Къде в Пловдив??? - 37

• 60 473
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Някой да знае откъде мога да купя непромокаем протектор за детско креватче. Трябва ми за детската градина. Във Вис виталис имало по 20лв., имали и по-евтини, но сега нямало. Искам да купя някой около 10-ина лева - госпожата в градината каза, че имало на цена 7-8лева, но нямам време да обикалям и ако някой знае откъде мога да купя - ще ми помогнете много!

Слънчо - за магазина на Свежен на Пещерско шосе, миналото лято купихме покривала за леглата в детската - 50 и нщ. лева. Доволна съм от качеството, но се оказа, че размерите, които пише на опаковките не винаги отговарят на това, което е вътре. На нашия комплект пишеше - дължина 2,40м, а вътре бяха 2,15. Наложи се да ни ги доснаждат, защото това го видяхме едва в къщи и не искаха да ни връщат парите, а после искаха и пари да им платим допълнително. Отворихме още няколко комплекта на място като ходихме да рекламираме закупените от тях покривала, един поне пак не си отговаряше на размера и жената беше много учудена, че се е получило така. В края на краищата не доплатихме доработката, а от покривалата съм доволна - засега година и нещо нямам проблеми. Но все пак - ако купуваш виж и размера - дали си отговаря.
Самира - на моя колежка съседката се занимава с това ремонтират и преобличат стари дивани, но нямам координати. Ако те интересува ще питам и ще ти кажа - не знам дали идват в къщи - предполагам е от значение дали може да се поправи на място.

# 151
  • Пловдив
Да, силно ме интересува, но дивана  не е стар и няма нужда от претапициране, а само от ремонтиране и не знам дали  тапицер може да се справи, в смисъл дали извършват и ремонти или само тапицират.

# 152
Самира - и аз не знам, колежката само е казвала, че са им направили много хубав диван като и някакви пружини са им оправяли, а друга каза, че не е могла да си познае старото диванче. Ако искаш ще звънна по-късно да питам - че тя не е с малко дете като мен и си поспиват  Laughing и мога да взема телефон да се разберете.

# 153
  • Пловдив
Самира - и аз не знам, колежката само е казвала, че са им направили много хубав диван като и някакви пружини са им оправяли, а друга каза, че не е могла да си познае старото диванче. Ако искаш ще звънна по-късно да питам - че тя не е с малко дете като мен и си поспиват  Laughing и мога да взема телефон да се разберете.

Ще съм ти много благодарна   bouquet - ще попитам, дано да могат да го оправят.

# 154
Някой да знае откъде мога да купя непромокаем протектор за детско креватче.
...
Видях преди няколко дни в Лекси- на втория етаж, при спалното бельо. За цена не мога да кажа, не погледнах.

# 155
Някой да знае откъде мога да купя непромокаем протектор за детско креватче. Трябва ми за детската градина. Във Вис виталис имало по 20лв., имали и по-евтини, но сега нямало. Искам да купя някой около 10-ина лева - госпожата в градината каза, че имало на цена 7-8лева, но нямам време да обикалям и ако някой знае откъде мога да купя - ще ми помогнете много!

В Джъмбо има непромокаеми чаршафчета. Peace

# 156
Момичета от къде да поръчам сладка питка за 40 дни на бебето за утре Praynig

# 157
Evvaa - аз поръчах за прощъпулника на малкия питка от една сладкарница на ул.Богомил, но не знам дали ти е наблизо. Иначе страхотни питки с шоколад и локум си поръчвам чрез една колежка в Смирненски, но знам, че там приемат поръчки само до обяд. А обикновена питка - не сладка, съм много доволна от тези на сточна гара - до светофара - там поръчката се приема и до към 6ч. вечерта.
enigmata, Mrs S  - благодаря за инфото.

# 158

преди 3-4 мес купих от Хиполенд-а ,за около 10-11лв

# 159
  • Пловдив
Аз вместо сладка пита за 40 ден бях купила козунак.Свещеника каза,че върши работа.

# 160
От къде купувате обувки за децата си? Да са на поносима цена и с добро качество Simple Smile

# 161
  • Пловдив
Някой да е ходил скоро в Елеа, интересува ме дали е вярно,че вътре се пуши.

# 162
От къде купувате обувки за децата си? Да са на поносима цена и с добро качество Simple Smile
От Дайхман, специално детските са им с добро качество:)

# 163
  • Пловдив
Миналата седмица долу се пушеше, като бяха отворени прозорците. В никакъв случай не беше задимено вътре. Горе не знам.

# 164
  • Пловдив

Елефантен от Дайхман

Общи условия

Активация на акаунт