандидатстване в детските градини има ли някъде изнесена предварителна информация какви ще са критериите и горе-долу какво ще се попълва? Също дали ще има значение номера и времето на подаване, ако се случат някакви промени в семейството междувременно как ще се отразяват. Питах в детската градина, но и там нищо не знаят. Ще има циркове пак, ясно е, дано само пораженията не са големи  Rolling Eyes

Защо пък да има циркове  newsm78 .Цирковете бяха до момента-цели нощи чакане и пак не те приемат.Промените се отразяват своевременно в профила ти.Поредността на подаване няма значение.Нали това беше идеята-да се прекрати това бързане .
Дата на стартиране няма ясна.Последно ноември месец

Новата наредба http://cdg-daga.com/index.php?info=1

# 102
някой може ли да ми помогне: в каква посока прави маршрутка 19 кръгчето в тракия? благодаря!

# 103
  • Пловдив
Аз на опашка не съм чакала, живея срещу градината, та не съм и видяла някой да чака  Rolling Eyes И пак големия го приеха.
В София познавам деца, които не са приети по системата, ама си ходят на градина, за такива циркове става въпрос, ако не съм се изразила ясно  Wink
И е редно когато се въвежда нещо ново, предварително да има достатъчно много и достъпна информация навсякъде, все пак не всички ползват интернет. А не да излизат само съобщения, че системата ще стартира, ама как, какво - никой не знае. То като гледам системата първо е щяла да стартира на първи октомври, сега на първи ноември, после не се знае кога. То има време де, не че давам зор, но биха могли да се организират по-добре.

# 104
Аз на опашка не съм чакала, живея срещу градината, та не съм и видяла някой да чака  Rolling Eyes И пак големия го приеха.
В София познавам деца, които не са приети по системата, ама си ходят на градина, за такива циркове става въпрос, ако не съм се изразила ясно  Wink
И е редно когато се въвежда нещо ново, предварително да има достатъчно много и достъпна информация навсякъде, все пак не всички ползват интернет. А не да излизат само съобщения, че системата ще стартира, ама как, какво - никой не знае. То като гледам системата първо е щяла да стартира на първи октомври, сега на първи ноември, после не се знае кога. То има време де, не че давам зор, но биха могли да се организират по-добре.

Явно вашата градина е изключение. Миналата година в Осми март, в Кючука, майки чакаха два дни преди срока за записване, като правеха списъци, сменяха се и се брояха на 4часа.Накрая ги пуснаха ден преди срока да подадат молби. Определено предпочитам електронната система. Иначе за информацията и организацията съм изцяло съгласна с теб.

Мерси за предложенията за детско бельо.
Сега да попитам-някой виждал ли е някъде да продават зелени бадеми в буркан? Баба ми консервираше така и ставаха много вкусни на манджа-нещо като на гъби им е вкуса, но не съм срещала и се чудя продават ли ?

Общи условия

Активация на акаунт